Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:49:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част (Прочетена 163983 пъти)
Vanity89
Любопитен
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 15част
«
Отговор #210 -:
юни 12, 2013, 10:14:45 »
В Надежда ни взеха по 62лв. на човек, като за около 20мин ни взеха кръв, преслушаха ни белите дробове, сърцето и ни измериха кръвното и първия коментар от лекаря беше "здрав го вземаш, от там нататъка вече ти си виновна"
. После към медицинските получихме и резултати за кръвните изследвания, което не е лошо, така и иначе не се преглеждаме профилактично
И на нас ни се стори скъпо, но пък ние сме от Девня и разходките 2 дена иначе с колата Девня-Варна, че и стоенето пак при личната, щеше да ни излезе пак 120лв.
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
Публикации: 65
«
Отговор #211 -:
юни 13, 2013, 12:26:14 »
Момичета, вчера ходих на пробни прическа и грим
Страшно много се харесах. Препоръчвам момчето с две ръце
- работи много бързо и след като му обясних какво харесвам и какво не се получи страхотен резултат. За един час ми направи четири различни прически, а аз съм с коса къса
почти
до раменете и дори се чудя как успя да измисли толкова различни прически. А гримът ми го направи за по-малко от половин час и беше страхотен - никога не съм си мислела че ще се харесам със златисто-кафяв грим, но беше уникален и смятам да съм със същият и за сватбения ден. Каза ми, че за официалните грим и прическа ще са му необходими около час и половина, максимум два часа, което е супер според мен. Ако някой го интересува - салона се казва She Center, а момчето се казва Максим.
Активен
shiny
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #212 -:
юни 13, 2013, 21:48:46 »
Аз също съм чувала много хубави отзиви за Максим. Моят грим беше при Маруся и цял ден не мръдна, дори когато ме омазаха с торта
Прическата ми я правиха във фризьорски салон Мето- също много съм доволна!
В момента сме на медена седмица в Барселона, тук е невероятно, има толкова много забележителности и всяка от хубава по-хубава. Направо ни се прииска тук да заживеем, всичко е толкова подредено и хубаво.
Препоръчвам на всеки да посети!!!
Активен
Vanity89
Любопитен
«
Отговор #213 -:
юни 14, 2013, 09:31:10 »
Момичета, да се похваля , от вчера (13.06.13
) вече съм госпожа
Разписахме вчера с кръстниците в ритуалната зала в Девня. Малко младоженеца като отиде да плаща таксата се позабави, че пратихме кръстницата да го държи да не избяга,но той е смел и си остави подписа без бой и малко настъпан от моя милост
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255
«
Отговор #214 -:
юни 14, 2013, 09:55:00 »
Честито! Пожелавам ви само хубави емоции от тук нататък
Активен
skuki
Ентусиаст
Публикации: 70
«
Отговор #215 -:
юни 14, 2013, 18:43:46 »
ние вчера си направихме медицинските. Всичко стана за 1 ден, сутринта отидохме в тубдиспансера. Там ни удариха печати че не се водим на отчет и ни взеха кръв за васерман. Резултатите ни бяха готови след час, излезе ни 36 лв. След това отидохме в бившата Градска болница - св. Климентина. Там психиатъра ни удари печати, струваше ни 16 лв. Общо всичко ни струваше 52 лв. Заключенията ни ги направи личната лекарка без пари, пообиколихме но в Надежда сумата е двойна. А другия вариант е в Санита. Давате кръв на единия ден, а на другия си вземате медицинските - медицинското струва по 40 лв, на човек.
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
«
Отговор #216 -:
юни 14, 2013, 20:07:23 »
Skuki, по 52 лв. на човек ли ви излезе или общо, че не разбрах?
Активен
skuki
Ентусиаст
«
Отговор #217 -:
юни 16, 2013, 09:06:31 »
Цитат на: yanitsa_d в юни 14, 2013, 20:07:23
Skuki, по 52 лв. на човек ли ви излезе или общо, че не разбрах?
общо 52 лв. за двамата
Активен
yanitsa_d
Ентусиаст
«
Отговор #218 -:
юни 17, 2013, 12:43:14 »
:offtopic:Благодаря за информацията, Skuki. И ние направихме точно като вас и в 10.30 ч. вече бяхме приключили. Сега остава само заключението от личната.
Ние в събота имахме семейно събиране и решихме да пробваме питите от Del Sol. Много са вкусни и не се трошат - препоръчвам ги за сватбата. А цените бяха 4 лв. за малка и 6 лв. за голяма.
Активен
Malena27
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #219 -:
юни 17, 2013, 15:56:19 »
Здравейте, момичета! Другата седмица пак пътувам към Варна по работа, но младоженеца ще дойде с мен и сме решили да търсим костюм и обувки. Искам да ви помоля да ми препоръчате магазин за обувки естествена кожа за младоженеца. Аз познавам добре града, но не съм много наясно с магазините. Благодаря предварително.
Активен
Vanity89
Любопитен
«
Отговор #220 -:
юни 17, 2013, 23:01:35 »
Нашия младоженец и кума ги облякохме в Крис и са много доволни , а и цените са доста приемливи (като сравним с роклята
) - костюм, риза и вратовръзка излязоха около 300 лв., колана си го избра от АРТ, а обувките от един от магазините Солунска митница
Но с две ръце препоръчваме Крис - ние ходихме в магазина срещу Амазония, а кума ходи в големия магазин в Левски, помолихме ги малко да вталят сакото и всичко беше готово след 6 дни
Активен
skuki
Ентусиаст
«
Отговор #221 -:
юни 18, 2013, 07:19:29 »
обувки от естествена кожа има в магазините по Владислав от двете страни. Мисля че там ще намерите добри варианти. В Крис имаше доста добри костюми, но ако младежа е стандартен
Ако е като моя бъдещ мъж, доста дълбоко трябва да вдишва, за да може да закопчее копчетата
А питките от Дел Сол са супер и нашите ще са от там
Активен
Malena27
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #222 -:
юни 18, 2013, 08:10:20 »
Много ви благодаря момичета. Страхотни сте! Той нашия младоженец не знам колко е стандартен, защото не съм го виждала с костюм, тъй като винаги отказва да облече или не харесва, направо вече съм
. Аз много често пътувам и разглеждам вместо него
. В София от малкото магазини, които разгледах нищо не ми хареса, а представям си каква ще е неговата реакция. Във Варна харесах един костюм на център беше към 320лв., и да ви кажа май беше точно от този магазин, които ми препоръчвате Крис, затова че първо там ще отидем. А за обувките ще видим и на Владислав и по Пискюлиев може и там да има нещо. Благодаря още веднъж.
Активен
mariana_doncheva_
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #223 -:
юни 18, 2013, 08:30:55 »
Как сте момичета стягате ли се
Честито на вече миналите под венчилото в изминалите седмици, чакаме да разкажете подробности и да гледаме снимки.
Ние напредваме с бавни темпове и ще се опитам да споделя до къде сме и с какво сме се справили към момента, и кои са нещата, които ни притесняват от тук нататък.
Поканите всички ги харесаха, направихме си и късметчетата в техен стил. Ще пусна тези дни снимки и на двете неща. Също препоръчвам КРИС, консултантките правят чудеса
Кума го облякохме изцяло оттам, младоженеца за жалост все нещо не му харесваше
В крайна сметка без много обикаляне, харесахме и за него костюм от Теодор! Много свежо моделче, но сега ще е по-трудно защото иска ризка с тънка яка и много тънка вратовръзка като модел. Колана и обувките накрая ще видим
Всеки момент трябва да ми се обадят за проба на роклята, да видим там ще има ли притеснения или всичко ще е наред.
Казах нещата с които сме ОК, а сега с притеснителните - НЯМАМЕ ПРЪСТЕНИ още, а остават само 25 дена
Тезидни след работа ще обикаляме удърно за да харесаме и поръчаме. После - всякакви детайли като кошнички, чаши, украси за шампанско и ресторанта, както и кетъринг за ритуалите в Балчик - това са неизвестните към момента. Пропуснала съм много неща да споделя сигурно, но ще наваксам със следващият си пост
Успешна организация на предстоящите!
Активен
Vanity89
Любопитен
«
Отговор #224 -:
юни 18, 2013, 14:29:44 »
О, за пръстените искам да препоръчам Домино 777 - в отбивката преди дилайт, като идваш от Пощата. В първия момент си помислих, че сме объркали мястото, но като ни извадиха каталози с 1000 модела , няма как да не си харесаш нещичко, ние бяхме готови за има няма 30 мин
А самите халки бяха готови за 10-15 дена мисля, има ги в галерията, много си ги харесваме и вече нямаме търпение да ги подносим
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...