Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 06, 2024, 00:50:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 11 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 11 част (Прочетена 209940 пъти)
amisega
Сватбар
Публикации: 255
Re:Подарък за гостите като спомен от сватбата - 11 част
«
Отговор #375 -:
март 25, 2013, 21:45:57 »
Цитат на: svekarva в март 25, 2013, 19:51:26
амисега
, ти май си готова с подаръците за пътешестващата сватба, но ми дойде на ума за ключодържатели компас.
Още нищо не сме решили окончателно... просто ми идват някакви идеи и гледам да ги споделя, че много бързо забравям
Сега проблем са ми поканите (имаме няколко елемента, за които спорим с половинката).
За подаръчетата (до колкото се познавам) ще спорим още доооста време...
Следя с интерес всичко, което пишете, знаеш ли - може изведнъж да ме озари някоя невероятна идея...
Ще си споделям хрумванията, ако на мен не ми влязат в употреба, то поне някой друг да се възползва от тях.
В тази връзка малко по-късно ще пусна няколко неща, които направих снощи
Активен
amisega
Сватбар
«
Отговор #376 -:
март 25, 2013, 22:06:40 »
Ето първото творение - в купичката може да се сложи всичко - бонбонки, пясък, мидички, късметчета, дори и шоколадови яйца
Понеже изглежда доста семпло, може да се завие в тюл и да се сложат панделки.
Снимала съм купичката от всички страни, тъй като всяка страна е украсена по различен начин.
nice2.jpg
(54.44 KB, 604x185 - видяно 240 пъти.)
Активен
amisega
Сватбар
«
Отговор #377 -:
март 25, 2013, 22:17:08 »
Другата простотийка е на тема пътешествие...
Не знам до колко се вижда от снимката, но подаръчето представлява бурканче, на дъното (но тъй като е килнато, не е точно дъно) е залепен глобус и от едната страна на бурканчето (пада се таван) на конец виси една кола. И като я залюлееш все едно обикаля света...
Половинката каза, че е идейно, но изпълнението не е никак добро
Ако някой има идея как бих могла да го подобря - нека да сподели.
Иначе идеята ми хрумна докато разглеждах снимки в google на тема world in a jar
nice3.jpg
(37.1 KB, 458x207 - видяно 264 пъти.)
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #378 -:
март 25, 2013, 22:21:03 »
Рататуй, виж подаръчетата, които предложи Еленичка
На мен лично ми харесват
Ако не - влез в Джъмбо и няма начин да излезеш без подаръци за дечицата
Иначе свекърва ти много гадно е постъпила
И моя свекър направи нещо подобно, но при разговора пред златото впоследствие се реши, че въпросните хора отпадат от списъка
Christy,
Радвам се, че още една бивша булка е сред нас и винаги може да си даде мнението по даден въпрос както и да помогне със съвет
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #379 -:
март 25, 2013, 22:23:42 »
Амисега, може и да е добро, но снимката не е и аз лично не мога да разбере нищо от нея
Иначе бурканчетата ги разпознах - и аз ги имам вкъщи
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #380 -:
март 25, 2013, 22:29:26 »
Цитат на: ratatui в март 25, 2013, 21:13:33
Моля ви помагайте! Трябва да предвидя няколко подаръка за деца, на около 5-8 години, на тях няма как да подарим шишенца с ракия
До онзи ден щеше да има само едно дете и не го мислех много много, но онзи ден свекърва ми ме хвана на къс пас /без мъжа ми, защото той винаги я реже/ и ми каза, че иска да си покани някакви приятелки и шефката й с детето, защото то никога не било ходило на сватба. И аз какво да кажа съгласих се, аз нямам против да си канят гости, неисках да има много деца просто. Както и да е сега трябва да измисля подаръци за децата, те ще са само момиченца /за сега/, помагайте!
Ей че сте добрички - аз съм отрязала всякакви претенции и без това не мога да си поканя всички приятели, тъй като най - близките роднини са много та остава и нашите гости да си канят - както и да е колко са големи са момичетата.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #381 -:
март 25, 2013, 22:35:54 »
Между 5-8 годинки са и се чудя какво да им подарим, за да се забавляват с него цяла вечер.
Активен
amisega
Сватбар
«
Отговор #382 -:
март 25, 2013, 22:44:47 »
Не мога да се справя със снимките на бурканчето. Дано успеете да ги отворите от тук:
http://m.abv.bg/servlet/getdata;jsessionid=8A374DFB041C8FA21CC399CA41FC1F35.m21?fid=10&mid=13235270912&eid=4&charset=utf-8&ac=d&fn=
http://m.abv.bg/servlet/getdata;jsessionid=8A374DFB041C8FA21CC399CA41FC1F35.m21?fid=10&mid=13235270912&eid=5&charset=utf-8&ac=d&fn=
http://m.abv.bg/servlet/getdata;jsessionid=8A374DFB041C8FA21CC399CA41FC1F35.m21?fid=10&mid=13235270912&eid=6&charset=utf-8&ac=d&fn=
ratatui
, аз бих взела шишенца за сапунени балончета... щом децата са малко не виждам проблем...
На нашето парти се очертава децата да са около 18 парчета
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #383 -:
март 25, 2013, 23:06:41 »
И аз си мислех за сапунени балон, но ме е страх да не ги разлеят Ще видим трябва да е нещо, което държи заети!
Никак не ти завиждам с 18 деца
, а иначе подаръчетата са много сладки
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #384 -:
март 25, 2013, 23:19:43 »
Цитат на: ratatui в март 25, 2013, 23:06:41
И аз си мислех за сапунени балон, но ме е страх да не ги разлеят Ще видим трябва да е нещо, което държи заети!
Никак не ти завиждам с 18 деца
, а иначе подаръчетата са много сладки
Аз бях взела сапунени мехури, но се отказах, защото дори самите майки на децата на сватбата ми казаха че не е добра идея а и чух няколко истории за разлята течност за мехури, паднали гости и изцапани булки. На моята сватба ще има около 22 бройки м/у 1-7 години и на всички взех много симпатични гумени животни от Джъмбо
ако искащ погледни - стори ми се ем забавно ем безобидно за околните и.т.н. Освен тези има и слонове и зебри, но не съм ги снимала, ако искаш ще ги снимам. Говорих с няколко майки и идеята много им допадна, моя калпазан и братовчед му ( които са на 2 и 6 години ) също луднаха по тях - купих и на малкия за вкъщи.
«
Последна редакция: март 25, 2013, 23:52:19 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #385 -:
март 25, 2013, 23:29:08 »
Нещо немога да отвора снимката, но хванах смисъла - без сапунени балони
! Трябва да измисля нещо, което да ги държи настрана от мен, защото си се представям в техните очи като огромна играчка
. Неискам да съм лоша, но неискам нищо да ми развали деня, а непрекъснато си представям подивели деца, които тичат към роклята ми с нео, което да я съсипе и майки, които нищо не правят /едната е такава, оставя детето ако може някой друг да го гледа/
Активен
ELCHOOOOOOO
Професор
Луда от любов
«
Отговор #386 -:
март 25, 2013, 23:35:45 »
Цитат на: ratatui в март 25, 2013, 23:29:08
Нещо немога да отвора снимката, но хванах смисъла - без сапунени балони
! Трябва да измисля нещо, което да ги държи настрана от мен, защото си се представям в техните очи като огромна играчка
. Неискам да съм лоша, но неискам нищо да ми развали деня, а непрекъснато си представям подивели деца, които тичат към роклята ми с нео, което да я съсипе и майки, които нищо не правят /едната е такава, оставя детето ако може някой друг да го гледа/
Извинявай Ето я снимката
,
Иначе за момиченца в джъмбо имаше и разни диядемки тем подобни = зависи и колко бюджет си залагаш, но лакомства също не ти препоръчвам от гледна точка на омазване на роклята ти с шоколад :-) а и не всички майки дават. Мислих и за касички , но ако се счупят ем опасни ем драма- с две думи нещо здраво, нечупливо и забавно ти трябва. На мен акъла ми роди само тези животинки - бях харесала и едни кукли, но да си призная не ми се занимаваше с различни подаръци за момченца и момиченца и затова се отказах, но и това си е вариант.
«
Последна редакция: март 25, 2013, 23:50:10 от ELCHOOOOOOO
»
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #387 -:
март 26, 2013, 09:39:02 »
Аз съм на малко по-различно мнение от вас за децата
Обикновено на такива събития децата се стряскат, защото има много хоро и се случват неща, които са извън ежедневието им. Повечето деца в тези случай не се отделят на повече от 2 метра от родителите си
Все пак вие си познавате гостите. На нашата сватба също ще има деца, засега около 7. Ние поканихме всички двойки с деца с децата им, всеки сам си преценява дали ще дойде с тях или не
И за да не съм
може да им вземете книжки за оцветяване и цветни моливи - така ще са тихи, няма да е групова игра, която може да излезе от контрол, а и моливите не цапат
Активен
megan_n
Ентусиаст
Публикации: 144
«
Отговор #388 -:
март 26, 2013, 11:47:43 »
Аз също много се чудя за децата, моите ще са само момичета, но аз мисля някакви бонбони да им взема в някаква хубава кутийка да не е стъклена, обаче нищо подходящо не съм намерила. Ако някой има идея от къде ще съм благодарна да сподели
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #389 -:
март 26, 2013, 11:51:45 »
И ние купихме книжки за оцветяване, само че с пастели, надявам се да няма много поражения, а в краен случай, ако ми остане време ще ги сменя с цветни моливи, защото при тях рискът е най-малък както спомена и ma6ka_
Ние ще имаме 12 дечица до 10 годишна възраст и за тях и за малко по-големите (до 12г.) подаръците са шоколадчета с имената ни и датата на сватбата, не че ще обърнат внимание на опаковката, но все пак на мен много си ми харесват и сигурно все някое детенце ще обърне внимание и на опаковката
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...