Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:22:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ШАФЕРКАТА!!!! ЧАСТ 4  (Прочетена 250931 пъти)

Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 29, 2013, 11:20:17 »

Ами да, разбирам те напълно. И при мен нервите идваха от неговата рода. Може би защото не те познават толкова и не знаят как да подходят ли... и аз не можах да си го обясня. Слагаш розовите очила и с усмивка казваш "ами.. не, ще стане еди как си" и така... Накрая всички ще се съобразят с булката, повярвай ми Wink
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211

« Отговор #301 -: юни 29, 2013, 12:22:34 »

И аз си мисля, че всеки си говори и си прави някакви планове, но в крайна сметка на самия ден, младоженците каквото кажат това става. Все пак това си е вашият ден!
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #302 -: юни 29, 2013, 19:27:47 »

Аз съм научена от малка винаги да се поставям на мястото на хората и винаги да си мисля как бих се почувствала аз, ако бях на тяхно място и в тяхната ситуация. Е, хубаво обаче, за сватбата смятам, че не съм аз тази, която трябва да се поставя постоняно в положението на другите и да прави компромиси за всяко нещо. Най-малкото поради причината, че смятам един  път в живота си да бъда булка, т.е. очаквам от близките ми хора този път ТЕ да влязат в моята ситуация и да разберат колко много важен този ден и всички неща около него за мен са.
По тези причини съм твърдо на мнението, ако на някоя моя прителка "не й се занимава", то тогава тя просто не ми е достатъчно добра приятелка! Най добрите приятелки, трябва да разбират важността на този ден за нас, а не да правят стойки нагоре - надолу.
Това, което Ани писа по - горе, че притялеката не искала да бъде шаферка, защото не й се занимавало, обаче на сватбения ден била опора... според мен на деня всички хора се надпреварват да бъдат опора на булката, така че такъв човек винаги има около теб, въпроса е по време на цялата галимация с организацията и нервите около нея, кой стои до нас и ни подкрепя и ни се връзва на всеки каприз и се мъчи да влезе в положението ни.
Тази тема на мен лично ми беше доста болна, няма да изпадам в подробности защо, но мога да кажа само отстранявайте вредителите на време около себе си, за да не се създават излишни негативни емоции и енергии около този единствен и прекрасен празник!
Активен
ablaze
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #303 -: юли 04, 2013, 08:14:08 »

Здравейте момичета, чета постовете и се откривам във всеки един общо взето. И при мен имаше една шаферка, която усетих, че няма да има желание да споделя с мен щастието и рязко отпадна от списъка с шаферки. И аз имам една шаферка в чужбина, която ще се върне 2 дни преди сватбата, но е адски развълнувана от цялата работа.
За роклите обаче нямаха никакви възражения - сватбата ще е в жълто и кафяво и се спряхме на жълти рокли. Всички търсеха рокли и ги одобрявахме заедно, накрая поръчахме и сега чакаме да пристигнат (стискайте палци).
В събота ми направиха най-якото моминско парти, а аз дадох поканите, които им бях приготвила - намерих мн сладки панерчета в шоколадово кафяво, взех на всяка огледалце, мъничка чашка, ароматна хартия, ароматна свещ и кутийка с пръстенче (тип годежен smile ), която направихме заедно с половинката. Искам да ви кажа, че като ги видяха всички онемяха, бяха толкова развълнувани, все едно не знаеха, че ще са шаферки smile

* 2013-06-29 16.46.59.jpg (56.11 KB, 359x269 - видяно 2658 пъти.)
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #304 -: юли 04, 2013, 08:43:26 »

Здравей, ablaze,
Направила си страхотна изненада на твоите момичета, за което те поздравявам  Bravo
Все пак те не са ти само за да ти вършат задачки и услуги, ами и за да бъдат твои приятелки както на сватбата така и след това, и ти си им го показала по един много семпъл, но ефектен начин  girl_wink
Можеш ли да покажеш снимки на кутийките с пръстенчета, защото ми стана любопитно smile
Активен
ablaze
Ентусиаст
**

« Отговор #305 -: юли 04, 2013, 08:51:00 »

Здравей, malkabulka, аз дори бих казала, че нямам с какво да ги занимая покрай сватбата. Нямам задачки за тях, поне засега smile Винаги съм си мислела, че тяхната работа е да се радват с мен и да споделям с тях вълненията, да ми дават съвет, когато се колебая за нещо...но с работа не ги товаря.

Ето и снимка на кутийките smile

* 2013-06-29 16.31.08.jpg (61.45 KB, 410x308 - видяно 2626 пъти.)
Активен
malkabulka
Професор

31.08.2013

« Отговор #306 -: юли 04, 2013, 08:55:21 »

Много са нежни, а откъде ги взе?
Аз също като теб не съм им давала никакви задачки досега и честно казано не виждам с какво толкова ще ги и занимавам. Просто в самия ден ще помоля една да носи нещата за гражданското, другата за църквата, да помагат при поздравленията с подаръчетата и да събират букети, и може би да настаняват гостите ако сметна за необходимо.
Друго просто не виждам какво, тяхната работа си е да са в настроение и да сияят  chee
Активен
ablaze
Ентусиаст
**

« Отговор #307 -: юли 04, 2013, 08:57:09 »

Дааа, и аз съм на същото мнение - трябва да са там, да се радват, да се усмихват и да се забавляват.

Пръстенчетата както казах исках да са само символични, затова ги купих от един китайски магазин. А те като ги харесаха и като ги сложиха още същата вечер и сега ги гледам си ги носят smile
Кутийките правихме сами от същите картони като поканите за гостите, кумовете, родителите Wink
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #308 -: юли 04, 2013, 09:04:29 »

ablaze много оригинална идея с пръстените страхотна е smile

аз така малко неудобно задължение ще ви предложа което е изключително важно , отиването до тоалетната  blush. аз си имах една приятелка която беше постоянно с мен за това задължение, също съм помагала с това когато съм била шаферка. smile така че си изберете една близка приятелка  и за това ( ако роклите са ви обемни  angry
Активен
ablaze
Ентусиаст
**

« Отговор #309 -: юли 04, 2013, 09:07:44 »

Хаха, да това е важно задължение - кумата и едната шаферка мисля да ги ангажирам с него smile че иначе ще става страшно и булката ще липсва по 1 час biggrin
Активен
malkabulka
Професор

31.08.2013

« Отговор #310 -: юли 04, 2013, 09:08:55 »

Ах, Мариолка, пак много добър съвет, кой да ти мисли за тоалетна...
Все пак булките не ходят до тоалетна  Ashamed
Активен
ablaze
Ентусиаст
**

« Отговор #311 -: юли 04, 2013, 09:10:38 »

Аааа, аз съм друг модел булка значи smile Затова ще ми трябват 2 дежурни по темата да ги редувам smile

А момичета някаква щуротия измислили ли сте с шаферките? Аз мислех да правим танц изненада за всички на сватбата, но не знам дали ще успеем ... и накрая май ще танцуваме на някаква дива музика която каквото й дойде на ум biggrin
Активен
mariola85
Гост
« Отговор #312 -: юли 04, 2013, 09:12:26 »

хахах мерси. аз имах огормен проблем ходих на всеки час, в момента в който облякох роклята и имах чувство че само за това мислех и постоянно ми се пишкаше ххиихих, само докато излезнем от вкъщи 4 пъти  shok, милата ми приятелка какво видя от целия ден smile
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211

« Отговор #313 -: юли 04, 2013, 09:25:26 »

Като заговорихме за тоалетна smile Ето една идейка за покана за шаферки (ако не сте я виждали де)  Bravo

* bridesmaid1.jpg (32.67 KB, 280x389 - видяно 2547 пъти.)
Активен
ablaze
Ентусиаст
**

« Отговор #314 -: юли 04, 2013, 09:26:38 »

Аааааа жестока е smile Много ми харесва smile

Хммм трябва да помисля как да я ползвам вече за деня на сватбата smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: