Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:22:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 160453 пъти)

Lalena
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #45 -: март 29, 2012, 08:52:59 »

Гостите ще са около 100 човека. Ходихме и до хоризонт, някъде бях чела че бил ремонтиран, но аз не видях кой знай каква разлика от преди. При Димят не ми харесва че е абсолютно затворено, няма тераса или градина където човек да вземе глътка въздух. Гледах снимки от ресторант Seaside, изглежда много красиво навън. Нашата идея е да сме в рамките на града, да няма големи разходки ритуална-църква-ресторант. Помагай тееее lol)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 29, 2012, 10:05:14 »

Защо не помислите за Морска гара Капитан Кук.Ще се съберете,храната е добре,кувертите са добре,има тераса,въздух,в града е,има място за паркиране.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 29, 2012, 15:17:23 »

Lalena

Романс е вариант, но те не правят сватбите навън. Обаче има все пак къде да се излезе.
Имайте едно на ум за басейна. На нашата сватба се оказа, че доста гости ще си вземат децата от 3-12г варира възрастта и на всички съм им казала поне по 2 пъти да внимават и че ще е тяхна грижа да не ходят там.

Знам, че Бел Вю правят сватби навън, но и те са на басейн.

Sea side - като се чух с тях миналото лято, казаха че правят само сватби тип коктейлни, но за всеки случай им звънни.

Другите варианти са Барите, вила Марциана - но те са значително извън Варна.
« Последна редакция: март 29, 2012, 15:19:13 от yara » Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #48 -: март 30, 2012, 11:00:43 »

Вчера си запазихме църква - Св. Атанасий smilesmilesmile и часа, който искахме беше зает  girl_impossible, нооо следващия беше за нас. Не знам, дали започваме отзад напред, но се радвам, че имаме вече първата резервация и мааалко се постреснах, че имат вече чак за тази дата заети часове.

За агенция избрахме - Елемент

Ресторант - в събота ще споделя, но ми препоръчаха и хотел Лилия Златни пясъци.

Видеооператор - във вторник ще се срещнем с Красимир Ламбов, имаме намерение и с Ангел Ненов, макар, че до колкото прочетох той е добър фотограф, но все пак ще видим и какво видео предлага.

« Последна редакция: март 30, 2012, 11:02:46 от kleopatra_marin » Активен
EJ
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #49 -: март 30, 2012, 15:49:27 »

Имаме си рестораааант! Лилия на Златни Пясъци!  yahoo
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*

« Отговор #50 -: март 30, 2012, 22:07:09 »

kashmir - Супер! Коя е вашата дата? Управителката ми се стори много приятна по телефона и утре имаме и ние среща с нея. Какъв куверт избрахте? Ако искаш, може и на лични да ми пишеш. Предварително благодаря!
Активен
Lalena
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #51 -: март 31, 2012, 10:04:19 »

Във вторник имам среща с дамата от агенция Наталина, много мила ми се стори по телефона. Относно ресторанта, мисля да звънна в sea side да проверим как стои въпроса. Абе никак не е лесно да вземеш решение кое да е мястото, защото все си мислиш, че може да се появи и по-добро, но времето си минава и трябва да се действа lol
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 31, 2012, 16:11:11 »

някой да има прясна информация от Ламор
вчера моя приятелка ми каза, че цените на отделните тортички скоили на 4 лв  angry за парче торта не помня точно...
бая високи цени  nea
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 01, 2012, 07:34:48 »

На нас преди 3 седмици ни бяха казали около и над 3лв, но не и 4?

Така или иначе ние ще решаваме тази седмица за тортата и ще потвърдя цената за тези, от които ще имаме оферта.
Вчера ходихме до Юлинел - техните са около 2.50лв, но ядохме 2 торти и не ни харесаха. Все едно кремовете им са правени от разтворени в нещо прахчета. Толкова се надявах на тях, а то голямо разочарование.

Друг вариант са една малка сладкарничка Никол и там ще попитаме.
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #54 -: април 01, 2012, 11:58:07 »

Опитайте бисквитената торта с крем брюле а юлинел,страхотна е!А Ламор явно започнаха масовата стратегия да залагат не толкова на качеството,колкото на славата си,с цел да натрупат за кратко време солидни финанси.
Активен
pil4ata
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #55 -: април 01, 2012, 15:34:29 »

Сватбената ни торта беше на Юлинел, но не останахме доволни - нито от вкуса нито от външният вид! Това беше преди година и половина, сега не знам как са, но ме съмнява да са задобрели.
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*

« Отговор #56 -: април 01, 2012, 18:17:14 »

Като гост на сватба много ми харесаха Л'амор, много вкусна и красива торта. Мисля да пробваме и Крамер, но за сега сме се ориентирали към Л'амор.
Активен
yara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 01, 2012, 19:52:32 »

Точно нея пробвахме в Юлинел, защото искаме торта брюле за сватбата, но наистина имаше вкус на евтин полуфабрикат разбъркан с течност. Пробвах и още една, с някакви ягоди беше - и двете не ни хареса и на двамата.
Милото е в ресторантьорския бизнес и то в този от 4 и 5 звезди и покрай него и аз съм яла доста вкусотии (то и заради това сега съм на върла диета, че все носи нещичко), това в Юлинел нямаше нищо общо с истинския крем брюле.
Предпочитам да дам малко повече, то и без това бюджета ни отиде на пух и прах, но тортата да е наистина вкусна, а не само да докарва от вид.
Като сравнение тази на Крамер е в пъти по-вкусна, предполагам го правят с истински яйца и мляко, както си е по рецепта и затова и цената им идва повечко. От там и от Ламор чакам окончателна цена и ще решаваме.

Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 02, 2012, 10:16:43 »

Аз все още не съм се отказала за отделни тортички, дано цената не е чак 4 лв ...
яра, после пиши  give_rose
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #59 -: април 03, 2012, 08:57:27 »

Някой да има телефон на Горчев?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: