Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 01:11:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89629 пъти)
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #75 -:
ноември 12, 2012, 23:54:15 »
Благодаря за поканата, за мен ще е удоволствие да те придружа.
Не се тревожи за халките, със сигурност ще са готови за когато трябва.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #76 -:
ноември 13, 2012, 14:11:06 »
искам и аз, искам и аз за рокляяяяя
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #77 -:
ноември 14, 2012, 12:37:27 »
Инлов, аз хубаво да ти пратя снимка, ама нещо не успях на лични
Иначе - идея за бутониера. Моите ги купих полуготови от Диги, ама си ги попреправих - отзад с игли за мъжете, а за жените отрязах дръжките и сложих органза за връзки. Въпреки, че нямах точно такива цветя в букета, майка много ги хареса. Тя точно в началото мрънкаше как нямало да слага нещо такова да й се "метляви" по ръката, а си искала златната гривна
untitled11.JPG
(15.16 KB, 640x429 - видяно 256 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #78 -:
ноември 14, 2012, 12:37:55 »
Гривните
untitled12.JPG
(12.89 KB, 640x429 - видяно 265 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #79 -:
ноември 14, 2012, 15:00:55 »
Инлов, а една фина воалетка? Така хем не е було, хем имаш нещо като було
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #80 -:
ноември 16, 2012, 15:18:18 »
Цитат на: InLove_Girl в ноември 10, 2012, 23:45:30
Thea
бутониерите още не съм ги измислила съвсем, но се чудя за някакъв вариант с лале.Не знам колко са издръжливи и дали могат да станат на бутониери, но ще питам тази седмица, когато отида да занеса дантелата и брошките.
Халките са подобни на този модел, но без камък, ще ги вземем във вторник
Абсолютно еднакви са - решихме, че има символика в това
Не са от каталог на Сара Трейд, а от каталог на ателието, което много ме радва. Няма проблем със стесняване и разширяване - какъвто е случая с моделите на горепосочения магазин.
Момичета много се чудя за булото. Дизайнерката казва, че няма да е подходящо на тази рокля..Щяло много плат да стане, понеже по роклята ще има много пластове. Предлага да ми направи някакви интересни цветя за косата, но така прическата трябва да се промени. Странно ли ще е да съм без було? Да не говорим, че обеците ми стоят по-добре, когато съм с пусната коса
ИнЛов, нашите халки са абсолютно същите (без камъче) само, че са обратно - по-голямата част от тях е в жълто злато, а малката лентичка е с бяло злато. Поръчахме ги при един златар в уличката до Триата. Доволни сме. Халките стоят много красиво.
Бях ти обещала снимка на грима ми, но не мога да ти я прикача на лични
Видях,че имаш идея да си с пусната коса - аз бях с пусната коса. Можеш да вземеш някоя идея за прическата евентуално. Само ми кажи как да ти пратя снимчица
«
Последна редакция: ноември 16, 2012, 15:26:45 от tedytto
»
Активен
Zori_92
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #81 -:
ноември 19, 2012, 11:03:22 »
Здравейте на всички
. Казвам се Зорница и съм нова във форума, от доста време чета форума с огромен интерес, не ми предстой сватба.... за сега
.Реших да се регистрирам след като прочетох тази тема,за това и пиша първо тук. Реализацията на зимна сватба е най-красивото нещо според мен, моите най-искрени адмирации за това че сте избрали нещо различно. Както вече казах нова съм тук, но ужасно много искам да разгледам сватбения албум с подготовката, искам ми код, а аз не знам както точно стоят нещата с него???
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #82 -:
ноември 19, 2012, 12:43:16 »
ИнЛовче до къде я докарахте с организацията, мила? С роклята какво стана?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #83 -:
ноември 19, 2012, 14:17:17 »
Чакаме те да разкажеш как мина почивчицата? Събрахте ли нови свежи сили?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #84 -:
ноември 20, 2012, 16:06:06 »
Здравейте момичета,
Вчера написах един ужасно дълъг пост и се оказа, че явно не съм го публикувала
Еми
, по принцип много харесвам воалетки, но те са за много слаби лица, за жени с дълги и изваяни шии. Ще взема едно було на заем за ритуала с прибулването. Купих си едно цвете от камъни /има го в албума/ и сега ще се чудя за прическа. Утре ще ходя на консултация при моя фризьор / за съжаление е зает на моята дата/, за да даде мнение какво трябва да бъде.Ще направя снимка и ще я нося на фризьора, който ще ме прави за сватбата - и другата седмица пробна прическа
Много съм притеснена, сега няколко дни прически ще зяпам.
Тедито
, благодаря ти предварително за снимчиците.
Та така...подготовката...
За рокля все още не съм ходила на проба - утре и в петък са може би последните две, другата седмица се надявам да си я прибирам.
Вчера взехме халките и са страхотни
, тази вечер ще ги кача в галерията. Утре сигурно ще занеса чашите за надписване и годежния пръстен да го полират. От Асеновград си купих едни много удобни ниски обувки / и тях ги има в албума/ и вече съм спокойна. Вчера купих и всички материали нужни за украсите и започвам тази седмица да ги довършвам. Предстои ми да направя етикети за бутилките с ракия. До края на тази седмица трябва да финализирам списъка с гостите - нали се сещате, че в поканите бях написала и телефон и имейл - никой не ми потвърди
Сега всички ще ги прозвънявам
Тази седмица ще си направим изследванията и ще платим в ритуалната зала. Чакам финалните мострички на мини тортите и нямам търпение за тях
Правя хиляда списъка и все ми се струва, че нещо забравям - не знам дали е нормално чак толкова да се тревожа
Сега да разкажа за екскурзийката ни на кратко... Останахме 3 дни в едно хотелче в с.Бачково до Асеновград. Обиколихме Чудните мостове, Кръстова гора, Бачковски манастир, Асенова крепост и Араповски манастир. Очарована съм от всички места, но определено в Кръстова гора съм влюбена. В него ден планината беше забулена в мъгла. Буквално нищо не се виждаше на 2 метра от колата. Всеки, който е ходил знае за какви височини и завои става дума..бях ужасена от изкачването, та чак стресница ми излезе. Когато се качихме горе всичко беше толкова спокойно, тихо и...страшно отпускащо. Мъглата придаваше едно странно усещане на нещата. Аз не съм особено набожна и не съм от хората, които ходят редовна на църква и т.н., но срещнахме една баба, която се грижи за църквата и параклисите към нея и тя каза, че щом в тази лоша мъгла сме се навили да се качим до горе, значи сме имали духовна покана.
Това много ме разтресе. Намерихме си камъчета с кръстче, наляхме си водичка от аязмото..Беше страхотно. Фотоапарата спря да работи, когато решихме да снимаме църквата. Когото слязохме обратно долу - проработи
Обиколихме и Асеновград - имам приятелка от там.Да ви кажа изобщо не бих казала, че съм очарована от роклите и магазините, даже напротив - голяяям кич.
Качих няколко снимки в албума
И така върнахме се и нещата около сватбата ни връхлетяха. Очертава се да се местим точно седмица преди нея и...не ми е ясно как ще издържа да не лудна. Такива неща около нас.Пожелавам приятен ден на всички и тъй като съм изтощена ви черпя с това
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #85 -:
ноември 20, 2012, 16:38:59 »
Миличка, новите попълнения а албума ти са много хубави
Обаче един съвет за годежния, предполагам, че си го носиш постоянно. По-добре попитай колко време ще отнеме полирането и го занеси съобразно тоя период възможно най-късно, защото може пак да се надраска до сватбата.
За поканите ми е много познато - хиляди оставени координати, без отговор от много хора - не се впечатлявай толкова
Имали сте хубава почивка, вършете си сватбените задължения спокойно и без притеснения
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #86 -:
ноември 20, 2012, 17:32:55 »
Инловче чудна почивка сте си спретнали, сега имате нови сили за довършване на подготовката. Много несериозно от страна на поканените чакат явно пак да им звъннете за отговора, нищо че пише те да потвърдят
Аз май нямам паролка за албумчето, таааа дали ще може и аз да надникна в албума с чудесата?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #87 -:
ноември 20, 2012, 18:01:04 »
Инловче мила и аз като Миши се записвам за кодче, за да мога да се наслаждавам на красотиите, които ще качваш
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #88 -:
ноември 20, 2012, 20:03:40 »
InLove
, страхотна разходка сте си направили
Аз също много харесвам Кръстова гора. Пътят е ужасен, но там винаги се чувствам много спокойно и добре.
Честито за пръстените, сега вече трябва да си по-спокойна, че пристигнаха навреме.
За потвърждаването на поканите какво да ти кажа....явно на всяка сватба е така. Аз толкова се ядосвах. Най-близките ми хора, които знаех, че 100% ще дойдат потвърдиха, на другите трябваше да звъним и то 3 дни преди сватбата
Как така ще се местите седмица преди това
Дано всичко да е по вода..
Нямам търпение да видя пробната прическа
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #89 -:
ноември 20, 2012, 20:16:44 »
Прекрасни места сте посетили
Аз няколко пъти съм била на тези места и винаги след това съм се чувствала страшно заредена и позитивна. Инловче,сега видях ,че албумчето е с код,така че се нареждам и аз на опашката за него и ще се радвам да видя какви красоти си си взела
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...