Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:58:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5 (Прочетена 219314 пъти)
Euphoria
Сватбар
Re:АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5
«
Отговор #390 -:
юни 17, 2013, 08:09:58 »
Да с похваля най- сетне и аз с готова рокля.
Страшно съм доволна от Булвес и Веси
Роклята е точно каквато я исках и като модел и като материя, ушита е страхотно и всеки детайл беше съобразен с моите желания. Препоръчвам ателието чистосърдечно
И първата шаферска рокля стана страхотна, а до две седмици ще мога да изкажа впечатления и от роклята на втората шаферка, защото я поръчахме по-късно.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #391 -:
юни 17, 2013, 09:53:18 »
Честито, Еуфория!
Може ли да споделиш горе-долу как вървят шаферските рокли като цена?
Активен
kamelija_goranova
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #392 -:
юни 24, 2013, 10:02:18 »
Здравейте момичето...да споделя и аз моите впечатления от Асеновград...Незнам дали аз тръгнах с прекалено големи очаквания но не намерих моята рокря...Обиколих около 50 магазина и няколко дизайнерски но нищо...Във Версай се държаха така все едно незнам какво искам...Единствено на Стоят Радичев роклите ми харесаха,но не достатачно, нещо ми липсваше, Във Веси-нищо, в Сиана-нищо, в Александра все едно съм отишла да взема пари, а не да има дам, по лошо отношение и обслужване не съм виждала.Единствената рокля която харесах беше в един бутик до Александра и мога да кажа с честа съвест че това беше моята роклая, но...не съвсем-струваше 1400лв и изобщо не ми е по джоба...за мен беше уникалната рокля, но тъй като не мога да си позволя, ще я кача да я видите(малко е издута отпред тъй като трябваше да се стесни за моята фигура и я присегнаха с връзките, роклята е бутикова с кристали сваровски)...ако на някой му хареса и може да си я позволи ще се радвам
IMG_20130622_125357.jpg
(66.07 KB, 687x1813 - видяно 418 пъти.)
Активен
dominikka7
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #393 -:
юни 24, 2013, 10:08:53 »
Честито, Еуфория! Много се радвам да чуя още едно позитивно мнение за Веси. В петък отивам да си взема роклята от там и ще споделя впечатления.
Активен
Melinia
Ентусиаст
Публикации: 94
«
Отговор #394 -:
юни 24, 2013, 15:09:34 »
Здравейте и от мен!
Аз обиколих Асеновград вече два пъти - всички магазини по бул. България, ул. Марица и Булвеси. Бихте ли ми казали освен Версай и Ванеса има ли други магазини, които са разположени някъде из уличките?
Активен
tinycat
Професор
«
Отговор #395 -:
юни 24, 2013, 16:07:54 »
До момичетата, които са били в Асеновград и при Стоян радичев - как вървят цените на сватбените рокли при него? изглеждат много добре на сайта, но няма да се разкарвам ако не ми е по джоба...
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #396 -:
юни 24, 2013, 17:22:54 »
tinycat, това, че името на Стоян Радичев е спрягано, не означава, че цените са му невъзможни. Аз поне бях останала с такова впечатление. Преди една година търсих рокля. Моята я ших в Булвеси и излезе 580 лв. Единствено във Версай бях гледала една за 590 лв. Казвам това, защото майка повтаря колко ми била скъпа роклята на общия фон. При Радичев роклите масово бяха на по-ниски цени от порядъка на около 450 - 500 лв. Аз все пак търсех нещо, което изискваше доста плат и дантела (тип принцеса, да е нащипано, да е с шлейф...) и нямаше как да е по-евтино. Едва ли сега има драстична разлика в цените
http://www.youtube.com/watch?v=gn35nnpWMWI
Това е от неговата сватба. Не си падам по този тип рокли, но тази на жена му ме грабна
Активен
kamelija_goranova
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #397 -:
юни 24, 2013, 17:25:46 »
Цитат на: tinycat в юни 24, 2013, 16:07:54
До момичетата, които са били в Асеновград и при Стоян радичев - как вървят цените на сватбените рокли при него? изглеждат много добре на сайта, но няма да се разкарвам ако не ми е по джоба...
аз гледах от 450 до 700лв. по скъпа не видях..
Активен
artemida777
Професор
«
Отговор #398 -:
юни 24, 2013, 19:15:37 »
kamelija_goranova, роклята е много хубава. На мен бюджета ми е около 1000 и ми се вижда наистина прекалено скъпа. Защо не отидеш със снимката в друг салон или при шивачка да ти я ушият? Предполагам ще излезе около 500-600.
Активен
elita
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #399 -:
юни 25, 2013, 02:02:14 »
До Александра има магазин с много красиви рокли, но определено са за малко по - висок бюджет и доста надхвърляха моя. Там си харесах една, но дори не се реших да я премеря. Моята благополучно си я взех от Моника, след лека корекция в дължината, едни презрамчици и чантичка
Определено съм без забележки към обслужване и краен резултат и най - вече съм радостна от факта, че уцелих поне един магазин, в който са се сетили, че все пак не всяка булка е бременна и с голям размер и бяха изложили малки номерации. Навсякъде, където мерих бяха големи роклите, които общо взето от толкова прекрояване се нуждаеха, че по - добре и по - лесно щеше да е, ако наново се направят. Не мога да повярвам как решихме да минем от там, харесах я и я премерих и тя да вземе да ми заспи, все едно по мен е шита
Като цяло съм доволна от магазините в Асеновград, навсякъде се държаха много добре, дори и в Сияна ме изненадаха с много добро обслужване, въпреки че бях леко предубедена и дори не исках да влизам там. От Александра съм повече от доволна от отношението, явно зависи на кой ще попаднеш, общо взето в него мерих най - много рокли и жената беше много мила
Имаше обаче и една друга продавачка, която наистина гледаше все едно идваш пари да й искаш, не да й даваш.
«
Последна редакция: юни 25, 2013, 02:04:28 от elita
»
Активен
Melinia
Ентусиаст
«
Отговор #400 -:
юни 25, 2013, 13:29:31 »
Момичета, вие колко рокли премерихте докато намерите най-подходящата?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #401 -:
юни 25, 2013, 13:35:41 »
Мел, всичко е много индивидуално, аз около 15-20, но след като мерих моята всичко сравнявах с нея и реших, че ако мога а имам тази друга не желая да виждам. Така че щом почувстваш, че си Я намерила, колкото и още да премериш, все ще те тегли към нея.
Успех!
Активен
Melinia
Ентусиаст
«
Отговор #402 -:
юни 25, 2013, 13:42:44 »
ratatui, това ме успокоява. Защото аз досега премерих 10 и не чувствам удовлетворение. Проблемът е, че те роклите в Асеновград са си едни и същи, както споменах вече 2 поредни седмици обикалях. А сякаш не ми се рискува да шия нещо, което незнам как изобщо би ми седяло.
Затова издирвам магазини, в които не съм била:)
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #403 -:
юни 25, 2013, 14:09:34 »
При Стоян Радичев има доста интересни неща, бих казала, че повечето интересни рокли не са сватбени, но може да се даде поръчка. Цените, поне тези, които аз видях бяха от 500 до 700лв.
kamelija_goranova, тази рокля ми е много позната и аз я гледах
Бутикът е Fortuna Style и има много интересни неща. Само като видиш как е декорирано на първия етаж и ти става ясно, че се различава от масовката
Активен
Poli_87
Любопитен
«
Отговор #404 -:
юни 26, 2013, 01:06:21 »
Цитат на: Melinia в юни 25, 2013, 13:29:31
Момичета, вие колко рокли премерихте докато намерите най-подходящата?
4
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29