Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:53:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5  (Прочетена 219369 пъти)

ane_li_a
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юни 11, 2013, 10:29:01 »

Аз не съм питала за цена. Реших, че на място е най-добре.Първо искам да померя, за да видя това което е в моите представи как ще ми стои на мен ...
Активен
Gravitations
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 11, 2013, 10:36:59 »

mmmm87 Не съм запозната с конкретната фирма, но става ясно, че шият реплики.. Поне от това, което са сложили като снимки на сайта си  huhhuh.gif Но пък не може да се разбере до колко качествена е изработката. Ти на място ходила ли си, в смисъл видяла ли си ги на живо?

Gravitations аз съм поръчала моята рокля при Веси и в петък ще мога да кажа нещо по-конкретно след пробата. До тук впечатленията са ми добри, но ще видим изработката.
Има булки, които вече са взели роклите си, може те да кажат повече.  good

Не не съм ходила в Милената.....

А за Веси за също харесах при нея рокля поне засега тя е фаворитът ми smile

Аз попитах за няколко модела от сайта им, пратих им номерата на снимките и ми отговориха бързо, цената на едната рокля бе 490 лв,  като се има на изпредвид че същата рокля намерих и във Варна и когато пратих запитване отговора ми беше 720 лева  Oh my ...  Oh my ...  Oh my ....

Ще почакам още малко, ще отида и на още 1-2 проби на рокли тук в Бургас, и ако ми избият бушоните към Асеновград  shok shok shok
Активен
mmmm87
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #377 -: юни 11, 2013, 10:41:55 »

аз съм от Пловдив и само в Асеновград съм гледала рокли и се чудя дали да ходя до София
Активен
Euphoria
Сватбар
Публикации: 170

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 11, 2013, 11:11:38 »

mmmm87 зависи какво търсиш и с какъв бюджет разполагаш  pardon Защото тук това, което аз харесах беше над 1200 лв.. И поради тази причина реших, че ще се шие.. Но не пречи да разгледаш, може пък да имаш шанса да откриеш търсеното  good
Активен
mmmm87
Ентусиаст
**

« Отговор #379 -: юни 11, 2013, 12:23:12 »

1200...... незнам ама май ми се вижда много за рокля за един ден smile
Активен
Callisto
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 14, 2013, 08:15:19 »

Момичета вчера ходих в Асеновград и вече имам рокля yahoo
Бях си харесала рокля на Деметриос, която в Арети струва 1900 лв. Вчера намерих подобна в Булвеси и веднага я поръчах и август трябва да си я взема. Много съм щастлива.  danceg А разликата в цената е огромна  Bravo

mmmm87  миналата седмица обиколих магазините в София и най-евтината рокля, която харесах беше 1600 лв, а роклите в Асеновград са в пъти по-евтини. Ако знаеш какво искаш, но не го намираш готово по магазините, можеш да си ушиеш. Едва ли ще ти излезе повече от 500-600 лв. Бях и до "Милена", в магазина имат 10 рокли, които изобщо не ме впечатлиха.

За тези които още се чудят дали да посетят Асеновград ще кажа, че си заслужава. Има много лъскави и претрупани неща, но има и изчистени и много красиви. Успех в търсенето на Роклята на тези, които не са я открили още  smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 14, 2013, 08:22:41 »

Аз в сряда ходих за малко до Асеновград. Не успях да открия Булвеси, въпреки търсенето. Единствено в Стоян Радичев имаше една рокля, която ми хареса, но нямаха номера. Минах още през 2-3 магазина и се отвратих. На витрините, в магазините, само едни ужасни рокли. Тотално се разколебах от там да взимам, жалко че не успях да намеря Булвеси. Дано тук да намеря нещо смислено, на добра цена.
Активен
eleni4ka
Професор
Публикации: 346

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юни 14, 2013, 08:37:44 »

еее...много жалко, че не си ги намерила. И аз като Калисто си бях харесала в София, само че за 900 лв и в Булвеси видях почти същата за 470 с воала (който е от 3 слоя,последния до земята и поръбен с дантела). Ако имаш пак път натам си запиши телефона им и ако не ги намираш им звънни да те упътят Wink
Активен
ane_li_a
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 14, 2013, 08:44:36 »

Callisto, твоята рокля ще е готова август, защото тогава я искаш или Веси има поръчки и тогава може да я ушие?
Активен
Callisto
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юни 14, 2013, 11:05:31 »

Аз така искам smile Сватбата е на 7 септември и предпочитам малко преди сватбата ако има корекции да се правят.
ratatui аз бях много скептична към Асеновград и да - наистина има много кич, но има и хубави неща, трябва да отделиш повече време и да обикаляш или просто да отидеш в Булвеси  good Моята рокля е много изчистена, аз не харесвам блестящи, прозрачни и всякакви китчици и панделки, но си намерих рокля.
Роклите на Стоян Радичев не ги видях - в магазина нямаше почти нищо, защото всички рокли били с него на ревю на морето.
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #385 -: юни 14, 2013, 11:34:14 »

Аз също не успях да харесам нищо в Асеновград, но като цяло май на Стоян Радичев роклите са най- хубави. Изглеждаха от хубави материи, но моделите бяха много изчистени за моя вкус. Относто Булвеси аз лично се разочаровах и то в последствие. Тя м убеждаваше как почти никоя рокля няма да ми седи добре понеже имам голям бюст, а в последствие се оказа, че не е така. Пробвах рокли на много други места в София и никъде големината на бюста ми не се оказа проблем.
Относно цените- да в София е в пъти по-скъпо, но и качеството е в пъти по-високо.
Активен
mmmm87
Ентусиаст
**

« Отговор #386 -: юни 15, 2013, 16:01:53 »

аз искам да ви питам вие усетихте ли че точно това е РОКЛЯТА или имаше колебание???При мен има доста колебание и се чудя дали е нормално
Активен
elita
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юни 15, 2013, 16:21:41 »

Има ли булки с рокли от Моника ( ул. Илинден 15)? Моята я купихме от там, но е оставена за корекция и се чудя дали има мнение за работата им?                 
Според мен е нормално колебанието smile Аз до последно мислех, че ще шия при Булвеси с техен модел, по мои размери, който бях мерила и харесвах много, но като облякох роклята  в Моника и воала, който наистина много ме впечатли, набързо си промених решението smile Искрено се надявам да са коректни и да не съм сгрешила smile
« Последна редакция: юни 15, 2013, 16:34:49 от elita » Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 15, 2013, 20:19:50 »

мммм87, и при мен имаше колебания Wink Преди да си взема Моята рокля бях харесала други две smile Като пробвах моята също не бях сигурна, че е Тя! Седмица след като я мерих се обадих в магазина и Тя ме чакаше  danceg
Активен
elleivanov
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #389 -: юни 16, 2013, 16:26:58 »

Момичета, ще напиша и тук - аз до Асеновград така и не стигнах, аи честно казано съм с крайно много предрасъдъци относно качеството на роклите, предлагани там. Бях си харесала рокля в София, но доставката и беше възможна много след датата на сватбата ми. Затова пообиколих още,но безуспешно и тогава реших, че ще шия. Една приятелка,която си беше купила рокля от Ателие Ивоар ми го препоръча и там за 3 седмици ми ушиха роклята,която исках на двойно по-ниска цена. Качеството на платовете им е страхотно, цените също са ок. Много съм доволна и ви препоръчвам горещо това място. Шият по модел на клиента, показваш им снимка и те правят същата рокля. Засължително ги пробвайте! give_rose Girl_hide heart
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: