Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 15, 2025, 23:26:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 170022 пъти)

smilqnka
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #60 -: април 03, 2012, 10:12:35 »

Аз имам телефон на Горчев 0888325759 smile Пиши после на лични какви оферти ти е дал плсс smile
Активен
smilqnka
Новак
*

« Отговор #61 -: април 03, 2012, 10:16:12 »

kleopatra_marin  И твоята сватба ли ще е на 06.10 ? За колко часа си запазихте ритуала в църквата Св. Атанасий ? Благодаря предварително ! Спряхте ли се на ресторант ?
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #62 -: април 03, 2012, 15:06:49 »

Благодаря ти много.
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #63 -: април 03, 2012, 20:18:50 »

Оооооооооооо, сложна работа с ресторантите  shok shok shok

В събота и понеделник обикаляхме, но в единия не позволяват overtime, в другия безалкохолните не  влизат в куверта, в третия се плаща на литър на внесен алкохол, четвъртия е с колони, петия - менюто не ни харесва, шестия - не ни побира. Май за сега се ориентираме към хотел Адмирал, Златни пясъци. Но ще ни сглобяват меню и ще видим какво ще се получи. Харесва ми това, че конферентната им зала (която използват за сватби) е много просторна, без колони и се заформя голям дансинг. Изнесения ритуал ни предложиха да е в другата конферентна зала или във фоаето, ако времето не позволява навън.

Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*

« Отговор #64 -: април 03, 2012, 20:26:34 »

За Горчев и аз се интересувам, ще се радвам да споделите. Ние искаме обаче да го ангажираме само за изнесения ритуал, а за ресторанта - само ДЖ, който е и водещ. До там не сме стигнали. За срещата ни с Красимир Ламбов - отпадна за петък, защото милото не успя да се освободи, а иска да присъства. smile
Активен
smilqnka
Новак
*

« Отговор #65 -: април 03, 2012, 20:32:25 »

kleopatra_marin  в колко часа си запазихте час в Св. Атанасий ?
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*

« Отговор #66 -: април 03, 2012, 21:21:52 »

smilqnka - През седмицата ще бъде ритуална зала и след това църква със семейство и кумове, после ни се иска някаква видео и фотосесия. А на 6.10. ми се иска да няма напрежение, спазване на часове и бързане от едното място на другото. Затова ще има само вземане на кумове, на булка, изнесен ритуал, отново видео и фотосесия и ресторант. Така мислим, че ще ни е по-приятно и не натоварено. Искам, когато дойде ресторанта и хората, аз да не си сменям обувките, защото съм изтощена и с болки. И затова църквата няма да е на 6.10. Часа е на обяд. Променихме деня и часа.
« Последна редакция: април 03, 2012, 23:16:05 от kleopatra_marin » Активен
EJ
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #67 -: април 03, 2012, 21:45:13 »

kashmir - Супер! Коя е вашата дата? Управителката ми се стори много приятна по телефона и утре имаме и ние среща с нея. Какъв куверт избрахте? Ако искаш, може и на лични да ми пишеш. Предварително благодаря!
Сватбата ще е на 07.09, но не сме избрали кое точно ще ни е менюто. Управителката наистина е много любезна жена.  smile
Активен
sirenia
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #68 -: април 04, 2012, 12:44:02 »

Горчев ще бъде водещ на нашата сватба. Аз го харесвам, според мен е доста интересен, интелигентен и с деликатно чувство за хумор, докато да речем не съм чувала подобни отзиви за Тито от Пертито, по скоро, това което са ми казвали за него е, че е леко "селски". pleasantry
Не знам координати, тъй като бъдещият ми мъж е в шоубизнеса и той е провеждал разговорите с него, но виждам, че горе вече някой е дал телефони. Горчев работи с ДЖ, така че  проблема с търсеното на ДЖ също отпада. Препоръчвам ви да се свържете директо с него, а не да минавате през Пертито - ще ви излезе по-солено. good
Активен
smilqnka
Новак
*

« Отговор #69 -: април 04, 2012, 13:24:05 »

sirenia i na men Gor4ev 6te mi e vode6t na svatbata .. no za dj da me orientira6 kum nqkoi ?
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 04, 2012, 13:28:39 »

Здравейте, момичета!
Ние вече сме женени от повече от седем месеца, но планираме тази година на същата дата - 20.08. да си направим нещо като втора мини сватба yahoo Ще си направим църковен брак, малка фотосесийка и после ще се почерпим някъде. Вече сме набелязали няколко църквички, които ще проверим.
Молбата ми е да споделите добри фотографи(на нас ще ни трябват за два, максимум три часа). Ще се радвам да ми препоръчате няколко, а ако някой вече им е ползвал услугите и е доволен, още по-добре give_rose
Другото, което мислим е да си направим нови халки, защото моята от преправянето вече не е същата. Мислим за халки от стомана - освен Darkmoon сещате ли се къде друдаге имат разнообразие от стоманени брачни халки? Като резервен вариант ни остава сребърни халки, каквито са сегашните ни.
Много ще съм ви благодарна, ако ме ориентирате  Flower
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #71 -: април 04, 2012, 14:20:45 »

Smilqnka,исках да ти пратя лично съобщение,но явно кутията ти е препълнена,пиши на скайп-desita5010.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 04, 2012, 14:43:22 »

Здравейте момичета,

Нашата сватба ще бъде на 01.09.2012г. Тъй като досега се занимавахме с търсене на видео и фото, защото ресторанта го капарирахме още през февруари, реших да се включа при питането ви за фотограф. Ние много си харесахме Деян Стоев. Има сайт и профил във Фейсбук и като работа и отношение, много ни допадна и си го запазихме. Иначе се колебаехме също за Ка студио и Живка Фотева. smile
Активен
zp_70
Ентусиаст
**

« Отговор #73 -: април 04, 2012, 15:35:51 »

и ние мислим да запазим Горчев, на нас ни каза, че работи с всички ДЖ, но ако не сме се ориентирали предлага ДЖ Пламен, с него още не сме говорили. До колкото съм наясно с цените през агенция или директно с хората, цените са едни и същи, водещ е около 200-250 лв., а ДЖ 450-500 лв. за 5 часа, Пертито предлагат същото от 600 до 700 лв. за ДЖ и водещ за 5 часа общо в зависимост кой точно ангажираш Тито и още един са по-скъпи от останалите (това поне съм го проверила с директни срещи), явно има картелни споразумения  pardon
Активен
zp_70
Ентусиаст
**

« Отговор #74 -: април 04, 2012, 15:42:20 »

smilqnka  не мога да ти пратя съобщение на лични, изчисти си пощата.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: