Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 10:26:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89569 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #45 -:
ноември 09, 2012, 15:10:39 »
Прегледах галерията и много се развълнувах! Имаш оригинални идеи, а вълненките неща за шишетата ме изпълниха с голям кеф! Много ми хареса и тортаата и минитортичките. Личи си че всичко е премислено, за мен това е важно-детайлът и влагането на любов и грижа в него. Определено сватбата ще е израз на твоята индивидуалност!
Избрала си много царствен модел рокля, мисля че ще ти стои чудесно. гримът е точно мой стил- силен и подчертаващ.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #46 -:
ноември 09, 2012, 20:49:49 »
Инлов, няма думи за нещата в галерията... Просто невероятни...Плетените калъфчета за бутилките са просто уникални- никога не би ми хрумнало подобно нещо
Веднага си записвам идеята за мисъл в поканата (не същата), ако може разбира се
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #47 -:
ноември 09, 2012, 21:06:53 »
InLove, роклята, която си показала е много хубава. А стила и красотата нямат нищо общо с килограмите
Сигурна съм, че роклята ще стане страхотна. /на мен роклята също не ми беше приоритет, повече се вълнувах за халките и букета/.
Всичко в галерията е много красиво. Особено ми харесват свещите със зелените клонки, чашите и "трюфелите". Тях ще ги поръчвате ли или сама ще ги правиш?
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #48 -:
ноември 09, 2012, 22:13:32 »
Момичета, благодаря ви за милите думи и подкрепата
Мариелка
, тази идея с цитата харесвам много, но според мен е подходяща само за абсолютно изчистен текст. Много избирах моя, но има прекрасни цитати от Малкият принц, за които доста се изкушавах
Thea
ще поръчвам трюфелите, защото още неща ще поръчам за сладкият бар, а и ще имам достатъчно грижи около подготовката на пиафлорите
Мислех си да правя такива "букети",
но времето ще ме притиска, така че и това ще отпадне. Инъче се получават доста ефектно - аз вече няколко правих за различни поводи
Вече имам и бельо ....
Днес едва изнудих милото да се позавъртим по магазините - главно да купим и последните неща за нето /което Не направихме
Общо взето май всеки ден купувам по нещо. Утре ще се погрижим и за част от алкохола. Не знам как се движа...Не знам дали не пропускам нещо, но честно казано от списъци и графици имам чувството, че все забравям нещо
Приятна вечер на всички!
«
Последна редакция: ноември 12, 2012, 07:38:29 от gucci
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #49 -:
ноември 10, 2012, 10:22:56 »
Съвсем по принцип, макар че ти сигурно знаеш, тези букети ги предлага една фирма в Бургас. Ако нямаш време, но ти харесват, защо не вземеш от там??? Е - малко са скъпи де, но аз съм взимала за рожденни дни и е як фурор -
http://www.fruitylux.com/
(тъпото е, че не намирам адреса в Бургас, да не би да са го махнали...беше зад Райфайзен на Александровска)
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #50 -:
ноември 10, 2012, 10:58:33 »
мн готино кафе от предните страници, супер, сега разгледах и албума, толкова е хубаво всичко, искам пак сватба
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #51 -:
ноември 10, 2012, 11:50:46 »
Всичко е толкова красиво, че как да не му се прииска на човек да направи зимна сватба. Всичко е много идейно и прекрасно, поздравления за избора на нещата.
Активен
Alichka
«
Отговор #52 -:
ноември 10, 2012, 15:50:57 »
Инловче, няколко дена прелитам по темите и едва днес успях да седна и с кеф да изчета темичката ти
Пожелавам ти приятна подготовка! Всичко е толкова красиво и приказно!
Продължавай смело с организацията и не забравяй най-важния аксесоар за сватбата - красивата усмивка
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
ноември 10, 2012, 16:48:38 »
Благодаря отново, трогната съм
Alichka
добре дошла, радвам се, че се присъединяваш
Свекърва
аз се отказах от тези красоти около шията, първо защото излиза безбожно скъпо да ми ги пришият и второ не искам много камъни по мен. Камъни и дантела щеше да е в повече.
skylife
знам, че фирмата е бургаска, аз от техният сайт взимам идеи, когато правя такива неща, но не знам къде им е магазина, никога не съм купувала нищо от там. Честно казано за 20 ягодки в шоколад да дам 50 лв, не ми харесва изобщо, а и самите трюфели ще излязат доста скъпичко, така че ще ги пропуснем. На сладкият бар, освен тях ще има още 2 вида петифури, 3 вида солени хапки и шампанското с малинка вътре..така че ще минем и без ягоди.
Днес купих и обеците
и съм супер
Да ви кажа, за който пийва биричка или му предстои парти в Кауфланд тази седмица има бира Старопрамен на 0.79 лв. Купихме 3 каси за сватбата, така че отметнахме и това
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #54 -:
ноември 10, 2012, 18:52:08 »
браво, мн са хубави обеците, с нетърпение чакам да покажеш още неща
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #55 -:
ноември 10, 2012, 23:05:53 »
InLove
, хаха, много ми хареса "упътването" за биричката в Кауфланд и на мен ми се препи
Честито за обиците. И на мен ми се стува, че камъчета и дантела може да е в повечко.
А тези ягодки от сайта наистина са адски скъпи
ужас.... А трюфелите, които си показала повече ми харесват.
Какво стана с бутониерите? Какво реши за тях, какви ще са?
Ще ни загатнеш ли какви ще са ви халките, не ги видях в галерията
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #56 -:
ноември 10, 2012, 23:45:30 »
Thea
бутониерите още не съм ги измислила съвсем, но се чудя за някакъв вариант с лале.Не знам колко са издръжливи и дали могат да станат на бутониери, но ще питам тази седмица, когато отида да занеса дантелата и брошките.
Халките са подобни на този модел, но без камък, ще ги вземем във вторник
Абсолютно еднакви са - решихме, че има символика в това
Не са от каталог на Сара Трейд, а от каталог на ателието, което много ме радва. Няма проблем със стесняване и разширяване - какъвто е случая с моделите на горепосочения магазин.
Момичета много се чудя за булото. Дизайнерката казва, че няма да е подходящо на тази рокля..Щяло много плат да стане, понеже по роклята ще има много пластове. Предлага да ми направи някакви интересни цветя за косата, но така прическата трябва да се промени. Странно ли ще е да съм без було? Да не говорим, че обеците ми стоят по-добре, когато съм с пусната коса
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #57 -:
ноември 11, 2012, 08:20:44 »
Да, аз също си мислех, че ръкавите на роклята падат като пелерина и няма да има нужда от було. Все по- често булките са само с цветя в косите или с някакви камъчета. Няма ли да си с прическата на плитка в албума? Би трябвало обеците да стоят добре и на леко прибрана коса. Ти върху роклята ще носиш ли нещо, все пак може и сняг да има?
Активен
ra_di
Професор
«
Отговор #58 -:
ноември 11, 2012, 10:58:31 »
InLove моят съвет е да си избереш прическа, която не е с изцяло пребрана коса (полу пусната, полу пребрана).Така и обеците ще стоят добре. Иначе не се притеснявай да си без було, много момичета в зависимост от типа рокля (включително и аз) решават да не слагат.
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
ноември 11, 2012, 11:52:58 »
Мила Инлов
, честита тема и от мен! Преди малко с удоволствие и затаен дъх разглеждах галерията ти с подготовката
Нямам думи! Всичко е приказно и подбрано с много вкус и внимание към детайла! С ръка на сърцето мога да кажа, че твоята сватба се очертава една от най-красивите на годината! (и то при толкова красиви сватби през 2012)
Сега тепърва ще чета темичката, че чак сега я видях
Но ти пожелавам един вълнуващ финален месец и нека всичко да се случва според твоите желания!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
22