Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:18:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на flyin - 26.08.2012
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на flyin - 26.08.2012 (Прочетена 58142 пъти)
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
Re:Сватбата на flyin - 26.08.2012
«
Отговор #75 -:
август 15, 2012, 08:07:57 »
flying
,прическата е много красива и някак романтична
Поздравления и за братчето ти
,много добре се е справил.
Стискам палчета да нямате проблеми с медицинските и с останалата част от организацията
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #76 -:
август 15, 2012, 15:22:32 »
flyin
прическата е много нежна и се надявам да постигнете същият ефект и на самата сватба. А за роднините няма да се даваш...още малко остана
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
август 15, 2012, 20:23:47 »
Благодаря ви,
Iztre6tqlka
и
cveta_d86
Ние точно се връщаме от ресторанта, платихме основната сума и се разбирахме за (почти) последни детайли. Няма да имаме пластмасови бутилки с вода на масите, а стъклени кани, алкохолът ще седи на отделни масички, с изключение на специалната ракия, разбира се
Масите ще са кръгли, с по 8-10 души, като две ще са елипсовидни с 13 и с 15 души. Вече оставихме някаква част от алкохола, следващия петък ще трябва да отидем и да оставим останалата част, да доплатим, да оставим списък с гостите и разположение и разни неща за украсата.
Замислила съм една (според мен) много яка идея за имената на масите, но тъй като имам приятелка, която пише във форума, ще споделя накрая
След като мине сватбата определено ще споделям впечатления от ресторанта, че доста натрупах
А, и да се похваля - въпреки че 80 % от приятелките ми няма да могат да дойдат на моминското тази събота, все пак останалата част от момичетата планират да ме изненадат и ми казаха да съм готова в 10 часа. Нямам търпение да видя какво ще се случва
Не съм с прекалено високи очаквания де, обичам си ги и ми е достатъчно и само да сме заедно.
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508
«
Отговор #78 -:
август 15, 2012, 20:59:17 »
Браво,мила,страхотна работа сте свършили днес.
Колкото до моминското - не е важно количеството,а качеството
.Сигурна съм,че ще си изкарате супер
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #79 -:
август 16, 2012, 09:38:23 »
flyin
, много ми хареса идеята за имената на масите, жалко, че сега не можеш да издадеш 'тайни от кухнята', но ще почакаме, щом е необходимо
Много ми допадна идеята да нямата бутилки на масите, освен специалните - и аз го исках, но не успяхме да го реализираме, защото мястото беше ограничено (или гостите станаха повечко
)
Готвиш ли се за моминското
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
август 16, 2012, 18:47:38 »
Ей, колко е хубаво да се прибереш и да видиш, че още някой оценя усилията ти и му е интересно какво си свършила
Благодаря ви, сладурки
Днес бяхме на кръвни изследвания, утре трябва да си вземем резултатите и да ни довършат медицинските. Никога до сега не съм си правила такива изследвания и хем няма за какво да се притеснявам, хем леко ме гложди
Сега чакам един приятел на брат ми да ми донесе обувките и ще се похваля после
Освен това си поръчах букета - казах само горе-долу какви цветя искам и горе-долу какви цветове и останалото ще е изненада
Не обичам изненадите, но вече ми писна да се занимавам и дано от фирмата се справят добре. Цветята трябва да са рози(от тези плоските), бели хортензии (ако има), зелени хризантемки, далии (може би). Може да е светъл, ама може и да е много шарен, ще има ефектът "wow"
Бях вече решила да отида на 26ти в някой цветарски магазин и просто да им посоча няколко китки, да увият една сатенена панделка и това да бъде, но те ако се усетят за какво ми е букетът, пак ще ме отръскат (вече разпитах в няколко цветарски магазина, цените са същите). Гадове!
Освен това поръчах още гривни за шаферки, реално не са за шаферки, а за кумата, две по-малки братовчедки и най-близките ми приятелки. Ще трябва и да ги строя кой какво ще носи и с какво ще помага
Момичета, какво точно ни трябва, за да си подадем документите в ритуалната зала? Има ли нещо друго освен:
- лични карти;
- медицински свидетелства, валидни 30 дни;
- декларациите?
Май чак като си ги подадем и видим, че всичко е наред, тогава ще се успокоя...
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #81 -:
август 17, 2012, 06:42:36 »
на нас ни искаха и копие от личните карти на кумовете
Букета ще бъде много хубав, при мен е същото - казах цветята, другото е фантазия на флориста
така поне ще е неповторим
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
август 17, 2012, 07:59:15 »
Мила при нас на гърба на декларациите бяхме написали три имена и ЕГН на кумовете
А иначе да цветарите са гадове, моя букет беше сравнително евтим..мисля, че беше около 60 лв. но не мога да кажа със сигурност, тъй като кумовете ми го платиха
Активен
irishka
Професор
«
Отговор #83 -:
август 17, 2012, 09:50:47 »
За букетите аз лично в Стара Загора намерих една жена (късмет си беше), която си има рози собствено производство целогодишно. Тя ми направи оферта за букет - цената на цветята (хубавите рози при нея за най-много 2 лв) плюс 15 лв изработка. Това на фона на другите, които до колкото си спомням започваха от 57 лв за 9 рози, си е чиста промоция. Така че ако имате такъв пазар за цветя си струва да се поразпита из тях за производители.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
август 17, 2012, 20:49:19 »
Мила, за жалост в София вариант е само да отида на борсата и да си направя сама букета, което не мога да направя, защото съм с две леви ръце
Цвети, супер си, съвсем бях забравила, а точно това ни казаха и на Пиротска като се записвахме, много ти благодаря
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
август 17, 2012, 21:55:06 »
Милички, ето иначе обувките от американския сайт, много си ги харесвам! Сайтът е
http://www.dsw.com
, имат уникални неща, но shipping-ът е цифра, излиза двойно повече от обувките
Моето момче днес беше в отпуск и е свършил страхотни неща вкъщи, много ме зарадва
Той си е супер спокоен за сватбата, а мен вече ме тресат страхотни нерви, направо ми е трудно да дишам от време на време
Днес си взехме медицинските, годни сме
В понеделник ни чака подаването на документите, а иначе утре - едно голямо обикаляне
Трябва да
- поръчаме да се принтират етикетите, които брат ми направи;
- да платим тортата и да оставим фигурката с мечетата;
- да си вземем разните дреболийки за церемониите и да платя капаро за букета и гривните за шаферките;
- да намерим подарък за кумовете;
- евентуално да вземем свещите от ИКЕА;
- да намеря отнякъде големи секси гащи (аз това май не съм го споделяла, ама мислим да си направим майтап с ергените и преди да хвърлим жартиера, първо да метнем едни големи дантелени кюлоти
),
- да реша дали ще си взимам специална рокля за моминското и да се накипря за моминското
Untitled-1.jpg
(67.01 KB, 1638x1132 - видяно 279 пъти.)
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #86 -:
август 20, 2012, 10:28:53 »
Изчетох темата едва днес, макар да те срещам по други места и да ми се е искало да ти обърна специално внимание. Много ми харесва идеята за камъчета от Охридското езеро. Преди време си намерих там едно с формата на сърце и много си го обичам. Пожелавам приятна подготовка в останалите дни!
Активен
kafe
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #87 -:
август 20, 2012, 11:45:12 »
flyin
, това с мятането на големи гащи и аз съм го замислила , но търся някои по-скоро бабешки тип
Само се чудя как ще успя да ги навия около жартиера , че при свалянето милото да измъкне първоначално само гащите .
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #88 -:
август 20, 2012, 19:13:49 »
Цитат на: svekarva в август 20, 2012, 10:28:53
Изчетох темата едва днес, макар да те срещам по други места и да ми се е искало да ти обърна специално внимание. Много ми харесва идеята за камъчета от Охридското езеро. Преди време си намерих там едно с формата на сърце и много си го обичам. Пожелавам приятна подготовка в останалите дни!
Благодаря ти, свекървичке!
Цитат
flyin , това с мятането на големи гащи и аз съм го замислила , но търся някои по-скоро бабешки тип pleasantry Само се чудя как ще успя да ги навия около жартиера , че при свалянето милото да измъкне първоначално само гащите .
Можеш да потърсиш такива на някой битак, има от онези огромните сатенените, които са трепач
Аз исках да са по-секси, защото от една страна искаме да се пошегуваме, от друга не искам някой да си помисли, че са бабешки, защото едното ми бабче е много болно и не искам някой да си прави майтап с тази тема.
Момичета, да се похваля, че днес си подадохме успешно документите. Приятелят ми, нали е блейка, преписал декларацията от мен вчера и написал "нео
мъж
ен", умрях да се хиля в ритуалната, когато жената го поправи
Освен това изненадата за първия ни танц е подготвена - DJ-ят ще пусне първо няколко секунди от песен от саундтрака на най-любимия филм на Драго и след това нашата песен. Нямам търпение да му видя физиономията, мисля, че ще се зарадва страшно много
Само не сме упражнили първия танц и той, милият, както не хваща ритъма, според мен ще е голям смях
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #89 -:
август 20, 2012, 19:30:06 »
Можете да сложите вместо кюлоти сутиен, ама гледайте да е по-колоритен
Активен
Страници:
1
...