Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:53:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 4 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 4 част (Прочетена 142456 пъти)
sis_87
Регистриран
Публикации: 2
Re:СВАТБА В РУСЕ - 4 част
«
Отговор #90 -:
юли 02, 2013, 22:55:32 »
Нова съм в този форум, но може ли някой да препоръча добър Dj за сватбено тържество, което се състои след 3 дена че такава страхотна изненада ни поднесоха, че просто нямам думи.
Преди няколко месеца запазихме Dj Данчо за сватбата с капаро и всичко както си му е реда и сега броени дни преди тържеството каза че нямало да може и бил поел и още една сватба
.
Направо нямам думи не знам как води и какъв професионалист е не съм била на сватба с негово участие но такъв гаден номер дни преди сватбата е меко казано вбееееесяващ.
Активен
Tihomira
Сватбар
07.09.2013
«
Отговор #91 -:
юли 02, 2013, 23:03:10 »
Аз искам да има пак някакво закачка. За колите и аз издирвам до няколко дни ще пиша какво е станало. Аз не мога да препоръчам, но съм запазила Марти, казвам ,че не мога, защото не съм присъствала на негови сватби.Нямам думи за този "професионалист", дано да успееш да намериш навреме. Успех!!!
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
моят сватбен ден 13.07.2013
«
Отговор #92 -:
юли 03, 2013, 06:42:24 »
за рига,и аз ходих там за куверти и като казаха,ама тортата трябва да е от нас,ако не се оскъпява менюта,питах с колко на следващата среща не ми казаха,питах за оркестъра ,ама това,ама унова и им казах тактично "вие няма да ни направите тържеството,а ние ще празнуваме на друго място" не може аз да не съм им яла тортите и да ме заставят,аз имам предпочитания,все пак аз съм булката,ако мен не ме броят за 2 стотинки кого да броят,с кого да се съобразят???!!!!!
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529
«
Отговор #93 -:
юли 03, 2013, 06:58:59 »
Сис, мини през агенциите и питай за телефони. И аз съм с този DJ дано не ми врътне този номер
Успех
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
юли 03, 2013, 08:12:17 »
Сис, може и DJ Данчо да питаш аз знам че има др момчета DJ- и при него предлагаше ни нас преди. Вие дадохте ли му капаро и кога го запазихте? Нм да повярвам как те е заразял. Стискам палци. Питай и ресторанта си може и те да знаят някой.
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #95 -:
юли 03, 2013, 09:13:45 »
И аз съм чувала, че този Данчо, има момиче което препоръчва ако той не може. Не знам как се казва Илиян мисля че беше. Но това не е никак коректно от негова страна, щом сте дали и капаро и да ви каже, че има друга сватба, не е професионално от негова страна. Дано се наредят нещата. Успех ти желая sis! Изпратих ти номера на един DJ. Дано ти е от полза.
Относно колата за сватбата, ние ще сме с на кръстника колата, няма смисъл да търсим, хубава е колата. Ще видим обаче каква ще е украсата на самата кола и как ще бъде разположена. И аз не съм запозната къде има коли под наем. Ако не се лъжа отстрани на комплекс Ялта мисля, че съм виждала да дават коли под наем, но май са доста високи цените.
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207
«
Отговор #96 -:
юли 03, 2013, 12:10:44 »
Момичета имам голям проблем
Има ли накоя, която да е с граждански ритуал в чужбина и по-точно във Франция? Имам нужда от документ какви имена ще взема след сватбата, но тук това не ти го дават от кметството. А в консулството от няколко дена все ги търся и все не дават консултации - оправяли документи и си нямам на идея кой може да ми го издаде оттук, защото без него в България отказват да ми издадат документ с новата фамилия.
Активен
run_girl
Ентусиаст
«
Отговор #97 -:
юли 03, 2013, 12:19:48 »
На моята сватба беше DJ Данчо. Страшен е. Обиколила съм много сватби и за сега на най-добрите на които съм била, все той ги е водел. Но преди да го наема една позната ми каза,че на нея й е врътнал този номер с другата сватба и да ви кажа много се притесних. На нашата сватба по едно време се появи едно момче, този въпросният Илиян (ако се не лъжа), поемаше от време на време нещата от Данчо и да ви кажа добре се справяше. Доволна съм и от двамата. А за булките в Рига мога само да кажа персонала там е ужасен. Моята сватба беше там и на поне дозина още съм присъствала все в ресторанта. Номера с менюто и при мен мина. От едни цени после леко нещата се промениха. За тортата не ми дадоха да си внеса, бях платила за фигурка младоженци, а когато извадиха тортата такива нямаше
Чашата ми постоянно я вземаха, както беше със съдържанието. Уморих се да им правя забележка да ми я оставят. Сигурно смених поней 10 чаши. Гостите ми също се оплакаха от липсата на внимание от персонала. Същото впечатление ми направи и на другите сватби на които бях там. В много редки случаи е нямало такива проблеми. А за менюто също ме убедиха да избера едно, което било "най-хубавото" и щяло да стигне, но когато поднесоха салатата останах
едва стигна за една малка ракия, такъв срам брах.
Активен
Lidsy
Ентусиаст
«
Отговор #98 -:
юли 03, 2013, 13:02:12 »
Цитат на: Tihomira в юли 02, 2013, 22:43:01
Lidsy, какви са цените? Надявам се, че не са
. Аз се много съм забила.Видях,че сте писали за украса на коли, а коли ще си наемате ли?Друго , за което се чудя е как да се осъществи хвърлянето на жартиера - без да се налага младоженецът да се крие в роклята( не ми допада тази част). Булките в Рай май са се загубили? Къде сте момичета, че да споделяме как ще редим масите.
Аз не мога и не мога го измисля..........
Между 32 и 35 лв. варира цената на куверта в Рига. Осигуряването на кола за щастие не е моя грижа (за щастие
) Вариант без да се навира "под полите" ти... Не знам, не се бях замисляла точно за това. Пък и ще съм пила, едва ли ще ми пука толкова много.
ЗА DJ-я - Правилно съм чула значи за Данчо, че обича да си избира сватбите, на които да отиде. Мислех, че са просто слухове от "доброжелатели".
«
Последна редакция: юли 03, 2013, 13:07:26 от Lidsy
»
Активен
sis_87
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #99 -:
юли 03, 2013, 13:07:45 »
Благодаря на всички за помощта. Днес се надявам вече всичко да се уреди че не остана време
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #100 -:
юли 03, 2013, 13:29:07 »
Има много хора, които са доволни от Рига също. Надявам се вс да е ок при нас. Кога мислите да плащате дж, оператор и ресторант? Посъветваха ме да да е след сватбата. В Рига мисля да им кажа ако някой си поръчва отделно да си плаща. Ащо ми надпишат неща извън менюто, няма да им ги платя :-)
Активен
run_girl
Ентусиаст
«
Отговор #101 -:
юли 03, 2013, 14:10:09 »
Рига ме накараха да си платя 1-2 дена преди сватбата менютата. На деня доплатих само някой малки работи. Всичко което се поръчаше допълнително от гостите, освен безалкохолни, хляб и бира, те сами си плащаха. За допълнителните неща доплатих към 200 лв, за сватба от почти 100 човека. На DJ-ят платих на края на сватбата, защото тогава беше 350 лв за 6 часа сватба и после на всеки час се плащаше допълнително. За видео и фото платих едва когато държах снимки и видео филм в ръцете си. Аз бях с Видео Цанев и човека ми каза, че не иска пари преди да остана доволна
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
юли 03, 2013, 14:33:55 »
И аз съм със същият екип.Оффф притесних се с тоя Данчоо.
Активен
run_girl
Ентусиаст
«
Отговор #103 -:
юли 03, 2013, 15:07:38 »
Не знам как да те успокоя. Видео Цанев и Данчо делят един офис и са в добри отношения. Когато братовчед ми се жени и по мои препоръки избра същият ресторант и екип, нямаше никакви проблеми. Дори говорих с видеото от притеснение и той ми обеща, че Данчо няма да поема други ангажименти. Бях чувала само за един случай, а сега вече за втори в които Данчо връзва булка по този начин. Сега се сетих, че преди сватбата ми течеше предизборна кампания и Данчо трябваше да бъде там, но аз изрично няколко пъти го питах да не стане нещо и той обеща да няма проблеми и прати другото момче на предизборната кампания, което както споменах по-късно дойде.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
юли 03, 2013, 15:32:43 »
Освен и аз да говоря с Цанев. Др не се сещам :-(
Активен
Страници:
1