Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 02:41:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15 (Прочетена 237292 пъти)
djosi
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 620
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #300 -:
януари 25, 2016, 23:05:40 »
Понеже не обичам много, много шоколад в сладки и сладкиши. За това залях само няколко сладки с разреден разтопен шоколад. И после ги поръсих с парчета орехи..
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3545
I'm wearing the smile you gave me....
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #301 -:
февруари 10, 2016, 11:33:02 »
Снощи спретнах много вкусно нещо, което видях в Tasty-то
Пускам клипа директно, както и крайния резултат, който аз постигнах.. Нямах рикота, затова замених рикотата с моцарела.. Голяма вкусотия..
Аз не успях да хапна цялото и ми остана за обяд днес.. Ще го гарнирам със салатка, че зеленчуците ги ометох
https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/timeline
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3214
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #302 -:
февруари 10, 2016, 12:04:01 »
Жалко, че не виждам рецептата. Изглежда много добре
Аз съм се настроила за такава гарнитура - мога да я ям и за основно
Много обичам! Обаче мъжо ще е разочарован, ако не е придружено от нещо по-солидно за задоволяване на глада.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3545
I'm wearing the smile you gave me....
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #303 -:
февруари 10, 2016, 13:28:15 »
Значи.. Пилешките гърди се нацепват, почти на резени, но да си остане едно цяло.. Не знам, как да обясня точно, ама нещо като джобджета.. Реже се през 3-4 см по цялата дължина. В тиган се слага спанак, като омекне се слага и рикота, но аз нямах и сложих моцарела.. Става на кашичка и се вкарва в "джобчетата" / между резените на пилето.. Настъргва се кашкавал (аз сложих много малко, защото моцарелата се припокрива малко или много с него.. но с рикота ще е още по-добре) и се пече за 20 минути на 250 градуса.. става страшно вкусно.. Подправките са сол, пипер на вкус
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3214
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #304 -:
февруари 10, 2016, 13:34:14 »
Мерси, Тони, разбрах рецептата. Това нарязване по-често съм го срещала при направа на свинско.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3545
I'm wearing the smile you gave me....
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #305 -:
февруари 10, 2016, 13:44:16 »
Ами.. не знам.. Не е като шпиковането на свинското, ако това имаш превид, а са си все едно ще режеш на "филийки" гърдите, но спираш преди да си отрязала парченцето.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3214
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #306 -:
февруари 10, 2016, 13:58:20 »
Да, да и то става като ветрило, по-скоро като отворена книга може би.
За свинското съм го виждала да се маже с марината по тези "странички" или да се пълни със зеленчуци на шайби.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #307 -:
февруари 10, 2016, 16:28:39 »
Хихи,
Тони,
мини орхидеята и в хранителните теми я показваш
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3545
I'm wearing the smile you gave me....
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #308 -:
февруари 10, 2016, 16:29:44 »
Али,
да, правилно ме разбра
Добре, че си схватлива, че хич не мога да обяснявам добре
Свекс
, ама многооо си наблюдателнааа
Активен
seli76
Любопитен
Пол:
Публикации: 45
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #309 -:
февруари 28, 2016, 12:52:52 »
Здравейте! Някой може ли да ми даде изпитана рецепта за пататник?
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #310 -:
февруари 29, 2016, 15:10:12 »
В тава или в тиган-тоест с кори или без.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2453
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #311 -:
март 10, 2016, 16:55:55 »
Някой може ли да ми каже вкусна и изпитана рецепта за доматена крем супа (без фиде или ориз), че съм ѝ хвърлила око
Благодаря!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #312 -:
март 10, 2016, 19:38:26 »
Продукти
по американска рецепта: 2 моркова, 2 стъбла селари, 2 скилидки чесън, 2 глави кромид, 1,5л. зеленчуков бульон, 8 белени домати, пресен босилек, сол черен пипер, 4с.л. зехтин и масло.
Приготовление:
Чесъна, морковите, селарито и кромида /ситно нарязани/ се задушават в мазнината, добавя се сол и черен пипер. Като поомекнат, към тях се добавят доматите, всичко се залива с бульона /или вода/ и ври до готовност. Пасира се и се ръси с босилек.
Става доста кисела и аз добавям в началото към зеленчуците 1 голям картоф. 8-те домата ги минавам за буркан тип Омния, консервирани или същото количество доматен сок. За разкош при сервирането на всяка купа слагам лъжица заквасена сметана и врътвам два- три артистични кръга.
Допълвам:
Не задушавам, а пъхам всичко в херметическа тенджера. Понеже там почти не се изпарява, водата е около литър. Варя 15 минути след изсвирване /завиране/. Има разлика във вкуса, но не дремя да бъркам.
«
Последна редакция: март 10, 2016, 19:45:43 от svekarva
»
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2453
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #313 -:
март 11, 2016, 10:28:52 »
Благодаря
Свекс
, зачудих се какво е това селари, то било целина, ама ще я пропусна, че не ми е на сърце
А за да се убие киселото не слагаш ли и малко захар
Страх ме е от тенджерите под налягане, така че ще си дремя над обикновената тенджера
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
«
Отговор #314 -:
март 11, 2016, 10:45:59 »
Не, захар не слагам, защото има доста кромид. Обаче, ако околните не държат на цвета, слагам куркума и къри. Аз я правя винаги с нещо за сгъстяване - амарант, киноа или просо, които добавям сварени в края, преди пасирането. Не е лошо ако има и лъжица червен пипер - хем за цвят, хем за сладост.
Имам един потребител, дето следи за точните продукти, та затова ти дадох изходна рецепта. Можеш да експериментираш, дето се вика, ако си нямаш проверяващ.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 15
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines