Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 18:49:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
" Халките - 10-част"
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Халките - 10-част" (Прочетена 143672 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Отг: " Халките - 10-част"
«
Отговор #345 -:
май 16, 2012, 10:02:06 »
Момичета защо не си поръчате просто сребърни халки.Няма значение дали са златни или сребърни.така ще сте сигурни ,че няма да се покаже жълто.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #346 -:
май 16, 2012, 10:17:14 »
Моя годежен половината е с бяло злато и си е ок, една година по-късно. Но не знам дали ще продължи да е така, дали има значение как е направено и т.н. Явно е доста относително!
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #347 -:
май 16, 2012, 10:33:44 »
Аз съм съгласна с gucci. Най-сигурно е за да си остане бял, пръстенът да е сребърен.
На мен годежният също ми е само от бяло злато и след 2 години носене, започна да прозира жълто, а е купуван от скъп магазин с уж високо качество на изработката. За мен обаче не е болка за умиране, харесвам си го и така.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #348 -:
май 16, 2012, 14:28:00 »
Да, той ще си остане бял ако е сребърен, но се драска страшно много това сребро! Имам много пръстени от сребро - всички до един са надрани, а ми се иска халките да останат по-устойчиви във времето...
elizabet4eto
, значи годежният ти пръстен всъщност не е само от бяло злато, а съм сигурна, че са го продали за чисто бяло злато... Ако не се лъжа и някой друг се беше оплакал от същото ...
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #349 -:
май 16, 2012, 19:27:17 »
Муунлайт, да ти кажа аз навремето имах класическа златна халка и за 5г непрестанно носене доста се бе надраскала. Вярно, че не толкова, колкото една сребърна халка примерно, но драскотините си ги имаше.
Сега залагам на стоманата и да съм по темата, онзи ден видях една страхотна халкичка и не устоях и си я взех. Дори си я нося, нищо че още не сме се бракували с милото.
Ще кача снимка по-късно да я покажа.
Активен
SUNche
Новак
«
Отговор #350 -:
май 17, 2012, 09:04:46 »
Явно много зависи откъде се вземат халки и годежни пръстени. На сестра ми годежният е от Giulian, а халките им са от Esper... годежният е вече на близо 5 години, а халките на 4 и не им е мръднал цвета. Понадраскани са, но са си бели... Може би и ние натам ще се насочим за халки.
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #351 -:
май 27, 2012, 13:07:33 »
Днес си поръчахме халките
. Спряхме се на вариант стандартна халка, само че половината е от бяло злато, а другата половина от розово (аз много го харесвам
). Поръчахме ги от Ge oro, цената на 1 грам е 75 лв. като няма значение дали е от един цвят пръстена или от няколко (което се прави по-трудно). И гравирането е от тях, не си плащаме.
На няколко места ходихме да питаме за халки и всеки път се интересувах какво слагат в златото, но никъде не ми казаха. Казваха, че не знаят, така че ще е на късмет дали ще се покаже жълто под бялото злато, дали ще потъмнеят и т.н. Само за розовото злато знам, че се слага мед, за да придобие този цвят. Та така, много си харесваме халките и нямам търпение да си ги вземем.
Активен
elizabet4eto
Сватбар
«
Отговор #352 -:
май 28, 2012, 08:00:16 »
Честито, morgana!
И на мен много ми допада розовото злато! А камъчета ще сложиш ли или ще е изчистена?
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #353 -:
май 28, 2012, 08:19:50 »
Аз съм за халки от стомана. Среброто също ми допада, но не ми харесва това, че пръстена се деформира след време.
Активен
morgana
Ентусиаст
Публикации: 60
«
Отговор #354 -:
май 28, 2012, 08:39:07 »
Цитат на: elizabet4eto в май 28, 2012, 08:00:16
Честито, morgana!
И на мен много ми допада розовото злато! А камъчета ще сложиш ли или ще е изчистена?
Без камъчета, иначе точно нашия модел е с камъни (женския пръстен де), но реших, че ще е просто халка
.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #355 -:
май 28, 2012, 16:44:04 »
честито
моргана
!
Ние, да докладвам, си взехме халките от Диддо
. Отзиви -отлични, най -добре да се комуникира обаче директно със шефа, че той е по-наясно от жената в магазина
. Но иначе последното инфо е че от седмица насам са махнали таксата 20 лв за гравиране.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #356 -:
май 28, 2012, 18:42:11 »
Ем, браво, хем сме на една дата, вие сте няколко крачки пред нас
Ние бяхме отново в Ge Oro, Ivaney и още един магазин в Скай Сити. Ivaney предлагат много малък избор на халки, но цените им са най-добри, от този магазин, на който не му видях името, имат пък голям избор, но са малко по-скъпи - 80 лв/грам. Май ще се спрем на Ge Oro, 75 лв/грам само искаме да видим и в Еспер какво предлагат, защото имаха интересни модели.
Аз за сега не мога да кажа, че за някоя халка съм си казала "Ето, това е Халката", а приятелят ми по незнайни причини се хвърля на розово злато
Изглеждало му свежо... то и на мен ми харесва, ама ми е взел годежен пръстен от жълто злато, нося по принцип само сребро и само розово злато ми трябва
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #357 -:
май 28, 2012, 18:48:55 »
Да ти кажа и аз бях малко
, като ми каза той че иска жълто, а аз нося сребро, а годежният пък е от бяло злато
. Но днес като сложих жълтата халка над белия пръстен ( да се взима предвид че е фин и с едно камъче, сигурно и това има значение за общия изглед върху пръста ) , се оказа че изглеждат много добре заедно. Така че пробвайте заедно с годежния винаги
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #358 -:
май 29, 2012, 12:11:02 »
От халките съм много доволна като изработка, но гравирането беше някакъв ужас. Все едно някой пиян ги е чегъртал с пирон отвътре, надписа е изкривен - започват от единят край и стига до другият край. Ужас. Като ги видях щях да припадна, исках да ги претопяват и пак да ги отливат, но милото ме спря - вика, нека надписа да е крив, за да ни е прав пътя заедно. И аз си затраях, успокоена от думите на моето умниче
Не гравирайте ръчно момичета, аз исках ръчно и сега съжалявам, гравирайте с лазер ако искате красив надпис.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #359 -:
май 31, 2012, 11:35:40 »
Цитат на: Tsutsi в май 29, 2012, 12:11:02
От халките съм много доволна като изработка, но гравирането беше някакъв ужас. Все едно някой пиян ги е чегъртал с пирон отвътре, надписа е изкривен - започват от единят край и стига до другият край. Ужас. Като ги видях щях да припадна, исках да ги претопяват и пак да ги отливат, но милото ме спря - вика, нека надписа да е крив, за да ни е прав пътя заедно. И аз си затраях, успокоена от думите на моето умниче
Не гравирайте ръчно момичета, аз исках ръчно и сега съжалявам, гравирайте с лазер ако искате красив надпис.
Подкрепям
Tsutsi
. Нашите халки също са ръчно гравирани. Ако сега трябваше да ги поръчвам, никога нямаше да избера ръчното пред лазерното.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...