Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 05:28:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 13 -та част  (Прочетена 154677 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 27, 2012, 19:31:47 »

Tsutsi Ако моето отношение е арогантно то не знам как ще определиш своето! Всичките ти постове са лишени от каквото и да било смислено мнение и не виждам с какво точно помагаш на останалите! Ако толкова те дразни присъствието на агенции и професионалисти то трябваше преди да се регистрираш и да пишеш тук да прочетеш правилата на форума и да погледнеш,че никъде не пише че форума е само и единствено за младоженци!!!! lawyer  и твоите съвети не виждам кой точно ги е искал,но и ти спиш в форума в което няма нищо лошо,но хайде вече спри като прочетеш моето име и да се включваш неподготвена!!! Весели празници на всички!!!  smile smile smile
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #271 -: април 27, 2012, 21:00:22 »

Цената на изкупуване на грам злато е различна в различните градове, както обработка, цена на купуване и т.н. В Пловдив горе долу цените са 45 купува, 60 продава. В София са 55 купува, 65-69 продава. Като тук е включена и обработка също. Това за 14 карата. Ние дадохме злато 6 гр. 14 карата и две халки общо 9 грама ни излязоха 280 лв. с даденият материал. Модела е класическо бомбе, жълто злато. Вярвате или не, но ни беше изключително трудно да намерим класическо бомбе халка. Не знам защо, а да не говорим за изработката. както писах вече бях решила да ги поръчваме в София, докато попаднахме на това златарско ателие. Аз много държа на халките. За мен те остават за цял живот. Повечето халки бяха квадратни и ужасно тънки. Според мен много грозни и зле изработени. Само три ателиета ми направиха много добро впечетление от цялата златарска улица.

Нина Стил - аз тук си пиша чисто и просто като бъдеща булка и това е. Ти обаче пишеш тук, за да си намираш клиенти. Аз на твое място бих сменила тона. И бих махнала удивителните. Този съвет ти го давам съвсем безплатно.
Активен
Nine
Ентусиаст
**
Публикации: 146

« Отговор #272 -: април 28, 2012, 09:57:28 »

И аз да се  включа по темата  със  златото. Преди 1  месец ми  бе  купен  годежния  пръстен и грама на  златото беше 54 лева с  включена  изработка.Това са  цени за  Пловдив lol))
Активен
mimi_ra
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #273 -: април 28, 2012, 12:27:44 »

Да се включа за първи път и аз в темите smile , моят годежен пръстен беше също от Пловдив, при 62 лв. за грам злато /бяло/  , много си го харесвам  yahoo
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 28, 2012, 17:55:09 »

Ох момичета и нас скоро ни предстои да поръчаме халки  smile
и от прочетеното по горе решихме продаваме златото в София и купуваме от Пловдив blum  tease smile smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 29, 2012, 11:10:27 »

Ох момичета и нас скоро ни предстои да поръчаме халки  smile
и от прочетеното по горе решихме продаваме златото в София и купуваме от Пловдив blum  tease smile smile

Ако имате достатъчно злато, занесете го на някой златар да ви изработи халките и си платете само изработката.
« Последна редакция: април 29, 2012, 11:14:26 от sunset » Активен
Aniloap
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #276 -: април 29, 2012, 21:52:56 »

Момичета,някой чувал ли е за Dj Boris.Препоръчаха ми го ,но не намирам нищо за него. :???
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 29, 2012, 22:18:14 »

За първи път го чувам.
Само да дам отчет по моя казус: всички ме нападнаха, че мрънкам, обаче като предложих да отидем заедно с момичето до ресторанта да договорим по-добри цени, тя се направи на обидена, че ако съм се интересувала, съм щяла да дойда на срещите, на които е давала отчет. Само че аз работя на държавна работа и на патицата ѝ пука, че не мога да излизам, когато на нея ѝ е удобно. 100% съм сигурна, че заделя пари за нея, иначе какво ѝ пречеше да отидем до ресторанта, м???
Е, май и моят съпруг ще си остане без абсолвентска.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 29, 2012, 23:36:45 »

Момичета,някой чувал ли е за Dj Boris.Препоръчаха ми го ,но не намирам нищо за него. :???
Дж Борислав е много добър дж. Скоро едно момиче от форума писа,че са го ангажирали,но сега не мога да се сетя нито как и е името, нито кога и е сватбата. Върни няколко страници назад може да го намериш. За мен лично той е страхотен професионалист и страшно интелигентен човек. Говори ясно и изразително по микрофона и съчетава перфектно музиката.  good smile
« Последна редакция: април 30, 2012, 09:20:02 от Nina Style » Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 30, 2012, 09:03:40 »

posum, нашата абсолвентска беше в Тримонциум и платихме около 50лв. В тази цена включвам фото (Яков), видео (Маринов) и диджей (не помня кой беше). Фотото и видеото бяха в два различни дни- веднъж на самото дипломиране и веднъж на бала. Бяхме около 100 души. Тази цена, която на вас ви дават в Лайпциг за мен не е реална. Когато обикаляхме ресторантите за сватбата, бяхме и там. Кувертите им бяха по 26-27лв. и менютата бяха много обилни.
Активен
shorty
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 30, 2012, 11:12:23 »

Дж Борислав е много добър дж. Скоро едно момиче от форума писа,че са го ангажирали,но сега не мога да се сетя нито как и е името, нито кога и е сватбата. Върни няколко страници назад може да го намериш. За мен лично той е страхотен професионалист и страшно интелигентен човек. Говори ясно и изразително по микрофона и съчетава перфектно музиката.  good smile

Ние ангажирахме Борислав, за 12 май, но тя пита за Борис и мислех, че са различни хора. Иначе за Борислав само хубави неща мога да кажа - оказа се, че той е "женил" почти всички от компанията ни, винаги прави голям купон. Aniloap, ако искаш повече инфо, пиши на лични  give_rose
Активен
malia
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #281 -: април 30, 2012, 23:05:29 »

Момичета може ли да споделите къде си направихте сватбения букет и дали сте доволни  smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: май 01, 2012, 09:34:26 »

На мен ми го правиха от агенцията. Аз си купих материалите. Доволна съм, но и моят беше простичък.
Активен
tonzita
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #283 -: май 01, 2012, 09:40:12 »

Момичета какво ще кажете за ресторант Магура. Днес мисля да видя какво предлагат за сватбени тържества, но ако някой от Вас има впечатления ще бъда благодарна да ги споделите smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: май 01, 2012, 14:39:01 »

На мен ми простее, под земята е и е 1 такъв схлупен.  NO
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: