Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:39:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата ? - 7 - ма част  (Прочетена 205437 пъти)

baba_tina
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #180 -: май 30, 2013, 07:17:09 »

Danito, прическата ти се е получила много добре даже, като се има предвид, че е пробна и не е изпипана като за истинска  good Не се притеснявай, вярвам, че в сватбеният ден фризиорът ще си я направи както трябва и ще си по-доволна  smile
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: май 30, 2013, 08:32:41 »

Споделям мнението на малка булка smile Много зависи от косата smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: май 30, 2013, 08:37:48 »

дани, на мен ми прилича като на втората снимка която си му дала за пример. но ако не си спокойна, по -добре направи пробна на друга място, още една. smile
Активен
Danito
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #183 -: май 30, 2013, 08:50:42 »

Danito, според мен твоята коса и косата на булките от снимките е различна като плътност и гъстота. Твоята ми изглежда по-фина, мека, докато техните са гъсти и сухи, с обем, вероятно заради пяната или друг стилизант, с който са третирани. Цвета също е тотално различен от твоя, русото никога няма да седи като кестенявото и обратното. Опитай да намериш прически, като следиш за тези фактори и си мисля, че ще останеш по-доволна от крайния резултат. Освен това, нали уж на деня ще те подготвят по-старателно, така че просто трябва да им се довериш smile
malkabulka, абсолютно вярно е това, което си написала. Наясно съм, че има много различия, коси, цвят, плътност и т.н. Но гледах и подобни прически и на тъмна коса, които също ми допаднаха  girl_wink
Мисля следващия път като съм в града да отида още веднъж и да се уточним  smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: май 30, 2013, 09:17:51 »

Danito , моята фризьорка по същия начин ми каза, че на пробната прическа само ще нахвърляме това, което ще се прави всъщност. Т.е. няма как да очаквам да стане като на снимката, като тя ще е само горе-долу. Ако много се притесняваш, помоли фризьора ти да те направи точно както ще е в сватбения ден, дори ако трябва да платиш 2 пъти за прическата!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: май 30, 2013, 10:06:46 »

И аз да похваля пак Lilith, според мен много добре обяснява, а и косата и не ужасно дълга, като на много други, които след в youtube.  Нейната коса е права и руса, а моято къдрева и тъмна, но и моята е тънка като нейната. Ето пак прическата от сватбата ми, която сама си направих.

Danito, твоята много ми харесва, аз ще съм с такава на църковния брак. Мисля, че изпълнението на твоя фризиор е добро, само фибите ме притесняват. Мисля, че черни по малко ще личат smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #186 -: май 30, 2013, 10:44:41 »

Аз също подкрепям мнението на Малка Булка. Само едно допълнение - говорим не просто за руса коса, а за тонирана такава. Ефектът на преливащите цветове и кичурите подчертават подобна прическа.

Препоръчвам ти да ти навие косата на по-едра маша (например с 25 мм диаметър) преди да я оформи на кок. Това ще придаде този рошав и небрежен ефект. На първата прическа жената е с плътен косъм, но категорична не е гъста коса. Просто има стилизанти  Wink
Активен
Axenia
Професор
Публикации: 307

31.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юни 03, 2013, 18:45:57 »

heart heart heart
http://woman.hotnews.bg/images/3060/144607.html#photo
« Последна редакция: юни 03, 2013, 18:48:40 от Axenia » Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #188 -: юни 04, 2013, 21:21:19 »

Много хубави прически сте намерили, момичета! Ще ми повярвате ли, ако ви кажа, че винаги, когато имам нужда от официална прическа, просто отивам при фризьора, на когото вярвам, казвам му какъв е повода, тоалета и какво излъчване искам да докарам - консервативна, секси, делова, романтична и т. н. и просто го оставям да си работи. Не нося снимки никога. Досега винаги съм била доволна от резултата. Според мен най-важното е да отидеш при фризьор, с когото се разбираш и на когото вярваш. Може и да не е супер реномиран.
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #189 -: юни 04, 2013, 22:20:03 »

Andreina, и аз си мислех същото. Гледам прически всеки ден, но истината е, че се доверявам на моята малка коафьорка и знам, че ще го измисли. Повечето пъти като ходя при нея я оставям да твори и всеки път ме изненадва приятно. Просто съм си намерила човека, с който си допадаме и се разбираме с малко думи. Сега съм и заръчала да мисли, след като знае вече каква ще бъде роклята. И знам, че ще го измисли добре. От мен се иска да кажа дали искам да е спусната и вдигната - това е дилемата smile
За съжаление, не всички момичета тук ще ползват услугите на фризьори, с които се познават от преди и там вероятно е добре да има снимков материал, и аз така бих постъпила.  good
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #190 -: юни 04, 2013, 22:41:45 »

malkabulka, то за нашия вариант човек трябва да си е и парче непукист:) Всеки си решава за себе си, но аз ако не познавах фризьора бих отишла на пробна прическа, не толкова заради самата прическа, а за да видя дали ще си допаднем, дали имаме еднакво виждане за нещата. Спомням си, че последният път, когато си правих официална прическа - преди 2 седмици, пресен случай, също не бях решила дали искам прибрана или пусната коса. Отивам в салона и докато ми правеха грима фризьора ми казва: "Мила, сега започвам да мисля върху твоята прическа. Първоначално мислех да ти пусна косата, но на това влажно време (валеше дъжд), май по-добре да я приберем." Така решихме дилемата:) После толкова се харесах, че направо ми идеше да се обясня в любов на огледалото  badgirl Явно си е голям късмет да има на кого да разчиташ. Пожелавам успех на всички прекрасни момичета от форума и много да си харесат сватбените фризури:)
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #191 -: юни 04, 2013, 22:58:38 »

Аз мисля, че е важно самата ти да се харесваш. Не мисля, че трябва да се доверяваме на 100% на мнението и вкуса на другите, били те и най-добрите професионалисти! Като пример, веднага се сещам за всички безумни, модерни прически, които виждаме постоянно в разни списания и най-вероятно са супер за фризьора, но никоя от тях не е в мой стил и никога не бих си направила косата по този начин! NO
Мисля, че това важи и за всичко останало, било то рокля, грим и т.н.
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юни 05, 2013, 09:09:27 »

Напълно съм съгласна с Албена! Ако в твоите очи се чувстваш красива, това е най-важното  good За това и аз съм на този принцип, важно е ние да сме доволни от резултата, защото това са нашите специални дни  Wink

ПП: Аз сега се боря с опит за подобен тип намеса и убеждаване как видиш ли трябва косата ми да е по еди си какъв начин, защото според нечии разбирания било по-елегантно от еди си кое... crazy
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #193 -: юни 05, 2013, 11:19:21 »

Euphoria, хич не им се давай! Който си има любима визия, да си я прави на себе си! smile
Активен
Andreina
Сватбар

« Отговор #194 -: юни 05, 2013, 11:20:41 »

Е, ако фризьорът се опитва да ти се налага и да ти натрапва вижданията си, значи просто не е Твоят:) Същото важи и за гримьор, фотограф, флорист и всички по веригата. Аз се доверявам напълно на моя, защото знам, че още преди да съм си отворила устата, той вече знае как искам да се видя:) Просто имаме еднакви естетически виждания за нещата и няма случай, в който да не съм била във възторг от резултата. Затова му се доверявам напълно. С предишната ми фризьорка не беше така - подстригваше ме перфектно, но потрябваше ли ми нещо специално, колкото и да ѝ обяснявах, все ме правеше да изглеждам НЕ себе си (точно 2 пъти го допуснах) и после я смених. Последният път исках да ми направи класическа прибрана прическа, консервативна, без нищо излишно. Тя като започна да навива едни къдрици... Аз протестирах, но... беше късно. Така било модерно сега, аз съм искала да ме направи като "за погребение"... Оттогава се отказах от услугите ѝ и съм благодарна, че си намерих човек, с когото да се разбираме с половин дума. Дай Боже всекиму!
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: