Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:54:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част  (Прочетена 141290 пъти)

Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #105 -: декември 12, 2012, 22:00:01 »

Разгледах снимки на Рибения ресторант ............. Дали ще събере около 100 човека? Мисля, че съм гледала снимки от сватба там и пак ми се стори тясно.  Идеята да е почти на пясъка е доста примамлива, но пак сигурно ще има проблем за шума след полунощ :/

Ресторанта ще събере 100 души, но е малко продълговат и затова така изглежда.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151002142646434&set=a.10151002130796434.428039.278773366433&type=3&theater

За закритата част не съм сигурен. Сватбата  беше Юли, в разгара на сезона и нямаше проблем с музиката поне до 02.00 часа ( учудва ме, музиката беше отвън!).
« Последна редакция: декември 12, 2012, 22:03:37 от Deliysky » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #106 -: декември 12, 2012, 22:14:06 »

..........Но имай предвид, че в София вали повечко! Знам, защото аз съм от Балчик,.......... Хората от средата на май, вече са по плажовете! danceg
Живея в София, роден във Варна и прекарвам там по няколко месеца в годината smile . Вали където си иска, закони няма. За плажовете....... срещал съм и през февруари, може би и ти си срещала, но не всеки ден. Когато става въпрос за сватба, винаги трябва да има вариант Б. На теорията на вероятността не бива за се разчита smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 13, 2012, 09:35:35 »

да, за времето съм съгласна. Няма как да да се разбере дали ще вали, все пак пролетта може сутрин на пече и за 2 часа да се обърне коренно времето.
Проблемът е, че обикновено ресторантите с хубава градина/тераса не са толкова хубави вътре. Друг вариант са 'вечния' Хоризонт и Капитан кук на морска гара. Някой знае ли дали Хоризонт дават терасата си за сватби? Предполагам, че това е частта където е заведението/кафето.
Активен
Ekaterina
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #108 -: декември 13, 2012, 10:32:26 »

Била съм на сватба в Буров. Беше планирана за градината - заваля малко преди да дойдат младоженците, преместиха гостите вътре, но сватбата започна в 21:00 вместо в 19:00, а гостите два часа стояха прави /имаше и доста малки деца/ под козирката пред вилата, докато подготвят закритата част /нямаше никаква украса, не знам защо толкова МНОГО чакахме всички/. Едва събраха 90 човека, беше много тясно, и то половината гости настаниха на първия етаж, останалите на втория. Танцуваше се в антрето пред стълбището.

Без да те отчайвам, но не мисля, че ще намериш място с хубава открита част и хубава закрита, което същевременно ще гарантира, че при лошо време ще осигури закритата част с охота. Според мен се спрете на нещо сигурно.

Рибния р-т на Палас събира нужната бройка и е на самия пясък. Може да се каже, че е открит и все пак при лоши условия няма да се намокрите.
Другото, което ми хрумва е Оазис - с гледка към морето, полу-открит.
На Хоризонт терасата е голяма и може да стане според мен, трябва да питате как стоят нещата там. Местата могат да се разположат в закритата част на терасата, а дансингът да е на откритата широка тераса smile
Юни месец риска да вали е голям, особено началото на месеца. Вечер става доста хладно край морето, да го имате в предвид. На Калиакрия щяхме да умрем от студ тази година на 10-и юни, дори якета не ни спасиха.

Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #109 -: декември 13, 2012, 10:53:39 »

Аз най чнпго харесвам рибния ресторант на палас, често ходех на времето там на плаж инвинаги си мислех че е супер място за сватба, но като почнах да търся ресторант за сватба се сблъсках с тези ограничения, намаляване на мизиката и приключване на сватбата, и аз мн исках открита сватба, но рисла наистина е мн голям да завали, а да ти спрат мизиката в 00:00 часа при вечерна сватба си е ужас, ние смятаме цяла нощ да празнуваме и танцуваме и да посрещнеш морския изгрев :-), та затова тези всички ресторанти по курортите за съжаление бяха изключени от списъка ни, ако държиш да празнувате цяла нощ не бих се спряла на курортно място или бих опитала да уговоря по късен час на приключване, вилите в морската и аз знам че са малки.

Момичета имам въпрос относно агенциите, сведох избора на агенция до две и сега искх да попитам кой има опит и може да прпоръча една от двете: Акцент или Пертито?
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 13, 2012, 11:39:14 »

Много благодаря за съветите.
За сега нямам нищо определено в предвид, а избора е толкова голям, че е трудно човек да се ориентира.
Иска ми се да е нещо по-нестандартно.
Мислейки за варианта да не е сватба на открито намерих хотел Графити.
Мнения и наблюдения? Предлагат ресторант Ред канапе както и Залата си за сватби, която е с голям капацитет (250 човека).
Като цени мисля че не е много по-скъпо от на останалите места.
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #111 -: декември 13, 2012, 13:15:31 »

Юни месец риска да вали е голям, особено началото на месеца. Вечер става доста хладно край морето, да го имате в предвид. На Калиакрия щяхме да умрем от студ тази година на 10-и юни, дори якета не ни спасиха.

Същата вечер, беше купона за закриването на ІІ -я Международен хоров фестивал в Балчик и беше много топло! Хората цяла нощ си танцуваха под звездите по къси ръкави и голи крачета  danceg На Калиакра ветровете са страховити - там винаги е по-студено!

Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 14, 2012, 10:14:19 »

Момичета имам въпрос относно агенциите, сведох избора на агенция до две и сега искх да попитам кой има опит и може да прпоръча една от двете: Акцент или Пертито?
Акцент се погрижиха за украсата на колата, ресторанта и изнесения ритуал, както и за моя букет и бутониери с цветя за младоженеца, кумовете и родителите. Много ми допаднаха момичетата като отношение към нас, също така имаха по-различно виждане и интересни идеи от другите агенции, до които се допитахме.
В интерес на истината аз бях в такъв екстаз на самата сватба, че голяма част от украсата забелязах вече на снимките blush Бяха коректни и изпълниха нашите желания. Нямам наблюдения от работата на другата агенция. Но за Акцент, давам един  good от мен smile
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 14, 2012, 15:58:50 »

Мнения за агенция "Елемент"?
Украсите им изглеждат много свежи и изчистени, поне на снимките които са показали.
Активен
tweety87
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #114 -: декември 21, 2012, 18:19:09 »

Привет момичета,   girl_wink   
Отдавна не ми е оставало време да ви следя, и да се вкючвам, но сега намерих малко и искам да дам информация, за съжаление НЕГАТИВНО ще ми бъде мнението за така хваленото и прехвалено – Галерия Графити….. още на 7 декември направихме запитване за сватба там по тел, след което бяхме помолени да оставим имейл, за да ни изпращат оферта…. До 14 декември – все още нищо, последва отново обаждане от наша страна, вече с настояване за среща…  На 15 отидохме в уговорения час…. И заааачакахме  20 мин докато мениджерката Г-ца Дочева  Oh my ... благоволи да ни посрещне…..  crazy след което бяхме поканени да разгледаме залата ( без да се извини за закъснението  crazy) и започна да се оправдава как не била готова с информацията,( защото има ли много коледни партита….), но др седмица, т.е тази което днес изтече, ще ни направи оферта…. ЕЕЕЕ още си я чакаме….
Слава БОГО,  НЯМА ДА СМЕ ТАМ ….  yahoo Предвид крайно непрофесионалното отношение, и предвид друга информация до която успяхме да се доберем.
Надавам се да съм полезна тази информация…. Макар и тя негативна…

Приятно почивни дни на всички !  girl_wink
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #115 -: декември 29, 2012, 11:47:50 »

Здравейте,
на мен също ми предстои сватба и от сега съм в търсене на подходящ ресторант.
Искаме да е вечерна и в градина, но държим за възможност за овъртайм, а не в разгара на купона да трябва да приключим. Четох темите назад, но засега подходящ ни се вижда Бриз 2( още не сме ходили на място). Разгледах сайтовете на вила Рома и Буров, но някак не ми допаднаха- вижда ми се много видимо за външни лица.
Sea Side отпада - информацията ми е от преди няколко дни - може само ако е дневна сватба и ние се погрижим да намерим персонал и кетъринг.
Моля тези от вас, които са минали по моя път с градинските сватби или имате наблюдение върху такива, за съвет.
Предварително благодаря!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #116 -: декември 29, 2012, 17:00:06 »

Четох темите назад, но засега подходящ ни се вижда Бриз 2( още не сме ходили на място).
Градината на Бриз 2 е страхотна! Атмосферата, която създава също, но относно оувъртайма в 12ч. музиката се намаля. Аз лично малко се издразних, защото бяхме говорили друго и до колкото разбрахме няма проблем...а и за това се плаща оувъртайм 100лв. на час, но накрая ни казаха, че трябва да намалим. Иначе всичко останало е просто перфектно - храна, обслужване, управител, визия.... всичко е на 6! И са много отзивчиви преди и по време на самата сватба smile
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 30, 2012, 15:28:21 »

Била съм гост на 3 сватби на открито и аз давам  good за Бриз 2, също така Вила Марциана, но все пак е по-отдалечена от Варна. В хотел Естрея в к.к. "Константин и Елена" също е много приятно, но там не позволиха и доколкото знам още не позволяват овъртайм. В Хоризонт също знам, че правят тържества на открито, но не съм присъствала pardon Хотел Детелина (района на Златните около Журналист) също организират тържества в градината си, която на мен много ми харесва, но зависи от датата, на която планувате да е сватбата, поради заетостта на хотела. Просто, докато проучвахме и го открих, нямам отзиви за обслужване и т.н., цените тогава на мен ми се сториха доста приемливи. Успех, Noir smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #118 -: декември 30, 2012, 18:46:17 »

Всъщност другото, което е супер в градината на Бриз 2 е, че имат страшно много цветя и съответно не са ти нужни такива за декорация. А това е много голям плюс, както винаги съм казвала smile
Активен
Noir
Сватбен ГУРУ
Публикации: 525

« Отговор #119 -: декември 30, 2012, 19:20:40 »

Casky, Seagirl, благодаря ви момичета за ценната информация!
То е ясно, че ще падне голямо обикаляне и звънене, толкова съм разколебана.
Засега сме се спрели на Бриз 2, Хоризонт - лятната тераса.
Разгледах и сайта на хотел Азалия - разкошен ресторант, имало и открита тераса към морето за 120 човека.
Някой да има инфо и за него?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: