Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 12, 2025, 19:23:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 20 -та част  (Прочетена 222044 пъти)

emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 05, 2012, 13:47:01 »

Anna_karenina

Аз също съм с малък бюст, но нямам притеснения за рокля без презрамки. И балната ми рокля беше с бюстие и ми беше супер удобно. По отношения на сутиена под бюстието бях с бриджитка със силиконов гръб. За булчинската рокля мисля да пробвам с тези силиконовите сутиени, дето се лепят за бюста, ако не шивачите могат да ти сложат каквито си искаш чашки smile и колкото искаш подплънки, поне на мен така ми казаха smile

За първи път ще съм с нещо без сутиен и не знам как ще се чувствам..дори на бала имах (черен, със силиконов гръб и без презрамки). Или ако знаете за някакви сутиени, които са почти без гръб? И аз не знам как е по-добре...
[/quote]
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 05, 2012, 13:48:23 »

При мен ще има една презрамка... но тя е част от идеята на роклята, иначе не ми харесват много презрамките, да не кажа въобще...

Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 05, 2012, 13:53:48 »

Ако роклята е с връзки и се затегне както трябва 100% няма да падне. Моята е със корсет и няма мърдане а в същото време дори да е стегната аз си дишам нормално!
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 05, 2012, 14:18:47 »

Понеже аз пък имам по-голям бюст, не исках бюстие. Реших проблема като избрах рокля с яка. Тя чудесно придържа бюстието. smile
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 05, 2012, 14:26:06 »

Роклите с презрамки не са актуални. В Италия роклите са или с асиметрична презрамка или без. Има си специален начин за изработка на бюстието, така че да стои удобно и да не пада, когато е без презрамки.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 05, 2012, 14:32:37 »

Аз смятам, че няма никакво значение кое е актуално и кое не! Важното е всяка булка да се чувства и изглежда добре в своята рокля, без значение колко актуална е тя!
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #96 -: март 05, 2012, 14:50:52 »

И друг въпрос...може ли на роклята на бюста да се сложат допълнителни подпълнки? Аз все си мислех, че ще бъда с подвдигащ сутиен, а тази рокля не позволява сутиен (доста е гола). Има чашки, но не са повдигащи или нещо подобно и не знам дали седи достатъчно добре...И пак ме е страх ако се направи такава корекция, да не се развали или загрубее нещо- сега стои много нежно на фигурата (аз съм сравнително слаба и доста висока).

Виж тук има различни модели подплънки.http://padani.biz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=67&Itemid=1
Има и лепенки за повдигане на бюста.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 05, 2012, 14:59:17 »

Да ви кажа на мен точно това не ми допада, всичките които са без презрамка ми изглеждат подобниии а ми се иска роклята ми да е малко по особенна, но кой знае може пък и без презрамки модел да си харесам.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 05, 2012, 15:02:06 »

До колкото знам има вариант да ти  направят презрамки, които да закачиш в ресторанта чак.
Ако много се притесняваш, питай за такъв вариант.

По-добре така, отколкото цялата сватба да си на тръни. За официалната част със сигурност няма да имаш проблем и без.

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 05, 2012, 15:04:58 »

Всяка една рокля сама по себе си е много красива smile Дали ще е с или без презрамка няма значение според мен, принципно и аз исках да е с презрамка точно заради малкия ми бюст, но като облякох A-line роклята и направо не можах да повярвам, че такова бюстие ще ми седи добре и съответно аз ще се чувствам комфортно smile, но знае ли се.... pardon
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 05, 2012, 15:08:11 »

ето, тук има варианти

http://prittywomanstyle.blogspot.com/2011/04/blog-post_09.html

Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #101 -: март 05, 2012, 15:44:48 »

До колкото знам има вариант да ти  направят презрамки, които да закачиш в ресторанта чак.
Ако много се притесняваш, питай за такъв вариант.

По-добре така, отколкото цялата сватба да си на тръни. За официалната част със сигурност няма да имаш проблем и без.

Много добра идея, ще попитам. Сигурно има начин- както сутиените с подвижни презрамки..

Иначе ако имам сутиен, няма да ми е толкова притеснено- дори да се свлече роклята, ще има какво да ме прикрие smile

Но пък май за младоженеца ще е по-секси ако знае, че съм само по рокля, без сутиен...Но на това изтощение, не се знае дали това ще има значение  blum

Според вас как е по-добре- да помоля за повдигащи подплънки на роклята, или да опитам със сутиен, а роклята да остане така?

Веси, какво значи яка? Нещо такова ли http://www.svatbencenter-sofia.bg/сватба/1/за-булката/булчински-рокли/p:сватбена-рокля-385-61641
 з мерих една подобна, седи много изискано и аристократично, но някак си не е моят тип по-скоро...
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 05, 2012, 16:03:18 »

Аз мисля, че с подходящ сутиен, който повдига, ще е по- добре. По този начин ще бъдеш и по- спокойна.
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 05, 2012, 16:06:59 »

Много добра идея, ще попитам. Сигурно има начин- както сутиените с подвижни презрамки..

Иначе ако имам сутиен, няма да ми е толкова притеснено- дори да се свлече роклята, ще има какво да ме прикрие smile

Но пък май за младоженеца ще е по-секси ако знае, че съм само по рокля, без сутиен...Но на това изтощение, не се знае дали това ще има значение  blum

Според вас как е по-добре- да помоля за повдигащи подплънки на роклята, или да опитам със сутиен, а роклята да остане така?

Веси, какво значи яка? Нещо такова ли http://www.svatbencenter-sofia.bg/сватба/1/за-булката/булчински-рокли/p:сватбена-рокля-385-61641
 з мерих една подобна, седи много изискано и аристократично, но някак си не е моят тип по-скоро...
Точно аристократично ми стои и на мен, но не става дума за такава яка. Моята я има на 24 страница на предната тема. smile
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #104 -: март 05, 2012, 16:38:09 »

намерих я, много е сладко с яка, изобщо не се бях сетила за този вариант- пак си остава деколтето и вратлето да са открити Wink

Добрее, още днес отивам да търся сутиен...само си мисля, че ако силиконът се вижда отзад, ще простее...ноо да видим, може да намеря таквъ с много тънка презрамчица и много изрязан отвсякъде...
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: