Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:32:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата ? - 7 - ма част  (Прочетена 205540 пъти)

Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: юни 05, 2013, 15:07:50 »

Да определено си права Andreina..  :)За щастие не фризьора прави тези опити, госпожа със собствено мнение от близките роднини....
За фризьора стигнах до решението да си направим една среща, за да обясня какво искам, а той от своя страна да изкаже мнение до колко ще се получи и въобще да съгласуваме нещата. Но се отказах от пробна прическа, ще рискувам, пък дано е успешно  Wink
Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #196 -: юни 05, 2013, 15:19:59 »

Euphoria, много добре си го намислила. Като разговаряте с фризьорката, то ще се усети дали се сработвате или не. Поне аз си ги усещам тези неща в повечето случаи по самата комуникация. Пробна прическа си правих само за абитуриентския бал, след това не съм, защото вече не виждам смисъл за себе си да го правя. То и тогава нямаше смисъл, но нали ми беше за първи път... Мисля си, че е най-важен личният контакт с човека преди да решиш дали да има сделка - с или без пробна прическа.

Offtopic За онази госпожа, която споменаваш - щом толкова много знае, накрая да не остане без покана   blum
Активен
Albbena
Сватбар
Публикации: 282

« Отговор #197 -: юни 05, 2013, 17:04:47 »

Аз също се отказах от пробната прическа и смятам да рискувам! Моят фризьор взима доста скъпо, пък и съм чувала, че пробната прическа никога не е същата като другата. Аз имам представа, горе долу, какво искам и смятам да обсъдя нещата с фризьора, в деня на сватбата, като се надявам, че ще се разберем някакси! smile
Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #198 -: юни 05, 2013, 17:22:22 »

пък и съм чувала, че пробната прическа никога не е същата като другата.

Това, поне по моите наблюдения е много вярно, особено ако става дума за нещо специално:) Последната ми официална прическа се беше получила разкошно. Когато ме видя, едно от момичетата, които работят в салона, попита фризора: "Ще можеш ли да я повториш?", а той отговори: "Едва ли." Не защото беше толкова трудно, а защото той си работи по усет и вдъхновение. Никога не прави 2 напълно еднакви прически. Много творци са така. За бала си правих пробен грим, но на самия ден момичето не го направи същия. Беше много хубав, но не беше същият.
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: юни 06, 2013, 08:40:08 »

Точно поради тази причина се отказах от пробата. Ще вземе да стане, да ми хареса и после, ако в деня прическата не отговори на създадените очаквания все ще си мисля - миналия път не беше така, а еди си как... За това по-добре да си спестя излишните притеснения. Ще покажа нагледно какво искам и не мисля, че ще има проблем да направи нещо подобно при все, че съм пробвала на косата си такива варианти и знам, че става. Wink
Непривично за мен, но ще рискувам.... blush
Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: юни 06, 2013, 08:45:18 »

Euphoria, аз също не съм привърженик на пробните прически. Като абитюрентка отидох и казах какво горе долу искам - фризьорката каза ок. Справи се просто чудесно, още повече, че на следващия ден бях на сватба със същата тази прическа Wink сега мисля да се доверя на същата, въпреки, че обявява малко по-висока цена от другите.
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: юни 06, 2013, 09:18:49 »

Аз се чудих дали да си правя пробна прическа. Сетих се, обаче, че един месец преди нашата сватба сме на сватба на наши приятели и мога да използвам момента да си направя пробна прическа за това събитие. По този начин ще мога да видя как работи фризьора и дали ще ми допадне.
Активен
ani_ogbg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: юни 06, 2013, 09:19:06 »

Момичета, само искам да кажа, че много зависи от косата ви дали има нужда да се направи пробна прическа или не. Аз също бях решила да НЕ правя пробна прическа, но майка ми ме убеди и добре, че ме убеди. След първата пробна минах през трима много кадърни фризьори и всеки един от тях казваше, че косата ми няма да може да се навие по начина, който аз исках, т.е. тя се навива, но не държи. Накрая отидох при четвърти, той ме подстрига с около 15-20 см (пак бях с дълга коса), направи ме на етажи, за да може като ме накъдри да се задържат къдриците възможно най-дълго, а в самия ден ми направи акцент в главата и благодарение на този акцент аз си имах прическа през целия ден и вечер, а иначе къдриците се отпуснаха сравнително бързо. Така че много зависи от косата ви и ако преди сте си правили прически и ви е държала, значи ок, ама ако не сте, както аз, защото винаги сама съм се правела, но не съм се къдрела, е по-добре да си направите пробната прическа smile
Активен
Karis
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #203 -: юни 07, 2013, 15:21:21 »

И на мен много ми харесват прически с небрежни къдрици. А иначе съм съгласна, че е най-добре да се направи пробна прическа, за да не берем грижи в самият ден...По скоро въпроса не е само дали фризьора ще се справи е въпроса, но и дали булката ще се възприеме с новата визия...
« Последна редакция: юни 07, 2013, 16:05:58 от Karis » Активен
shantall
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: юни 07, 2013, 15:45:08 »

ако се довериш на добър фризьор мисля, че не е нужно да се тестваш smile поне аз не мисля да правя пробна прическа   Wink
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ
Публикации: 529

« Отговор #205 -: юни 13, 2013, 21:31:42 »

Аз си харесах прическа доста отдавна, но какво се получи  angry Консултирах се с двама фризьори и двамата са на мнение, че такъв тип прическа на тъмна коса не изпъквала ... Ще ходя на пробна прическа края на месеца, дано да стои добре. Фаворит ми е първата  Girl_hide Вие какво мислите, ще стои ли добре на тъмна коса?

Дани, тези прически са супер.
Момичета, много красиви прически сте намерили. И аз се разубедих от строго официалния кок. ПО- небрежна и романтична прическа е по-забавно си мисля аз smile Въодушевихте ме smile
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #206 -: юни 13, 2013, 21:34:25 »

За пробната- аз ще ходя и на грим, и на прическа, защото искам да съм по- съм по сигурна и да не се изнревям и тюфкам в Големия Ден. Но ако си познваш фризиора и знаеш, че ще те направи и ако не ти е сложна прическата, определено може да спестиш от пробна smile

Мислех си наситина, някой спомена, по-добре ще стоят такива прически с леко светли кичури. Моята коса е кестенява и от слънцето изсветлява, надявам се малко да изсветлее от солариума (планирам да ходя). Но мисля и да питам фризьорката да предложи идея за една идея по-светли кичури от косата ми smile
« Последна редакция: юни 13, 2013, 21:38:38 от Bride » Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #207 -: юни 13, 2013, 22:10:51 »

Ето и от мен сайт smile

http://pinterest.com/lianemccombs/wedding-hairstyles/

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/319820_527337657286486_412283109_n.jpg

Последната се извинявам ако се повтаря, не помня дали от този форум я знам.
« Последна редакция: юни 13, 2013, 22:14:11 от Bride » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юни 13, 2013, 23:08:28 »

Това второто е прическата на панда, от парижката сватба, на нея можеш да я видиш на тъмна коса как стои.
Активен
Bride
Сватбен ГУРУ

« Отговор #209 -: юни 14, 2013, 07:02:57 »

Рататуи, може ли да ми пратиш линк, не мога да я намеря  sad
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: