Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:43:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 4 част  (Прочетена 142443 пъти)

megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 29, 2013, 17:06:50 »

Мен известно време ме нямаше и аууууу колко се е изписало тук shok
И да се похваля, нашето гражданско мина и вече сме женени  Girl_hide, голям стрес беше, дори и само в тесен кръг, но и това мина и сега може вече с пълна пара да се концентрирам за сватбата, че то не остана .....

Брайде и аз да те успокоя, че сме ходили да си вадим медицински за книжка в транспортна болница и само си платихме и никой не ни е искал други документи, а ние също не сме осигурени в Бг, така че не се притеснявай.

Петя, Честит имен ден и от мен give_rose и хайде да те гледаме булка скоро  Bravo
Активен
Lidsy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

« Отговор #76 -: юни 29, 2013, 18:26:54 »

Хаха, колко сте сладки, понеже работя в стаята точно срещу залата, в която се сключват бракове в общината, всеки ден виждам булки и се чудя дали не е някоя от вас. Меги, честито!
Днес видях един семпло украсен Тойота Авенсис, със слънчогледи. Много ми хареса. Вие имате ли идеи за украса за кола?
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 29, 2013, 19:05:57 »

благодаря момичета,балони и лентички органза ще има по колите ,и за друго не съм мислила ,но има време smile
Активен
megyto
Сватбар
Публикации: 207

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 29, 2013, 19:24:22 »

Lidsy благодаря. И аз тая седмица доста сватбени коли видях, като че ли ми се набиваха сами в очите, друг път изобщо не ги забелязвам.
Та на мен една много ми хареса,  само с главичките на цветя, които не бяха много големи и подредени на V на предницата на колата. Беше изключително семпло и стилно. Тъй като не си падам много много по огромните украси тип икебана дето ги слагат по колите и после на сватбената маса този вариант много ми хареса и мисля да си го крадна. Имаше май и една кремава панделка на страничното огледало. А и тъй като колата беше черна, а цветовете бели наистина беше страшно ефектно.
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**
Публикации: 128

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 01, 2013, 16:52:55 »

Моята рокля днес пристигна, най-после. Много съм доволна, хареса ми много. Искам да ви попитам някой може ли да ми каже къде мога да отида на шивач, че и трябват малки корекции в бюстието и за дължината се колебая, че е доста дълга назад? Нямам представа къде мога да отида и за това се обръщам към вас? smile
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 01, 2013, 18:41:57 »

таня,както казах роклята е страхотна,ако искаш питай в някой булчински магазин,дали някоя тяхна шивачка би я скъсила,ест срещу някакво заплащане,да не останат с впечатлението на добра воля,за кадърна шивачка не се сещам
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #81 -: юли 01, 2013, 19:45:03 »

Татяна, много е хубава роклята, само дето я мислеше  yahoo
Определено попитай в булченски магазин, не я давай на който и да е. Аз ще трябва да я гладя моята.

За колата съвет от минали по нашия път- ако ще слагате цветя, букета да е продълговата форма, за да може от колата после да се сложи на булченската маса.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 01, 2013, 19:49:44 »

не гладете роклята,оставете я да виси свободно,ако ви мъчи толкова,след баня я оставете парата на топлата вода да я изглади
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юли 01, 2013, 21:16:48 »

Благодаря ви за съветите smile Хубаво е да ти дадат съвет и мнение хора които са минали по този път! Ще я пробвам след баня да я оставя от парата да видим малко да се пооправи. И воала също мисля да го оставя. Обаче страшно много мирише воала на много гадно. Роклята не, обаче воала  bad Ще му мисля като се прибера в Бг като глася вече нещата.
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юли 02, 2013, 06:38:35 »

таня,воала го изпери на ръка с хладка вода и сапун,най мн да миришат на навталин,едно такова което пречи на молците да ядат платовете,но ти ако ги оставиш свободно миризмата ще отмине за няколко дни
Активен
tatqna_dr
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 02, 2013, 10:54:27 »

Ще го оставя така няколко дни и ако не се измирише, ще го изпера на ръка. Мисля, че не е нафталин, друга е миризмата, не знам на какво е но ще я махна smile
Активен
Lidsy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

« Отговор #86 -: юли 02, 2013, 21:36:59 »

Днес беше ден за избор на менюта. Винаги съм леко разочарована, когато след първоначална уговорка в един момент пазарлъците се възобновяват. Поне да имаше смисъл в спора, който проведохме с момичето, което изпратиха вместо управителката. Имат някаква странна политика, според която по-евтин куверт с 2 бири е по-изгоден от по-скъп с 1 бира. За тортата просто нямам думи, изобщо  huhhuh.gif
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #87 -: юли 02, 2013, 21:40:13 »

Линдзи, какво стана? И ние сме в Рига, сега ме наплаши. Жените, с които си пиша са любезни. Ти заколко лж си избра меню, че е скъпо? ама те не ти дават скъпо ли меню да имаш?
Активен
Tihomira
Сватбар
Публикации: 191

07.09.2013

« Отговор #88 -: юли 02, 2013, 22:43:01 »

Lidsy, какви са цените? Надявам се, че не са  Oh my ... . Аз се много съм забила.Видях,че сте писали за украса на коли, а коли ще си наемате ли?Друго , за което се чудя е как да се осъществи хвърлянето на жартиера - без да се налага младоженецът да се крие в роклята( не ми допада тази част). Булките в Рай май са се загубили? Къде сте момичета, че да споделяме как ще редим масите. GROAN Аз не мога и не мога го измисля..........
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #89 -: юли 02, 2013, 22:47:57 »

Аз май ще наемам кола. някое знае ли изгодно място от където да си наемем кола?
Жартиера няма да го сваля мъжа ти, свали си го ти в тоалетната примерно. Др вариант май няма  smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: