Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:35:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 160469 пъти)

LILIT
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 09, 2012, 22:42:44 »

dixie благодаря ти! много мило!
Активен
EMINA
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 09, 2012, 22:49:07 »

LILIT, наистина си много красива булка. И съпругът ти е много красив!
КИРИЛ беше водещ и на нашата сватба. Аз го харесвам, според мен е доста интелигентен и с чувство за хумор. Всички много се забавляваха. Много е  всеотдаен. Цяла вечер се грижи никой от гостите да не скучае. Имаше много изненади за нас, за кумовете и за родителите ни.
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #242 -: май 12, 2012, 08:45:01 »

Здравейте,
аз малко се позагубих, но сега ви изчетох и отново получих полезна информация, за което благодаря.
Само да споделя, че днес в Гранд Мол Варна има нещо като презентация на букети, така, че, който се интересува - може да присъства. Не става въпрос за булчински букети, но от работата им, според мен може да се съди и как биха се справили с булчинските.
Активен
EMINA
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 12, 2012, 09:50:02 »

Момичета, на моя приятелка и трябват калъфи за столове за 8 септември. Къде мога да намеря на ниски цени. Украсата ще си я прави сама в една вила. Аз също ще помагам. Трябват ми 40 броя. Моите хора са заети, а на повечето от агенциите на които се обадих не искат да дават калъфи без украса.Пишете ми на лични.
Активен
biba_love
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #244 -: май 12, 2012, 22:39:06 »

Здравейте моми4ета :)скоро се прибирам в Бг за една седмица и ще се заема с подготовката за сватбата сама:)можете ли да ми предложите  някоя сладкарница за сватбена торта по поръ4ка?:)както и магазин за сребро за да си поръ4ам и халките:)благодаря предварително:)))
Активен
vlav
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #245 -: май 12, 2012, 22:56:06 »

otskoro sledq otkusachno foruma, no veche nastana i moeto vreme girl_impossible, i trjabva da se deistva. Dnes obikolihme mnogo zali, za da izberem nai-podhodjashtata za nasheto turjestvo. Sprjahme se na restoranta v h-l Marina, Sunny Day. Njakoi bi li mogul da spodeli mnenie? Na kakvo trjabva da nablegnem za da postignem perfektnata organizacija?
Vidjah, che ima zapitvanija otnosno napravata na tortata - az na tozi etap sum se sprjala na MADO. Rabotjat po katalog; imat strahotni neshta, plod na mnogo fantazija  smile; vkusut sushto ne otstupva na vizijata! Na moja godej, tortata beshe poruchana ot tam - vsichki ostanaha dovolni. Opitaite!
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*

« Отговор #246 -: май 13, 2012, 07:50:48 »

EMINA - относно калъфите - може да попиташ сватбени агенции Никол, Бижу.

biba_love - въпреки, че срещнах и негативни мнения, за което се изненадвам, за мен Ламор са перфектните торти. Поръчахме си пробна торта - блатовете бяха бял на шоколадови точки и кафяв, крема беше ванилия, имаше платка течен шоколад - но много леко и ненатрапчиво и малко ягодки. Това са най-вкусните торти, на сватба почти винаги са сухи и безвкусни, опитала съм много, обиколих всички сладкарници. От ГЕС съм безкрайно разочарована. Поръчахме торта за рожденния ден на майка ми, за да я тестваме и нищо, ама нищо не беше така, както го исках. Глазурата беше не напукана, а разцепена, ягоди имаше може би в цялата торта 2-3 бр. И такова оплакване им написах, дано са си взели поука. На Неделя също бих се спряла, много са вкусни, но страшно скъпи.

vlav - за Сънидей бях изпратила запитване, но така и не ми изпратиха оферта:(. За Мадо - не съм чувала, че правят изобщо торти, та даже и сватбени.
Активен
EMINA
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 13, 2012, 09:23:01 »

kleopatra_marin Благодаря за предложението. Първо с тях е говорила моята приятелка, и й отговорили, че ако имат цялостна украса в някой ресторант няма да могат да й дадат калъфи.
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #248 -: май 13, 2012, 10:09:34 »

EMINA,  може да попиташ за калъфи в Accent. Знам, че цените им са добри, но трябва да се пита, дали може без украса.
Активен
vlav
Регистриран

« Отговор #249 -: май 13, 2012, 11:19:44 »

а някой друг, има ли лични впечатления от организацията на Марина Sunny Day?
Моля и за препоръки за DJ-и; оператори и фотографи.
Активен
vlav
Регистриран

« Отговор #250 -: май 13, 2012, 11:23:46 »

Elizabet4eto, би ли могла да ми изпратиш координати на Accent. Благодаря! Поздрави!
Активен
elizabet4eto
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #251 -: май 13, 2012, 11:40:33 »

vlav, писах ти на лични. Дано са ти от полза координатите им.  smile
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*

« Отговор #252 -: май 13, 2012, 12:31:04 »

vlav - с две ръце, де да имах и повече smile мога да предложа Красимир Ламбов - видеооператор, Деян Стоев - фотограф, ДЖ - харесвам Дидо, а има добри отзиви за ДЖ, с който работи Горчев. Между другото не знам, кога ти е сватбата, нашата дата беше 6.10., но я променихме, защото Красимир Ламбов беше зает, а държахме да е той. Мислех си, че имаме време, а се оказа, че всички си планират сватбите мноооооого по-рано.
Активен
EMINA
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 13, 2012, 12:43:20 »

Благодаря ти elizabet4eto, току-що се обадих на Акцент и ми обещаха калъфи и то на много добра цена.
Активен
EMINA
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: май 13, 2012, 12:50:28 »

vlav аз бих ти предложила Кирил Кирилов. Той води моята сватба. Много е добър. Невероятен! Направи ни толкова много изненади, които не съм виждала на друга сватба. Просто нямам думи.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: