Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:35:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206911 пъти)

milena_jivkova
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #315 -: юли 29, 2013, 10:59:51 »

А като стана дума за ДЖ, фото и видео - и те ли трябва да имат куверти и торта и т.н и вие предвидили ли сте ги?
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 784

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 29, 2013, 11:00:44 »

Нз аз не искам да е работен ден ако беше така във всеки един ден от седмицата можем се оженим. нз още чакам контакт с баща ми....като имам отг ще ви споделя  blush
Силно се надявам да се стигне до консенсус, защото едния е случая да нямаме църковен , другия да е неделя просто ако каже че на 7ми може да свари......ще е истински късмет (който никога нямам)
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 29, 2013, 11:01:19 »

А като стана дума за ДЖ, фото и видео - и те ли трябва да имат куверти и торта и т.н и вие предвидили ли сте ги?
това е добър въпрос...някой ако знае да пише
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 29, 2013, 11:09:21 »

Който иска да дойде ще дойде! Един ден не е фатален, ако се вземе  :-))))

Ние сме предвидили за тях, както и подаръчета.
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юли 29, 2013, 11:14:12 »

Разбира се че трябва да има куверти и за тях! Нали и те са хора Wink Друг е въпроса, че менюто им може да е различно от това на гостите. Ако не ви представлява трудност и естествено, ако имате желание може и подаръчета да предвидите Wink
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юли 29, 2013, 11:32:01 »

мерси за отговора girl_wink
Активен
milena_jivkova
Новак
*

« Отговор #321 -: юли 29, 2013, 11:53:30 »

Mucka<3 да хора са, но дали ще имат куверти зависи от това с какъв бюджет разполагаш и другото което е като са хора защо ни изнудват ( с високите си цени ). Освен това зависи от гледната точка според мен плащам достатъчно за фотограф 600 лв за един ден че да му плащам и куверт. Моя мъж ходи цял месец за тези пари и пак никой не му плаща обяд или вечеря. Аз не знаех, че трябва да има куверти и за тях, но няма и да ги включа.
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 29, 2013, 12:02:27 »

Има и за по - малко пари и пак мн добри.  А и смятам, че ще се получи мн сконфузно.
« Последна редакция: юли 29, 2013, 12:10:56 от bibolina » Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 29, 2013, 13:03:34 »

Въпрос на избор е да поръчаш куверт, но според мен е и въпрос на лош вкус да не поръчаш. За този ден се пръскат толкова много пари, че да се издребнява за 100 лв за 2-3 куверта си е....странно да кажем. Ние предвидихме всичко за профитата, включително торта, алктохол и подаръчета. Те са цял ден с вас, нямат време за ядене или пиене, съобразяват се с вашите прищевки и разпределение на деня, а на края да нямат и какво да хапнат...  nea Има различни ценови оферти - мен лично никой не ме е изнудвал за нищичко. Предлагането е огромно - от 250 лв....до хиляди в евра...избора е на потребителя.Не може хем да искаш качество, отношение, добър продукт - хем нищо да не дадеш. Нали и клиента освен пари трябва да покаже и отношение, също?!? То не е нужно и бакшиш да се дава на сервитьорите, но когато се справят добре е редно да се направи. Пак казвам това е моето мнение. give_rose
Активен
milena_jivkova
Новак
*

« Отговор #324 -: юли 29, 2013, 13:20:13 »

Различни хора - различни мнения. Мерси все пак за отговорите  smile
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юли 29, 2013, 13:25:51 »

Въпрос на избор е да поръчаш куверт, но според мен е и въпрос на лош вкус да не поръчаш. За този ден се пръскат толкова много пари, че да се издребнява за 100 лв за 2-3 куверта си е....странно да кажем. Ние предвидихме всичко за профитата, включително торта, алктохол и подаръчета. Те са цял ден с вас, нямат време за ядене или пиене, съобразяват се с вашите прищевки и разпределение на деня, а на края да нямат и какво да хапнат...  nea Има различни ценови оферти - мен лично никой не ме е изнудвал за нищичко. Предлагането е огромно - от 250 лв....до хиляди в евра...избора е на потребителя.Не може хем да искаш качество, отношение, добър продукт - хем нищо да не дадеш. Нали и клиента освен пари трябва да покаже и отношение, също?!? То не е нужно и бакшиш да се дава на сервитьорите, но когато се справят добре е редно да се направи. Пак казвам това е моето мнение. give_rose

Да, съгласна съм с теб  InLove_Girl. Всеки преценява какви пари ще даде за дадената услуга. Винаги може да се избере по- евтин вариант или услугите на познат.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #326 -: юли 29, 2013, 15:13:26 »

Абсолютно подкрепям!
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юли 29, 2013, 15:36:03 »

Mucka<3 да хора са, но дали ще имат куверти зависи от това с какъв бюджет разполагаш и другото което е като са хора защо ни изнудват ( с високите си цени ). Освен това зависи от гледната точка според мен плащам достатъчно за фотограф 600 лв за един ден че да му плащам и куверт. Моя мъж ходи цял месец за тези пари и пак никой не му плаща обяд или вечеря. Аз не знаех, че трябва да има куверти и за тях, но няма и да ги включа.

Здравей, milena_jivkova!
Аз също съм така – ще имам куверти за диджея, водещата, фотографа, сватбения агент;
И понеже всички правим сватбата извън Бургас, съм им осигурила и нощувките.
Прави са тези момичета, които казват, че щом ангажираш свой подизпълнител, редно е да се погрижиш за основните му нужди с оглед на това, че цял ден са заети с теб, и правят всичко това за теб – да, за техните услуги ти заплащаш цена, но морално си длъжна да им осигуриш вечерята.
Досега, когато съм била гост на сватби, винаги това ми е било впечатлението – обслужващите профита не се делят от гостите. За мен е нещо естествено да ги броя като част от общото цяло и за миг дори не съм се замисляла дали да им сервирам вечеря или не.
Да сте забелязвали, че дори на корпоративни събития елементите от шоу-програмите също споделят трапезата на организаторите? Тук е същия принцип.
Един съвет към теб -  може да им уговориш някакво съвсем семпло меню, ако не искаш да е същото, което ще хапвате и вие – например един пилешки шницел с картофено пюре или гарнитура от задушени зеленчуци, и с предястие една салатка, с филия хляб, колко ще ти излезе като цена? И замисли се, струва ли си да не го направиш и как ще преценят гостите ти отстрани ситуацията? 
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юли 29, 2013, 16:01:54 »

Момичета, откъде ще си поръчвате ритуалните питки за захранване и за чупене в ресторанта?
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юли 29, 2013, 16:07:23 »

Момичета, откъде ще си поръчвате ритуалните питки за захранване и за чупене в ресторанта?

Сладко и солено.
Но ако ми дадете др идеи и аз ще серадвам.
Имаше една пекарна  някъде на александрова ( на тройката) същия ли е или бъркам?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: