Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 13, 2025, 18:38:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 20 -та част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 20 -та част (Прочетена 222266 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: Булчински рокли - 20 -та част
«
Отговор #105 -:
март 05, 2012, 16:42:14 »
Аз имам сутиен, на който презрамките се преплитат отзад ниско и се закопчават отпред на корема. Мисля, че нещо такова ще ти свърши работа.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #106 -:
март 05, 2012, 16:44:30 »
Ана_К пробвай сутиен тип бриджитка. Моето бюстие позволява да не е съвсем гол гърба, и сутиента съответно е целия от плат, но по ръба има силиконов кант от вътре, което осигуравя стабилност при носене, аз не съм с голям бюст и нямам много нужда от упора
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #107 -:
март 05, 2012, 16:50:03 »
При влизане в църквата раменете трябва да са покрити. На нас попа това изрично ни го подчерта. Ето, тук има варианти за ръкави от дантела, които стоят много аристократично и след това се махат. Разбира се за роклите, чийто модел не го позволява може да се измисли нещо от типа на шал или наметка.
http://autopublicados.blogspot.com/2010/10/aire-barcelona-wedding-gowns-2011.html
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #108 -:
март 05, 2012, 17:17:01 »
annaplamen2
- честито и от мен, че си намерила роклята си! Седи ти много добре!
А аз също ще си покривам раменете в църквата, макар че попа нищо не спомена, но това няма значение. Но сигурно ще е шал, а не болеро
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #109 -:
март 05, 2012, 17:32:27 »
Привет момичета - аз бях по бутиците тази събота и неделя, де късмет баш сега имало абитуренско изложение, та някои не успях да обиколя. Обожавам роклите с бродерии, супер са ми романтични.
Два модела ми легнаха на сърцето, един на Грънчаров и син и един на Оксана. Ще се шият по моя мярка, искат месец, което означава, че края на март трябва окончателно да съм се спряла на вариант. В Оксана пробвах и ръкави от дантела - страшно романтично седяха и много ми харесаха. И двете рокли имат леки падащи презрамки от дантела. Това са за сега моите фаворити. На мен дантелените рамене много ми харесват. Друго обаче ми направи впечетление - някои рокли се шият от ужасни материали иначе моделите са ок, но материалите са ужас. Страшно наелектрезират, та се зачудих как се отелектрезирва това нещо като се купи
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
март 05, 2012, 17:35:39 »
По въпроса със сутиените - купувате си един сутиен и го вграждат в роклята. Аз лично смятам така да бъда, без чорапогащник, само един жартиер на голото бедро
Възхищавам се на момичетата, които са се спрели на рокли с кринолин - аз не мога да ходя с това нещо
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
март 05, 2012, 17:51:52 »
Сватбен салон ОКСАНА
Дизайнер: Аксения Атанасова
София, ул. Пиротска 3
тел. 02/ 988 30 80
ул. Пиротска 8
тел. 02/ 981 42 86
Ателие: тел. 02/ 988 17 68
Аз лично мерих в Сватбен МОЛ Булевардът - момичето беше много мило. Най-скъпата рокля, която премерих беше 610 лв. с дантела. Шиене по размер - 1 месец, избираш си дантелата ( имат каталог) , цвят, платове.
Повече ми хареса модел Болярка на Грънчаров и син - там също си избираш дантелата , само ме притесняват, че искат месец и половина да шият
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #112 -:
март 05, 2012, 18:23:46 »
За сутиените под роклята- според мен силиконовите не са удобни. на бала бях с такъв. Само чашки е и когато се изпотих се свличаха надолу. По-добре вшити чашки от сутиен в роклята. Бюстието няма начин да падне. По-скоро при мен на бала проблем бяха банелите в бюстието. Те го държат оформено и бяха пластмасови. когато я сложих- супер ми стоеше. По-късно обаче явно когато съм се навеждала, то се е прегъвало и банелите бяха заели тази форма. И да стоях права пак си бяха превити. Искам да подчератая, че бюстието ми беше много добре стегнато, а аз съм седнала за няколко минути- не повече. Та се чудя сега булчинските рокли имат ли пак някакви банели?
Активен
VNAA
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #113 -:
март 05, 2012, 23:57:34 »
lili4ka
, шопинга в Асеновград беше пълна лудница. Толкова хора никога не съм виждала там. Тълпи от абитуриентки, който бяха тръгнали за рокли заедно с половината рода. Щом 2 абитуриенти влезнат в магазин с родата си - място за булките няма. Ако имате възможност ходете там през седмицата. На всичкото отгоре не знам каква е тази мода, но тази година завършващите гимназия момичета масово купуват булчински рокли. Цвят Ivory е почти изкупен. Пред мен 2 девойки си купиха булчински рокли за бала
Повечето магазини са дефицитни на булчински ролки по-големи от манекенски размери и по-едрите булки като мен нямат възможност да пробват всичко, което харесат. Рокли, който да хванат очите ИМА. Има няколко модни къщи, в които определено работят с хубави материи и дантели. Видях доста рокли, които ги има в Сватбен център София, Проновиас и тн... на мнооооого по-ниски цени. Аз лично май намерих моята рокля още с първата ми обиколка в града на роклите.
Моят съвет
е наистина да отидете там през седмицата, защото в събота има нашествие
и няма да могат на ви обърнат подобаващо внимание. Не казвайте дата за сватбата по-късна от месец МАЙ, защото на мен ми отговориха: "Ами, кукло ела в средата на май, че сега имаме много балове"
(сватбата ми е началото на юни)
Активен
VNAA
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #114 -:
март 05, 2012, 23:58:36 »
Забравих да спомена, че магазините работят до 18:00 включително събота. Неделя нищо не работи!
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #115 -:
март 06, 2012, 00:08:05 »
Да, и аз го чух това с абитуриентките, които купуват булчински рокли. Явно не е само в Асеновград.
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #116 -:
март 06, 2012, 00:27:25 »
Това с абитуриентките звучи нелепо... какво ли ще носят на сватбите си един ден...
Активен
Mystique
Ентусиаст
«
Отговор #117 -:
март 06, 2012, 09:48:53 »
За жалост, колкото и да е неудобно за някои от нас - единственият по - нормален начин да получим внимание е да отидем точно в
делничен ден
по магазините.
Успех на милите булки, съчувствам, защото и аз сега планирам да отида за роклята и не знам какво ще ме очаква... вероятно като описаното от вас...
«
Последна редакция: март 06, 2012, 13:53:16 от Mystique
»
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #118 -:
март 06, 2012, 15:38:24 »
Да споделя с вас една разкошна рокля, много романтична според мен
разбрах че е от този сайт
http://www.chavianocouture.com/collections
- видях и други подобни и направо :'( ... Такива чудеса досега не съм виждала много в София.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #119 -:
март 06, 2012, 21:48:22 »
Качвам снимки на моята рокля в албума ми; изглежда малко обемна, но всъщност не е за пълна дама
аз съм 48 кг. По цялата рокля има от тези цветя
Тия дни ще ходим за добавяне на нещо ново по нея
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9