Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:15:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 13 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част (Прочетена 206677 пъти)
bibolina
Ентусиаст
Re:СВАТБА В БУРГАС - 13 част
«
Отговор #345 -:
юли 30, 2013, 07:17:43 »
Цитат на: liliette в юли 29, 2013, 19:33:38
Мили прекрасни бургаски булки,и моят ден мина! Толкова хубави емоции минават за миг, така че се наслаждавайте на всичко без много нерви ! Мерси за помощта и подкрепата
Честито, мн здраве и щастие!
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389
«
Отговор #346 -:
юли 30, 2013, 07:36:20 »
Цитат на: bibolina в юли 30, 2013, 07:17:43
Честито, мила!!! Здраве, любов и сплотеност цял живот!
Активен
mouse_didi
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #347 -:
юли 31, 2013, 10:01:35 »
здравейте момичета
дилема
отново ....
сега на дневен ред е тортата.... искам да е направена по снимка, не от каталога им защото там няма това което търся,за съжаление. чувам прекрасни неща за Захаро , като вкус като ми кажат стандартен пълнеж абсолютно нищо не ми говори.. според мен като е лято все пак трябва да е някоя по-лека торта, нали така? ама като ме питат какъв стандартен пълнеж? нямам идея какво да им кажа. 1-во това , 2*-ро не знам в Роза как са им нещата?някоя има ли впечатления? в Захаро искат адски много пари за тази която им изпратих , сега мисля и в Роза да направя запитване, но не знам там как се справят с бутиковите изпълнения? вкуса им как е ? някоя ако може да ми даде съвет ще съм много благодарна
Активен
bibolina
Ентусиаст
«
Отговор #348 -:
юли 31, 2013, 10:05:24 »
Цитат на: mouse_didi в юли 31, 2013, 10:01:35
здравейте момичета
дилема
отново ....
сега на дневен ред е тортата.... искам да е направена по снимка, не от каталога им защото там няма това което търся,за съжаление. чувам прекрасни неща за Захаро , като вкус като ми кажат стандартен пълнеж абсолютно нищо не ми говори.. според мен като е лято все пак трябва да е някоя по-лека торта, нали така? ама като ме питат какъв стандартен пълнеж? нямам идея какво да им кажа. 1-во това , 2*-ро не знам в Роза как са им нещата?някоя има ли впечатления? в Захаро искат адски много пари за тази която им изпратих , сега мисля и в Роза да направя запитване, но не знам там как се справят с бутиковите изпълнения? вкуса им как е ? някоя ако може да ми даде съвет ще съм много благодарна
Аз проверих и Роза, и амадеус и Захаро Пратих им с имка и ми пратиха цени. Най- евтино ще ми излезе аъс Захаро. Сега ще потърся мейлите.
Активен
mouse_didi
Любопитен
«
Отговор #349 -:
юли 31, 2013, 10:06:03 »
не може да бъде! мислих че амадеус са най-скъпите торти....
Активен
mouse_didi
Любопитен
«
Отговор #350 -:
юли 31, 2013, 10:06:50 »
след това Захаро и най-накрая Роза
Активен
bibolina
Ентусиаст
«
Отговор #351 -:
юли 31, 2013, 10:09:21 »
Роза Ако желаете да направите поръчка трябва да уточним за колко порции ще е тортата и с какъв вкус. Цената ще е 2.50лв/порция със стандартните ни пълнежи (ванилия, шоколад, карамел, ягода, банан, лимон, череша, мока, мента, ром, яйчен, ликьор - може да се комбинират до три вкуса). Поръчка можете да направите във всеки от нашите обекти.ММ-
Активен
bibolina
Ентусиаст
«
Отговор #352 -:
юли 31, 2013, 10:12:20 »
Захаро Стандартните вкусове са - ванилия , шоколад, карамел, шампан и комбинациите между тях , както и плодовите кремове - портокал, ягода и лимон.С леко оскъпяване са - лабел, бишкотело ,инглезе.Описание имат на стандартни торти в сайта!
Активен
bibolina
Ентусиаст
«
Отговор #353 -:
юли 31, 2013, 10:15:33 »
Цитат на: mouse_didi в юли 31, 2013, 10:01:35
здравейте момичета
дилема
отново ....
Нашата ще излезе 335 като ще бъде по- малка на два етажа за пред гостоте и другата час правоугълнал фигурките ще ни ги правят също по снимка
Активен
mouse_didi
Любопитен
«
Отговор #354 -:
юли 31, 2013, 10:19:17 »
на мен в Захаро ми казаха 379лв. за 84 парчета.....което мен ме втрещи! 4 стотака за торта на мен ми се видяха адски много! търсих в сайта на Роза да им направя запитване ама не видях къде?
Активен
bibolina
Ентусиаст
«
Отговор #355 -:
юли 31, 2013, 10:27:13 »
Цитат на: mouse_didi в юли 31, 2013, 10:19:17
на мен в Захаро ми казаха 379лв. за 84 парчета.....което мен ме втрещи! 4 стотака за торта на мен ми се видяха адски много! търсих в сайта на Роза да им направя запитване ама не видях къде?
На нас за 130 парчета
Активен
mouse_didi
Любопитен
«
Отговор #356 -:
юли 31, 2013, 10:32:47 »
за 130 парчета са ти казали 335лв? смятай знаех си аз ,че ми искат адски много пари
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #357 -:
юли 31, 2013, 10:51:28 »
и аз бях питала за цена на торта от техния каталог "Деспина " ли нещо такова (ако не се бъркам вече) на с мидички беше украсе за 160 души 300 и нещо. В розата на една моя позната за 2-те торти(на булката и кръстниците) общо 300 им зели, като голямата торта е била за 160 парчета пак .така че зависи много явно, ако е от техен каталог може ти излезе по евтино
Активен
devisil
Професор
«
Отговор #358 -:
юли 31, 2013, 10:51:54 »
Ние нашата торта ще я поръчаме от Кети Кейк Бургас - искам шоколадови блатове, помежду тях пластове намачкани малини и пластове рикота/маскарпоне.
Така ще я правим и мисля, че няма да бъде много сладка.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #359 -:
юли 31, 2013, 11:05:33 »
Цитат на: mouse_didi в юли 31, 2013, 10:19:17
Много зависи не само колко парчета са и каква декорация искаш, ако е нещо много завъртяно, естествено че ще ти искат повече пари. Не може ей така да си сравнявате офертите без да знаете кой какво си е поискал!
Нашата торта ще е от Захаро, смятам че имат най-доброто на най-добра цена - Розата от едно време правят едни сметанови маслени торти дето са ужас някакъв, а на Амадеус ми се струва доста скъпо.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...