Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 13, 2025, 18:53:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 20 -та част  (Прочетена 222270 пъти)

veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 05, 2012, 16:42:14 »

Аз имам сутиен, на който презрамките се преплитат отзад ниско и се закопчават отпред на корема. Мисля, че нещо такова ще ти свърши работа.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #106 -: март 05, 2012, 16:44:30 »

Ана_К пробвай сутиен тип бриджитка. Моето бюстие позволява да не е съвсем гол гърба, и сутиента съответно е целия от плат, но  по ръба има силиконов кант от вътре, което осигуравя стабилност при носене, аз не съм с голям бюст  и нямам много нужда от упора smile
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 05, 2012, 16:50:03 »

При влизане в църквата раменете трябва да са покрити. На нас попа това изрично ни го подчерта. Ето, тук има варианти за ръкави от дантела, които стоят много аристократично и след това се махат. Разбира се за роклите, чийто модел не го позволява може да се измисли нещо от типа на шал или наметка.

http://autopublicados.blogspot.com/2010/10/aire-barcelona-wedding-gowns-2011.html
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 05, 2012, 17:17:01 »

annaplamen2 - честито и от мен, че си намерила роклята си! Седи ти много добре!

А аз също ще си покривам раменете в църквата, макар че попа нищо не спомена, но това няма значение. Но сигурно ще е шал, а не болеро  good
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #109 -: март 05, 2012, 17:32:27 »

Привет момичета - аз бях по бутиците тази събота и неделя, де късмет баш сега имало абитуренско изложение, та някои не успях да обиколя. Обожавам роклите с бродерии, супер са ми романтични.
Два модела ми легнаха на сърцето, един на Грънчаров и син и един на Оксана. Ще се шият по моя мярка, искат месец, което означава, че края на март трябва окончателно да съм се спряла на вариант. В Оксана пробвах и ръкави от дантела - страшно романтично седяха и много ми харесаха. И двете рокли имат леки падащи презрамки от дантела. Това са за сега моите фаворити. На мен дантелените рамене много ми харесват. Друго обаче ми направи впечетление - някои рокли се шият от ужасни материали иначе моделите са ок, но материалите са ужас. Страшно наелектрезират, та се зачудих как се отелектрезирва това нещо като се купи  girl_impossible
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #110 -: март 05, 2012, 17:35:39 »

По въпроса със сутиените - купувате си един сутиен и го вграждат в роклята. Аз лично смятам така да бъда, без чорапогащник, само един жартиер на голото бедро  girl_wink
Възхищавам се на момичетата, които са се спрели на рокли с кринолин - аз не мога да ходя с това нещо  girl_impossible
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ

« Отговор #111 -: март 05, 2012, 17:51:52 »

Сватбен салон ОКСАНА

Дизайнер: Аксения Атанасова

София, ул. Пиротска 3

тел. 02/ 988 30 80

ул. Пиротска 8

тел. 02/ 981 42 86

Ателие: тел. 02/ 988 17 68
Аз лично мерих в Сватбен МОЛ Булевардът - момичето беше много мило. Най-скъпата рокля, която премерих беше 610 лв. с дантела. Шиене по размер - 1 месец, избираш си дантелата ( имат каталог) , цвят, платове.
Повече ми хареса модел Болярка на Грънчаров и син - там също си избираш дантелата , само ме притесняват, че искат месец и половина да шият  blush
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #112 -: март 05, 2012, 18:23:46 »

За сутиените под роклята- според мен силиконовите не са удобни. на бала бях с такъв. Само чашки е и когато се изпотих се свличаха надолу. По-добре вшити чашки от сутиен в роклята. Бюстието няма начин да падне. По-скоро при мен на бала проблем бяха банелите в бюстието. Те го държат оформено и бяха пластмасови. когато я сложих- супер ми стоеше. По-късно обаче явно когато съм се навеждала, то се е прегъвало и банелите бяха заели тази форма. И да стоях права пак си бяха превити. Искам да подчератая, че бюстието ми беше много добре стегнато, а аз съм седнала за няколко минути- не повече. Та се чудя сега булчинските рокли имат ли пак някакви банели?
Активен
VNAA
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #113 -: март 05, 2012, 23:57:34 »

lili4ka, шопинга в Асеновград беше пълна лудница. Толкова хора никога не съм виждала там. Тълпи от абитуриентки, който бяха тръгнали за рокли заедно с половината рода. Щом 2 абитуриенти влезнат в магазин с родата си - място за булките няма. Ако имате възможност ходете там през седмицата. На всичкото отгоре не знам каква е тази мода, но тази година завършващите гимназия момичета масово купуват булчински рокли. Цвят Ivory е почти изкупен. Пред мен 2 девойки си купиха булчински рокли за бала  shok
Повечето магазини са дефицитни на булчински ролки по-големи от манекенски размери и по-едрите булки като мен нямат възможност да пробват всичко, което харесат. Рокли, който да хванат очите ИМА. Има няколко модни къщи, в които определено работят с хубави материи и дантели. Видях доста рокли, които ги има в Сватбен център София, Проновиас и тн... на мнооооого по-ниски цени. Аз лично май намерих моята рокля още с първата ми обиколка в града на роклите.
Моят съвет е наистина да отидете там през седмицата, защото в събота има нашествие  biggrin  и няма да могат на ви обърнат подобаващо внимание. Не казвайте дата за сватбата по-късна от месец МАЙ, защото на мен ми отговориха: "Ами, кукло ела в средата на май, че сега имаме много балове" crazy (сватбата ми е началото на юни)
Активен
VNAA
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #114 -: март 05, 2012, 23:58:36 »

Забравих да спомена, че магазините работят до 18:00 включително събота. Неделя нищо не работи!
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 06, 2012, 00:08:05 »

Да, и аз го чух това с абитуриентките, които купуват булчински рокли. Явно не е само в Асеновград.
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 06, 2012, 00:27:25 »

Това с абитуриентките звучи нелепо... какво ли ще носят на сватбите си един ден...
Активен
Mystique
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 06, 2012, 09:48:53 »

За жалост, колкото и да е неудобно за някои от нас - единственият по - нормален начин да получим внимание е да отидем точно в делничен ден по магазините.
Успех на милите булки, съчувствам, защото и аз сега планирам да отида за роклята и не знам какво ще ме очаква... вероятно като описаното от вас... mda
« Последна редакция: март 06, 2012, 13:53:16 от Mystique » Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 06, 2012, 15:38:24 »

Да споделя с вас една разкошна рокля, много романтична според мен  heart

разбрах че е от този сайт  http://www.chavianocouture.com/collections   - видях и други подобни и направо  :'(  ... Такива чудеса досега не съм виждала много в София.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 06, 2012, 21:48:22 »

Качвам снимки на моята рокля в албума ми; изглежда малко обемна, но всъщност не е за пълна дама  Wink аз съм 48 кг. По цялата рокля има от тези цветя  give_rose
Тия дни ще ходим за добавяне на нещо ново по нея  smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: