Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:07:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 4 част  (Прочетена 142558 пъти)

Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #60 -: юни 26, 2013, 21:35:55 »

Bride, имам време, НО моя приятелка си поръча и дойде НЕЩО, което беше с 3 размера по-голямо и повече приличаше на чувал за картофи.Аз следя и тема за рокли тук и знам че има доволно , но се страхувам. ( забравих да кажа, че не и върнаха парите) beating
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #61 -: юни 26, 2013, 22:01:43 »

Тихомира, качвам снимки на моята, днес я получих, много съм доволна. ето и линк с купувача ми, за по-малко от 4 седмици дойде, ходих на шивач за мерките си и ми е точна. Задавах мн въпроси и ми пратиха и реални снимки. Не те агитирвам, просто съвет. Аз много гледах и се чудих и направо съм във възторг, че улучих smile Успех в Лондон все пак, предполагам там имат намаления smile
Активен
Tihomira
Сватбар

07.09.2013

« Отговор #62 -: юни 26, 2013, 22:11:48 »

Ще се радвам да качиш снимки и сайта, от който си си я поръчала. Трябва да се подсигуря.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #63 -: юни 26, 2013, 22:41:36 »

Offtopic http://www.aliexpress.com/wholesaleproduct/wholesaleProductDetail.htm?productId=498562732&productSubject=FW0175-Hot-Organza-Strapless-Ball-Gown-Wedding-Dress

Отстрано в дясно цукаш на името на продавача и там гледаш роклите им.
Виж темата- http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,35168.165.html
имам снимки там smile
Активен
Tihomira
Сватбар

07.09.2013

« Отговор #64 -: юни 26, 2013, 23:20:21 »

Bride, аз от този сайт си поръчах подаръците за гости. Ще видя първо те как са и ако не съм намерила подходящата рокля ще се престраша. Благодаря ти.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: юни 27, 2013, 09:28:41 »

momi4eta,kato kupite blankite za brak-ot knijarnica,otivate v psihodispancera,posle v transportna bolnica i tam plashtate i vi opredelqt kabinetite.sled tova pri li4niq lekar da gi zaveri.rabota za 1 4as i za 2mata obshto 36 leva.izvinqvam se,no na telefona nqmam kirilica.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #66 -: юни 27, 2013, 09:44:00 »

Аз като не съм от Русе могат ли да ми дадат справка от психото?
Мислите ли че мога да си изкарам медицинско в частна болница? Ние като работим в чужбина ни водят, че нямаме осигуровки и ще ни таксуват за вс :-( Та направо в частна клиника, но не знам дали може вс да се направи там.
Активен
run_girl
Ентусиаст
**
Публикации: 91

« Отговор #67 -: юни 27, 2013, 13:14:17 »

Здравейте! Нова съм във форума и преглеждах някой от темите.
Bride, когато си изкарвах мойто медицинско, никой не ме погледна дали имам или нямам осигуровки нито половинката ми. Отидохме в транспортна болница, платихме си 36 лв., казаха ни кои кабинети да обиколим и понеже нямаши никой, свършихме всичко за 20-30 мин. Дори не ни накараха да чакаме резултатите от вземането на кръв. Това ме навежда на мисълта, че може да не ви се налага да плащате каквото и да е допълнително. А за психодиспансера ни накараха да ходим по място на раждане. Мисля,че имаше опция и да не ходиш, а да минеш през преглед от доктор от психото в Русе, но ще те излъжа за това. Дано съм била полезна smile
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 28, 2013, 07:37:38 »

Това е полезна информация за хората, които нямат осигуровки къде трябва да отидат. Всъщност не разбрах има или няма значение дали си осигуряван в Бг и има ли разлика в ходенето за изследванията, но май е еднакво за всички с разликата, че нямаме личен лекар след като се минат изследванията да се отиде при него. Разбрах, че първо трябва да се отиде до психодиспансера и после до транспортна болница. Благодаря за полезната информация smile
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #69 -: юни 28, 2013, 07:40:35 »

Мерси много run- girl!
Татяна, аз разбрах че няма значение. За личен лекар ще ползваме личнаата на милото от преди. Само психото ме притеснява, ще взема д аразпитам дали е по местоживеене.
Активен
run_girl
Ентусиаст
**
Публикации: 91

« Отговор #70 -: юни 28, 2013, 08:46:05 »

Bride аз бих се свързала директно с психото в Русе, да попитам ако съм на твое място. Въпреки, че като знам как функционира всичко в България, може да ти кажат да отидеш и че ще ти оправят документите, а после като си там да се държат отвратително и да те отпратят. Кординатите са тези:
“ОБЛАСТЕН ДИСПАНСЕР ЗА ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЪС СТАЦИОНАР – РУСЕ” ЕООД
ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАВИСИМОСТИ
Контакти
7000 Русе, ул. “Тутракан” № 20
тел.: (082) 84 53 56; (082) 44 06 86, а щом си зад граница и ако имаш някой познат, който би могъл да отиде там ще е най-добре или някое момиче от форума, докато си вади своите документи да попита. Ако нямаш такива опции бих звъннала да попитам дори и аз. Успех с борбата с българската бюрокрация!
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #71 -: юни 28, 2013, 10:43:28 »

Мерси  много, ще звънна да питам.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #72 -: юни 28, 2013, 17:35:29 »

Може ли някой да каже от къде мога да намеря по- изчистено було и къде в Русе? Не знам и колко вървят, бих отделила 40-50лв.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: юни 29, 2013, 06:20:38 »

брайд,мила,виждам,че се притесняваш много,за психото,но ако не си осигуряване в бг,а в чужбина,представяла ли си пред нап и нои документ Е 104 нещо такова беше,и този документ удостоверява пред нашите заспали чиновнички,че ти работиши те осигуряват в европа и тук не ти се трупат лихви и главница по осигуровките,а за психото просто биха 2 печата,и ни въведоха егн-тата в компа,за да излязат 3те имена и данни от лк...в транспортна болница им дреме на шапката дали имаш личен лекар или не,дали си осигурен или не,лелката на регистратура ни се скара че трябва да платим 36 лева платихме ги,аз тръгнах да гледам кабинетите,да зная къде да ида,тя пак се скара къде съм отивала,цялата работа е пародия,само вземането на кръв от пръста(то е за сифилис) това го правят,но за 5 минути може ли да излезе този резултат-нямам представа,че да ни бият печати навсякъде по кабинетите?
а було има за по 20 30 лева,моето було е 22,но е екрю,ако искаш ще взема назаем от 2те ми приятелки,които се омъжиха
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #74 -: юни 29, 2013, 11:43:18 »

Аа значи не ти вземат от вената кръв, на мен ми казаха от вената и милото умира от страх  smile Аз знам, че е пародия медицинското, ама викам да не се заядат някаде.
За булото- мерси за предложението, Пете, мисля да си купя, че после ще го давам на една приятелка и аз smile Значи няма смисъл от интернет да се занимавам.

Offtopic Пете, честит имен ден  give_rose Весела сватба и мн здраве и  heart
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: