Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:28:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 159974 пъти)
vivy84
Новак
Публикации: 9
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #225 -:
май 09, 2012, 10:10:55 »
Обръщам се към модераторите, искам да попитам защо беше изтрит моя коментар?
Не съм нарушила правилата???
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #226 -:
май 09, 2012, 11:57:28 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,1252.0.html
т.2
Активен
vivy84
Новак
«
Отговор #227 -:
май 09, 2012, 12:48:46 »
2. Мнения на нови потребители прехвалващи една или друга фирма или услуга, ще се третират като реклама и ще бъдат премахвани.
Явно е, че вашите мнения са спам за този форум.
Естествено е да участвате в дискусиите преди сватбата си, след което да се похвалите/оплачете от извършените ви услуги. Това е позволено!
Всички искаме да четем мнения от реално извършени услуги.
Форумът е място за сравнения на това, което фирмите обещават и това, което всъщност правят!
Това е точка 2, която не вижда да нарушавам по никакъв начин.
Нито съм нов потребител,нито прехвалвам нещо което да не съм видяла с очите си!!!
Всички искаме да четем мнения от реално извършени услуги.-точно така всичко което написах е реално!!!
Ако моето не отговаря на правилата, тогава защо не изтриете и тези:
От вчера се колебая дали да се включа с мнение относно Дж Деси. Няма да се изказвам негативно, защото съм присъствала само на една сватба (тази на братовчед ми), където тя беше водещ на ритуала и дж и може впечатленията ми да са погрешни на фона на други сватби, където се е представяла перфектно доколкото разбирам.
Като водещ на ритуал наистина се справи добре, но като дж...мисля, че има над какво още да поработи. Моят съвет е предварително да се уточните каква музика точно ще се пуска, каква да бъде силата на музиката и къде ще е разположена техниката. Това е всичко. Още веднъж подчертавам, че не искам да я злепоставя, а просто да дам съвет, за да се избегнат неприятни ситуации по време на тържеството.
Здравейте отново, искам да споделя мнение относно Дж Деси, казвам ви простно е страхотна! Тя е човекът който ще направи всичко което искате, както си представяте сватбата тя е човекът сбъдващ мечти! Деси е страхотна като водещ на изнесения ритуал и като дж! Също много добри впечатления имам и от Дж Тишо...страшен купон заформя!Препоръчвам ги на горещо! good
demi, аз искам да изкажа мнение за Фотеви. Миналата година една моя много близка приятелка се ожени и те им бяха фотографи. Приятелят ми е любител-фотограф и много обича да снима и беше взел естествено апарата си, при което в мига в който видяха че има гост с приличен фотоапарат се започна едно ужасно държание: "Махни се"; "Мини назад" "Недей да се буташ тук - пречиш"; "Стига снима" и тн. Непрекъснато го гонеха . Не мисля че сме пречили поради простата причина, че физически не сме били твърде близо или да се бутаме в кадър , но отношението им беше ужасно - едни подмятания... После моята приятелка ми сподели, че с напредване на вечерта е почнал пазарлъка за овъртайм .
Снимките им на мен лично не ми харесват -половината нямат чист фокус, а и аз харесвам по-художествен стил на снимане. Просто това което ме отврати беше отнишението им, защото ние просто искахме да имаме снимки за нас си .
Тези коментари какви са според Вас, по не обективни от моя ли, който е почерпан от лични впечатления. Мисля че Вие сами преценявате какво да публикувате и какво не, а правилата са Ви извинение.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #228 -:
май 09, 2012, 13:25:38 »
Цитат
От вчера се колебая дали да се включа с мнение относно Дж Деси. Няма да се изказвам негативно, защото съм присъствала само на една сватба (тази на братовчед ми), където тя беше водещ на ритуала и дж и може впечатленията ми да са погрешни на фона на други сватби, където се е представяла перфектно доколкото разбирам.
Като водещ на ритуал наистина се справи добре, но като дж...мисля, че има над какво още да поработи. Моят съвет е предварително да се уточните каква музика точно ще се пуска, каква да бъде силата на музиката и къде ще е разположена техниката. Това е всичко. Още веднъж подчертавам, че не искам да я злепоставя, а просто да дам съвет, за да се избегнат неприятни ситуации по време на тържеството.
Мнението е негативно а не прехвалващо.
Цитат
Здравейте отново, искам да споделя мнение относно Дж Деси, казвам ви простно е страхотна! Тя е човекът който ще направи всичко което искате, както си представяте сватбата тя е човекът сбъдващ мечти! Деси е страхотна като водещ на изнесения ритуал и като дж! Също много добри впечатления имам и от Дж Тишо...страшен купон заформя!Препоръчвам ги на горещо! good
Мнението е изтрито
Цитат
demi, аз искам да изкажа мнение за Фотеви. Миналата година една моя много близка приятелка се ожени и те им бяха фотографи. Приятелят ми е любител-фотограф и много обича да снима и беше взел естествено апарата си, при което в мига в който видяха че има гост с приличен фотоапарат се започна едно ужасно държание: "Махни се"; "Мини назад" "Недей да се буташ тук - пречиш"; "Стига снима" и тн. Непрекъснато го гонеха . Не мисля че сме пречили поради простата причина, че физически не сме били твърде близо или да се бутаме в кадър , но отношението им беше ужасно - едни подмятания... После моята приятелка ми сподели, че с напредване на вечерта е почнал пазарлъка за овъртайм .
Снимките им на мен лично не ми харесват -половината нямат чист фокус, а и аз харесвам по-художествен стил на снимане. Просто това което ме отврати беше отнишението им, защото ние просто искахме да имаме снимки за нас си .
Мнението е негативно
2. Мнения на нови потребители
прехвалващи
една или друга фирма или услуга, ще се третират като реклама и ще бъдат премахвани.
Активен
LILIT
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #229 -:
май 09, 2012, 13:41:10 »
Здравейте и от мен,
не съм писала до сега тук. Попаднах на форума, като реших да си направя сватбен албум за приятелите. И понеже вече съм минала по този път-подготовка на сватбата, знам колко е голямо лутането по агенции и фирми и реших да споделя своя опит. Моят съпруг е украинец и правихме сватба в Украйна и в България още два пъти-във Варна и в Добрич. Аз се доверих изцяло на агенция да ми направи украсата, фото, ди джей и водещ. Ползвах Агенция Романтика. Много съм доволна от тях, работят-стилно, евтино и качествено. Ако не се лъжа, преди година калъфите им от сатен бяха 1.50. Много са всеотдайни и работят добре на супер приемливи цени. От тях ползвах и водещ Кирил Кирилов, който ни направи незабравим купон, също на много ниска цена, което ни даде възможност да си направим сватба с родителите в Добрич и сватба с приятели във Варна. Той работи с ди джей или ваш оркестър. Имахме и изнесен ритуал-театър на брега на морето, тъй като вече имахме брак в Украйна. Много добре се получи- в стил Лас Вегас-обещавате ли в добро и зло......и т.н и също беше много евтино-около 50 лева.
Качила съм малко снимки от Украйна и от България. Имам координати на агенцията. Който иска да ми пише на лични.
«
Последна редакция: май 09, 2012, 13:50:41 от LILIT
»
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #230 -:
май 09, 2012, 14:36:46 »
Аз се интересувам от фотографа ви кой беше.Аз не съм впечатлена от украсата ,но всичко е въпрос на вкус.Но си била красива булка и букета ти е много нежен.
Активен
iravl
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #231 -:
май 09, 2012, 15:22:40 »
Да, и мен ме интересува кой е фотографа на LILIT, снимките са интересни и много живи.
Освен това можете ли да препоръчате къде във Варна има хубави халки?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #232 -:
май 09, 2012, 15:40:05 »
Цитат на: iravl в май 09, 2012, 15:22:40
Да, и мен ме интересува кой е фотографа на LILIT, снимките са интересни и много живи.
Освен това можете ли да препоръчате къде във Варна има хубави халки?
Зависи какво търсиш.Дали халки по калъп или индивидулно изработени.Ние като си взимахме халки на много места ни казваха че например като ширина не може да се променят халките.А аз исках моята да не е широка защото не ми подхождат масивни халки.Има значение и какво търсиш с камън или без.Моята халка е стандартна изчистена с две линии.Правена е в златарския магазин до Дилайт в уличката.Доволни сме.Вече толкова години не са мръднали не са се изкривили.Гравирането им обаче не ни харесва.Ето да добиеш представа.
Активен
vivy84
Новак
«
Отговор #233 -:
май 09, 2012, 15:44:01 »
Защо триете само положителните мнения? Не е ли целта на форума да видят другите от кого са доволни за да се възползват от услугите им. Защо поощрявате негативните?
Значи няма смисъл да похваля и фотографите ни, така ли???
Какво разбирате под нови потребители???
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #234 -:
май 09, 2012, 15:47:37 »
Цитат на: vivy84 в май 09, 2012, 15:44:01
Защо триете само положителните мнения? Не е ли целта на форума да видят другите от кого са доволни за да се възползват от услугите им. Защо поощрявате негативните?
Значи няма смисъл да похваля и фотографите ни, така ли???
Какво разбирате под нови потребители???
Ако искаш може да се обясняваме на ЛС а не тука да четат неща момичета които не ги интересуват и да се обясняваме цял ден.Има правила.Ако не си доволна може да се свържеш с администратора на форума Тео.Не смятам за нужно да ти се обяснявам повече.
Активен
vivy84
Новак
«
Отговор #235 -:
май 09, 2012, 15:51:28 »
Благодаря за съвета, ще се възползвам
Активен
iravl
Ентусиаст
Публикации: 51
«
Отговор #236 -:
май 09, 2012, 16:15:57 »
gucci, търсим халки, които да са комбинация бяло с жълто злато, моята може да има камъчета, мъжът иска изчистена. Но държим да ги видим и да ги пробваме, а не да поръчваме по картинка и после да има изненади т.е. трябва ми място с асортимент готови мострени халки. Имаш ли идея къде да отида? Можеш ли да ми дадеш адрес на вашето ателие?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #237 -:
май 09, 2012, 16:37:15 »
Цитат на: iravl в май 09, 2012, 16:15:57
gucci, търсим халки, които да са комбинация бяло с жълто злато, моята може да има камъчета, мъжът иска изчистена. Но държим да ги видим и да ги пробваме, а не да поръчваме по картинка и после да има изненади т.е. трябва ми място с асортимент готови мострени халки. Имаш ли идея къде да отида? Можеш ли да ми дадеш адрес на вашето ателие?
Значи ателието се намира като тръгнеш от пощата посока Пискюлиев подминаваш сладкарница Дилайт и завивавш в уличката в дясно има мазазин за Зоолюбимци и срещу него едно малко златарско ателие.Другото място къдете имам спомен че харесахме и имаше доста за мерене е в златарското ателие на светофара на колхозния.Като вървиш по Пискюлиев на светофара на пазара в дясно и пак по две стъпала.
Активен
dixie
Сватбар
«
Отговор #238 -:
май 09, 2012, 19:10:02 »
LILIT, наистина си прекрасна булка! Букета и снимките са супер, а на мен и косата ти много ми хареса
Активен
LILIT
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #239 -:
май 09, 2012, 22:41:25 »
gucci радвам се , че фотосесията ми ти е харесала, но е правена в Украйна. От България нямам много снимки, но за това пък изкарахме голям купон тук.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...