Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:23:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 13 част  (Прочетена 206741 пъти)

Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юли 29, 2013, 16:16:25 »

Девисил, честно казано не мога да помогна за питките понеже нашите баба и мама ще ги правят smile Голям мерак им е Wink Но предполагам че в някоя пекарна може да се поръчат smile Въпроса ти обаче ме навежда на мисълта че не знам къде ще поръчам пиле за кума  girl_impossible
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юли 29, 2013, 16:19:49 »

Девисил, честно казано не мога да помогна за питките понеже нашите баба и мама ще ги правят smile Голям мерак им е Wink Но предполагам че в някоя пекарна може да се поръчат smile Въпроса ти обаче ме навежда на мисълта че не знам къде ще поръчам пиле за кума  girl_impossible

Питай директно в ресторанта дали няма да могат да ви направят. Често така са ми казвали - че е възможно.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #332 -: юли 29, 2013, 16:20:49 »

Пилето обикновено си го правят в ресторанта (поне нашето там ще го правят). Ако не ви го направят там не знам къде биха ти направили пиле с украса и т.н. може да се наложи някой приятел да се заеме с  тази задачка.
Активен
bibolina
Ентусиаст
**
Публикации: 136

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юли 29, 2013, 16:22:38 »

Питай директно в ресторанта дали няма да могат да ви направят. Често така са ми казвали - че е възможно.

Супер идея!!!!
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 29, 2013, 16:24:15 »

Mucka<3,

Току-що ти разгледах галерията и установих, че бижутата ни са почти идентични - само че моите са с бяло злато, и са по-разтеглени по дължина със завъртулката. yahoo Ще взема тези дни да ги снимам и да кача снимката  danceg
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 29, 2013, 16:30:16 »

Но ако ми дадете др идеи и аз ще серадвам.

Имаш ли отзиви за пекарни Зия? Държи ги фирмата JLP (ДжейЕлПи).
Питам, защото идея нямам в Б-с какво има и къде ги правят вкусни и хубави.

И още нещо, питите по принцип солени ли трябва да са? Имам предвид, като хляб, или трябва да са като козуначените?
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юли 29, 2013, 16:38:35 »

Имаш ли отзиви за пекарни Зия? Държи ги фирмата JLP (ДжейЕлПи).
Питам, защото идея нямам в Б-с какво има и къде ги правят вкусни и хубави.

И още нещо, питите по принцип солени ли трябва да са? Имам предвид, като хляб, или трябва да са като козуначените?

Нямам идея кои са по-  добри. И аз нзн кое къде е, бяхме мин мес за седмица и само с GPS дори и като бяхме пеша
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 29, 2013, 17:02:47 »

Хихихих...Девисил, явно имаме еднакви вкусове Wink Що се отнася до питите мисля че трябва да са като хляб...т.е. солени smile Иначе за Зията не мога да дам мнение...само мога да ти кажа къде има в Бургас ( понеже видях че си Заралийка)  girl_wink
Активен
devisil
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 29, 2013, 17:09:39 »

само мога да ти кажа къде има в Бургас ( понеже видях че си Заралийка)  girl_wink

Заралийка, хехе, родена съм в Сливен и за постоянно съм зарязала ЗаРа-та като място за живеене, но все още административно съм свързана с този град, да.

Къде в Б-с можеш да препоръчаш пекарни?
Активен
bibolina
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 29, 2013, 17:46:21 »

Хихихих...Девисил, явно имаме еднакви вкусове Wink Що се отнася до питите мисля че трябва да са като хляб...т.е. солени smile Иначе за Зията не мога да дам мнение...само мога да ти кажа къде има в Бургас ( понеже видях че си Заралийка)  girl_wink

Mucka<3
Страхотна рокля. Изглеждаш мн добре. Прическата е трепач!!!! Аз да си призная мн исках такава ама не е толкова дълга и не търпя в жегата спусната за офицялни;- изпотявами се главата    исе разваля прическата
Активен
liliette
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #340 -: юли 29, 2013, 19:33:38 »

Мили прекрасни бургаски булки,и моят ден мина! Толкова хубави емоции минават за миг, така че се наслаждавайте на всичко без много нерви ! Мерси за помощта и подкрепата  give_rose
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #341 -: юли 29, 2013, 19:58:02 »

Момичета, откъде ще си поръчвате ритуалните питки за захранване и за чупене в ресторанта?
Защо не попиташ в тези две закусвални: "Делник" - срещу сладкарница "Неделя" и "Келек" - на ъгъла срещу "РедФокс" /отстрани на Трията/. Там им харесвам закуските и мисля, че могат да ти направят питките smile
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юли 29, 2013, 21:07:52 »

Аз пекарни не мога да препоръчам понеже не ям закуски Wink Но знам една - две smile Освен Зия съм виждала и една на Велека....и закуски правят и хляб, така че сигурно могат да ти направят Wink Ама като се замисля не е много важно да е вкусна...по-важно е да изглежда добре smile Замисли се за какво се използва biggrin Едната за чупене, а другата за захранване smile
Биболина, благодаря ти  give_rose Аз още не съм на 100% сигурна, че това е моята прическа Wink
Лилиет, честито!!! Бъдете здрави и се обичайте smile Би ли споделила на кого се довери в сватбения си ден и по време на подготовката Wink
« Последна редакция: юли 29, 2013, 21:11:44 от Mucka<3 » Активен
milena_jivkova
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #343 -: юли 29, 2013, 21:56:25 »

Пекарна Зиа правят много вкусни закуски, но за питка не знам и не съм виждала. Трябва на място да се пита.
Активен
Macito
Професор
Публикации: 389

« Отговор #344 -: юли 30, 2013, 05:36:13 »

При нас в ресторанта разчупвахме и ни захранваха с една питка.Тя свекървата не отчупи толкова много и не си личеше. Да го имате за идея.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: