Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:35:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част (Прочетена 188066 пъти)
nenuphar
Новак
Публикации: 10
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
«
Отговор #240 -:
април 15, 2014, 10:13:21 »
http://kart.bg/price
Активен
stelkkka
Ентусиаст
Публикации: 122
Re:СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
«
Отговор #241 -:
април 16, 2014, 07:59:56 »
Благодаря
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #242 -:
април 16, 2014, 14:17:46 »
хей момичета никой нищо не споделя,до къде стигнахте,ние сме готови със всичко вече остана само видеото да доплатим и чакаме да дойде деня да засвири музиката.Искам само да споделя ,че днес си поръчах букета и установих,че е много по добре да отидеш в цветарски магазин да си поръчаш,отколкото в агенция,цената е наполовина.Желая ви прекрасни емоции на вашия специален ден
Активен
stelkkka
Ентусиаст
«
Отговор #243 -:
април 18, 2014, 07:25:04 »
Ами аз още се ослушвам като цяло ,все си казвам ,че има много време.Вчера направих бутониерите за кумовете и родителите,както и гривните на шаферките.Дойдоха и поканите,които ще доукрася малко,защото са ми малко обикновенни
.Капарирала съм водещата ,ди джея ,фото и видео.Записах час в катедралата ,уговорих ресторанта и до тук.Още не съм ходила на проба за роклята,и на шаферките роклите не са готови,но както казах по-горе-има време
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #244 -:
април 22, 2014, 11:52:22 »
Къде си шиеш роклята?
Като гледам изчерпателният ти списък, май си свършила много добра работа.
Активен
stelkkka
Ентусиаст
«
Отговор #245 -:
април 25, 2014, 13:04:53 »
Купих рокля от брaтятa китaйци и еднa шивaчкa от Горнa Оряховицa ми я стеснявa.Щях дa ходя тaзи седмицa нa пробa,но с мaлчо сме в болницa
Активен
MIKIMIRA
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #246 -:
април 28, 2014, 17:39:10 »
Здравейте,момичета. Нова съм тук. На 30.08 ще бъде моята сватба в с. Арбанаси. Имам рокля, час за църквата, час за ритуалния граждански брак, фотограф, но ви моля за помощ с идеи за ДЖ. Всички които харесам са заети. Помощ
Активен
stelkkka
Ентусиаст
«
Отговор #247 -:
април 29, 2014, 21:11:54 »
Аз се уговорих с Пламен и Анелия Азманови , отзиви мога да дам след 15.06
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #248 -:
април 30, 2014, 12:05:24 »
stelkkka
, как сте, излязохте ли от болницата, надявам се да не е било нещо много сериозно?
MIKIMIRA
, може да се върнеш назад из темата да видиш коментари да ДЖ и водещи. Аз бях споменала за Валентин Тенев от Търговище - той е ДЖ и едновременно водещ, поема ангажименти из страната. За друг не мога да дам препоръка, понеже на повечето сватби, на които съм ходила са били с оркестър. Успех!
Активен
stelkkka
Ентусиаст
«
Отговор #249 -:
април 30, 2014, 14:53:36 »
Да изписаха ни
малчо беше лепнал много неприятен вирус , а сега ни го прехвърли на мен и баща си ,та яко сме се изпонатръшкали в къщи
Въпреки това продължавам с пълна пара подготовката.Сега мисля едни фенери...или по-скоро това ,че в близост на ресторанта има бензиностанция и незная дали е подходящо да палим разни работи ....
Облякохме младоженеца и го подлагам на диета ,защото покрай празниците се е наклал и едва си влезе в костюма
Аз още се мотам и не съм ходила на проба,но за разлика от повечето булки ми е все тая как ще изглежда роклята ми , важното е да е булчинска и да ми става
Шаферките ми яко ги е праснала нервата и само си противоречат ... ще ги нашляпам и тях тези дни ,та така .Купона е пълен
На сватбарите кога трябва да се обадя за да ги "резервирам" ...не е ли малко рано още
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #250 -:
май 06, 2014, 18:48:49 »
Здравейте на нашата сватба бяха Пламен и Анелия ,просто са уникални а тя е толкова усмихната и чаровна,че през цялата сватба гледах нея за да не се разплача:)
Активен
ri80
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #251 -:
май 16, 2014, 22:31:13 »
Здравейте,
Събирам мнения от първа ръка за ресторанта в хотел "Янтра". Ще сме 80 човека, Има ли достатъчно място за танци? Как е обслужването? Благодаря ви предварително.
Активен
tinakostova
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #252 -:
май 17, 2014, 09:33:04 »
Добре дошла ri80,
ресторанта в хотел Янтра е един от най-хубавите в Търново за сватба, обслужването е много добро, гледката е поразителна, ако сте късметлии може и звук и светлина да гледате, което за гостите, които не са от Търново е много интересно. Мисля, че 80 човека във вътрешната зала ще се съберете, но ми се струва, че ще сте по натясно, все пак разполагат масите така, че в средата остава място за дансинг. Аз съм била там на сватба, но хората бяха около 60 човека и имаше доста място за танцуване. Все пак имай предвид, че няма и всички 80 човека да са на дансинга . От ресторанта какво казват? Те най-добре знаят колко хора могат да съберат.
Успех в подготовката!
Активен
ri80
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #253 -:
май 17, 2014, 22:09:28 »
Благодаря много
Те казват, че залата им била за 120 души, но според мен ще е прекалено тясно. Много се обърках и май ще се пренасочим към ресторанта на Панорама, но и за него не откривам много отзиви
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #254 -:
май 17, 2014, 23:18:14 »
Нашата сватба беше в ресторанта на хотел "Янтра" и мога да кажа само хубави неща. Ние обаче бяхме 60 човека и бяхме се разположили доста комфортно по масите, за танци също имаше много място. Както казах моите впечатления са добри, но много зависи от персонала, нашата сватба беше преди 5 години и нещата със сигурност много са се променили. Много добре впечатление ми направи главният готвач, много ни помогна с менюто, може да се каже негова беше идеята на 90%, даде ни много ценни съвети. Добре работят със сватбените агенции. Ако нещо по-конкретно те интересува и мога да помогна, попитай, с удоволствие ще отговоря. Лично на мен ресторанта на хотел "Панорама" ми изглежда някак по-малък и не толкова просторен, ако трябва да избирам между двата, отново бих се спряла на "Янтра".
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...