Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 19, 2024, 06:09:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част (Прочетена 184341 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Re:СВАТБА В ПЛОВДИВ - 15 -та част
«
Отговор #450 -:
април 23, 2013, 11:54:58 »
Mish___ за тортата....харесай си модел от интернет и обиколи из сладкарниците. Повечето правят торти по дийзайн на клиента, но трабва да си харесаш пълнежа и цената. В крайна сметка никой не може да влезне в главата ти и да отгатне ти каква точно торта искаш!
А за букета...пак опираме до цената. Ако не те притесняват парите има много цветарски магазини, в които няма да ги затрудни да ти направят бял букет от каквито си харесаш цветя. Ако искаш по-бюджетен букет мога да ти препоръчам магазина, където правиха моя. Доста познати си взеха сватбените букети от там и останаха доволни.
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #451 -:
април 23, 2013, 12:28:36 »
Мерси за идеята да си направя аз поканите, но аз лично предпочитам да си харесам готов модел обаче да е готин,а не като в повечето магазини някакви банални покани, които в продавачките ми казват, че последно време правят само китайски покани. Mish____ аз мога да ти препоръчам една сладкарница аз лично много я харесвам и винаги взимам торти от там и това е сладкарница ТОРТИ ЧОЧКО на мен лично много ми харесват тортите там във форума коментират други сладкарници не мога да кажа нищо за тях не съм ги пробвала пък и ние няма да поръчва ме торта защото ще ни я направят в ресторанта на Ленинград нали във Виенския павилион ще ни е сватбата
А и Mish____ аз доста съм се ровила за букети и мога да ти пратя модели ако искаш
Активен
Vaiolin
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #452 -:
април 23, 2013, 12:35:17 »
Страхотни торти, абсолютно различни и по твоя идея правят в Sam dam Cake, моя приятелка беше поръчала за кръщенката. Разгледай ги, опитай ги.
Активен
Ralyca
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #453 -:
април 23, 2013, 19:42:58 »
Нашата торта беше от "Попимони", беше много вкусна, а модела аз си го бях избрала и ми го направиха.
Активен
mimmox
Регистриран
When you smile, the whole world smiles with you
«
Отговор #454 -:
април 23, 2013, 21:39:47 »
Здравейте, и аз ще съм булка в Пловдив това лято. Много благодаря на всички за полезната информация! Вкючвам се с една тема, по която няма много коментари: за певците на сватбата или друга забавна програма. Много ми се иска на нашата сватба да има народна певица, която да изпее няколко хубави песни и да не е известна, за да се вмести в нашия бюджет до 200 лв
Много ще съм благодарна, ако някой може да ми препоръча такъв изпълнител
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #455 -:
април 23, 2013, 21:42:36 »
Цитат на: mimmox в април 23, 2013, 21:39:47
Здравейте, и аз ще съм булка в Пловдив това лято. Много благодаря на всички за полезната информация! Вкючвам се с една тема, по която няма много коментари: за певците на сватбата или друга забавна програма. Много ми се иска на нашата сватба да има народна певица, която да изпее няколко хубави песни и да не е известна, за да се вмести в нашия бюджет до 200 лв
Много ще съм благодарна, ако някой може да ми препоръча такъв изпълнител
В Пловдив има една певица Вили се казва и пее просто страхотно. От народно до Лили Иванова. Пее по известните заведения в града и ще и намеря телефона за да и се обадиш. Много е добра. Сега ми дадоха телефона 0895809220 Вили. В момента пеела в някакво заведение Салаш по пътя за Асенова крепост. Можете да отидете да я чуете някоя вечер.
«
Последна редакция: април 23, 2013, 21:59:17 от Nina Style
»
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
H & S
«
Отговор #456 -:
април 24, 2013, 00:26:35 »
За тортата - ние се спряхме на "Захарно петле". По принцип сме им редовни клиенти и ги препоръчвам с две ръце
А като стана въпрос за певица, за нашата сватба пък ще ни "потрябват" 2-3 танцьорки на ориенталски танци. Не, че аз изгарям от желание да има такива
, но мъжката част направо настояват... за това и реших да попитам, ако някой може да даде инфо
Активен
mimmox
Регистриран
When you smile, the whole world smiles with you
«
Отговор #457 -:
април 24, 2013, 18:08:19 »
Цитат на: Nina Style в април 23, 2013, 21:42:36
В Пловдив има една певица Вили се казва и пее просто страхотно. От народно до Лили Иванова. Пее по известните заведения в града и ще и намеря телефона за да и се обадиш. Много е добра. Сега ми дадоха телефона 0895809220 Вили. В момента пеела в някакво заведение Салаш по пътя за Асенова крепост. Можете да отидете да я чуете някоя вечер.
Благодаря за бързия отговор и за контактите!!!
Активен
sinio4i4ki
Новак
«
Отговор #458 -:
април 24, 2013, 18:41:53 »
dimi___,поканите са от едно арт магазинче.Взехме всичко,което ни трябва и сега ще си ги сглобявам,а сестра ми ще ги надисва.Картоните са в перлени много нежни цветове и материалите за 50 покани излязоха не повече от 45 лева.
Активен
dimi___
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #459 -:
април 24, 2013, 22:08:42 »
Като ги сглобите снимай ги да ги видим.
аз вече съм си избрала едни покани обаче са в София и много им се чудя не са и никак евтини и за това искам да видя и нещо различно. Искам да ви питам за поканите на кумовете (нашите няма да са двойка или семейство,най-добрите ни приятели ще са) трябва ли да са различни от тези на останалите гости или не е задължително само текста ще е различен? Защото гледам има някакви по луксозни които продават по магазините за кумовете.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #460 -:
април 25, 2013, 19:18:55 »
Цитат на: dimi___ в април 24, 2013, 22:08:42
Като ги сглобите снимай ги да ги видим.
аз вече съм си избрала едни покани обаче са в София и много им се чудя не са и никак евтини и за това искам да видя и нещо различно. Искам да ви питам за поканите на кумовете (нашите няма да са двойка или семейство,най-добрите ни приятели ще са) трябва ли да са различни от тези на останалите гости или не е задължително само текста ще е различен? Защото гледам има някакви по луксозни които продават по магазините за кумовете.
Нищо не е задължително. Това е въпрос на лично решение. Даже и не може да се каже,че е обичай да се дават различни покани! Просто, ако ти харесва нещо по-луксозно можеш да ги направиш за кумове или родители.
Активен
Katenceto1
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #461 -:
април 25, 2013, 20:44:40 »
Искам да благодаря за прекрасната идея на sinio4i4ki, купих си книга за пожелания и си взех и сини камъни и други аксесоари, направих си я - стана книгата, която исках, купих си и цветя и след края на сватбата, ще направим хавайско парти във вътрешната градина и басейна на Джия-Бийч, супер оригинално стана
Активен
sinio4i4ki
Новак
«
Отговор #462 -:
април 25, 2013, 22:46:41 »
Задължително ще ги снимам,за да ви ги покажа.Надявам се да станат сполучливи.А за кумовете мисля да отида в същото магазинче и да избера една малко по-луксозна,но пак ръчно направена.Миналия път се загледах в по-семплите,но се поднасят в кутия украсена в същия стил като поканата.Вече избора е толкова голям,че човек разноглед да стане.
Активен
Shtesejenim
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #463 -:
април 27, 2013, 07:24:13 »
Здравейте, отново. Не бях влизала откакто заключиха темата. Вече доста напреднахме с организацията, тъй като остават и само две седмици до заветния ден. Нека да споделя и моя опит за последния месец.
Покани поръчахме от "Виолет", имат сайт и facebook страница. Излезнаха ни по 2.70лв. Скъпички, но много си ги харесахме. Угоди ни изцяло за цветове и визия. Накрая ги изпрати по куриер. Доста бързо ги изработи - две седмици, като вземем в предвид, че беше много ангажирана през април.
Торта, може и да се повтарям, но ще бъде от Мон Шери.
Цветята за ресторанта поръчах преди два дни от едно магазинче на ул. Отец Паисий -FloArt се казва. Много добри цени предлагат, затова и украсата за колата ще е от там, а и ще дойдат безплатно в деня на сватбата да аранжират ресторанта.
Взехме си и халките, излезнаха малко по-тежки отколкото очаквахме, но пък затова ни направиха и отстъпка в цената - те са от AneliGold, пак в началото на ул. Отец Паисий.
Украсата за свещи и чаши и книга за пожелания - м-н Радекор, сега е преместен в началото на пешеходния мост, срещу платовете.
Поръчахме и етикетчета за подаръчетата с надписчета, те ще са от едно магазинче отдясно на Папараци, но не знам как се казва. Имат както етикети за бутилки, така и сатенени етикети, ако на някой му трябват. Етикети за всякакъв вид стъкло и т.н.
За сега май друго не сме оранизирали. Останаха довършителни задачи, но за сметка на това са адски много.
След сватбата очаквайте снимки на отделните елементи от сватбата, за да можете и да се ориентирате, ако нещо ви допада. Ще давам и координати. Стискайте палци всичко а уредим, че покрай тези празници, не останаха много работни дни до 12.05
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #464 -:
април 27, 2013, 09:11:35 »
Shtesejenim
, знаеш ли цената на етикетите за бутилкитe?Някъде до магазин Симпли Джийнс ли се намира
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
Нагоре
Изпечатай