Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:44:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част (Прочетена 187952 пъти)
Silvia_VT
Новак
Публикации: 9
Re:СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
«
Отговор #165 -:
февруари 02, 2014, 23:15:14 »
Hera, 30.03. е събитието,а за украсата мисля да е в жълто и зелено за столовете и масите. Искам и живи цветя, нооооо..., ще видим. Утре тръгвам да пообиколя агенциите, пък да видим... Я момичетата с повече опит да кажат има ли смисъл да обикалям всички агенции и ако не, кои ще препоръчате, че никак не ми се губи време в празни приказки?
Активен
Silvia_VT
Новак
«
Отговор #166 -:
февруари 02, 2014, 23:30:00 »
Hera, между другото, мерси за телефона. Още утре ще звънна и на Елена Димова и на Пламен и Анелия Азманови (Тина ми даде номера им) и ще кажа какво е станало. Стискайте ми палци, че то май други опции нямам, а Станислава Харачерева хич не ми допада като стил. Искам нещо живичко, веселичко и някак, ако може, по-разчупеничко... Ох, имам си някаква идея, пък да видим какво ще излезе...
Активен
Hera_83
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #167 -:
февруари 02, 2014, 23:38:23 »
Цитат на: Hera_83 в февруари 02, 2014, 21:07:26
здравейте!
нова съм тук и съвсем не съм наясно как точно се "работи" с форума (честно казано, до сега никога не съм писала във форуми), но ми предстои сватба и можете да си предствите каква тръпка е :-)
ние почти нищо не сме организирали все още, но имаме и време. та, момичета, вие откъде започнахте с организацията? ще ползвате ли агенция и ако да, коя? аз имам доста приятелки, които се ожениха наскоро и те ми помагат с идеи, ноооооо всичко ми се струва супер сложно. silvia_vt, ние мислим да дадем като подарък малки шишенца с уиски за мъжете и вино за дамите. поне идеята ни е такава. иначе имам идея за водеща, една приятелка се жени миналата година и на нейната сватба водеща беше Елена Димова и страшно ни хареса - направи страхотен купон и всичко беше много стилно и същевременно много весело. тя имаше и гости от щатите, та водещата говореше и на двата езика. абе, страхотно се получи - чужденците казаха, че никога не са били на такава сватба и това не било сватба, а спектакъл ;-)! та, само това засега ни е сигурно май - ако е свободна, де, но мисля да й звънна тея дни.
Активен
Hera_83
Регистриран
«
Отговор #168 -:
февруари 02, 2014, 23:41:24 »
някой да е наясно как могат да се коригират вече направени публикации? много ми е криво да се чувствам толкова боса и неука
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #169 -:
февруари 03, 2014, 11:12:15 »
Добре дошли на новите булки
Нашата сватба беше през 2007г в ресторант Света гора. Харесахме си го когато бяхме гости на друга сватба. Ресторанта не е кой знае какво, но ние държахме на пространството. В това отношение чудесно се побраха 120госта и имаше дансинг за всичките ако решат в един момент да танцуват. Не бяхме заложили много на украса, тъй като нямахме такъв бюджет. Декорирана беше само официалната маса. От ресторанта нямаше проблем вечерта преди сватбата да отидем и да украсим лично. Сама си направих украса с балони и арка за посрещането.
Ползвахме услугите на оркестър. Те бяха през целия ден с нас, от потеглянето от младоженеца (трима музиканта на тъпан, саксофон и кавал, акордеон). В ресторанта музиканта, който беше на тъпана беше заменен с певица. Певицата беше и водеща, много си харесах ритуала по посрещането и изпълни всяко мое желание. Дори в един момент ми даде микрофона да си направя сама игрите, които си бях наумила. Цялата сватба премина изключително под мой контрол без много ангажименти, защото предварително си бях направила сценарий на деня, дори по часове и го бях връчила освен на родителите от двете страни, на фотографа, оператора, музикантите.
Много ми се радваха всички, явно по онова време все още не са се срещали толкова изтрещели булки като мен, но държах нещата да станат така, както аз ги искам.
Цитат на: Hera_83 в февруари 02, 2014, 23:41:24
някой да е наясно как могат да се коригират вече направени публикации? много ми е криво да се чувствам толкова боса и неука
В десния горен ъгъл на публикацията ти има бутонче промени, не съм сигурна обаче за колко време е валидно, може би може да правиш корекции до 24ч.
«
Последна редакция: февруари 03, 2014, 11:15:22 от mari_i_i
»
Активен
MissBlondy
Новак
«
Отговор #170 -:
февруари 03, 2014, 11:55:49 »
Silvia_VT,
утре имаме среща с Пламен и Анелия Азманови, задължително ще изкажа мнение за тях, но след проведения телефонен разговор останахме очаровани от тях
.
Активен
Silvia_VT
Новак
«
Отговор #171 -:
февруари 03, 2014, 13:08:34 »
MissBlondy, аз днес съм по агенциите, довечера ще споделя впечатления. Пиши, като се видиш с тях. Аз май само с тях и с водещата Елена на Hera, ще се виждам, те ми останаха като опции.
Активен
tsutsa13
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #172 -:
февруари 03, 2014, 14:09:03 »
Привет на всички новодошли,
Silvia_VT
и като се срещнеш с тях, ще бъдеш с добри впечатления, поради една проста причина - обичат това, което правят. Нашата сватба беше на 13.07.13 г Ние също бяхме с Анелия и Пламен и мога да кажа, че сме изключително доволни. Изпълниха всички наши изисквания. Разбира се, хубавото за едни не е хубаво за други. Преди около година бяхме на сватба на наши приятели, водещата през цялата сватба не престана да ни занимава с всякакви игри и колкото и грубо да прозвучи циркови номера. Никога не съм си представяла сватбата ни да бъде театрално представление и съответно отегчение на гостите. Всичко от сорта на Игри с публиката, пукане на балони и обуване на плавници и боксови ръкавици, за някой е супер забавно, но за мен в ден като този е недопустимо - чувстваш се като на детски рожден ден.
Анелия също ни предложи разни игри, но ние просто не сме фенове на подобен род изяви.
Това разбира се си е мое лично мнение и предпоставка да избера тази водеща и този диджей. Исках тържеството да е преди всичко стилно, това мое изискване беше изпълнено на 100% .
Според мен купона си зависи много от диджея, младоженците и гостите.
Заведението беше Рачев Резидънс - за там съм със смесени чувства, но ако някой прави сватба там и има въпроси да пита, ще отговарям няма проблем. Украсата и при нас беше по семпла, неразполагахме с голям бюджет, но пък беше от естествени цветя и на мен ми хареса.
С една дума денят е вълшебен и трябва да се изживее по най-добрият начин!
Активен
Silvia_VT
Новак
«
Отговор #173 -:
февруари 03, 2014, 17:10:18 »
Момичета, днес посвърших работа и съм доста
!!! Ходих в Рабел, Сиана и Мериан. Та, ще мисля между Сиана и Мериан. Много ми хареса начинът, по който вървеше разговорът в Мериан. Толкова са млади, а те карат да им повярваш. Много ми харесаха определено. А четох и добри отзиви от момичетата тук. Но пък са малко по-скъпи от Сиана... Та, ще трябва да направя компромис с нещо. Ще говоря и с моичкия довечера, ако поразвърже кесията
... Но сега си направих труда да им отворя и сайта - творят красота
! В Сиана имаха по-голям избор от джунджурийки - късметчета и т.н., та май тези неща ще са от там. А ще зарадвам и жениха - има страхотни промоции на костюми! Виждате ли каква бъдеща съпруга съм - чак и за сватбения костюм на мъжа си мисля! Просто 6 от тотото си е спечелил - хаха, няма я циганката да ме нахвали!
И все пак някой с по-пресни впечатления от Мериан?
Активен
Hera_83
Регистриран
«
Отговор #174 -:
февруари 03, 2014, 22:20:37 »
silvia, къде си гледала промоциите на мъжки костюми? да взема да заведа мойто мило, че почнат ли баловете, цените стават
...
Активен
Silvia_VT
Новак
«
Отговор #175 -:
февруари 03, 2014, 22:30:44 »
Hera, в Аполон и в Теодор има 50% намаление, само дето ми казаха, че имало изчерпани номера, но нищо не пречи да се провери какво е останало. Може пък да им излезе късметът на нашите момчета. Ако не в единия, то в другия магазин все нещичко ще им хване окото. А днес се обадих на твоята водеща Елена Димова и ми направи много хубаво впечатление, много свежа и мила. Само дето вече не живее в Търново и сме се разбрали утре да се видим в Skype-a. Обеща да ми прати клипчета с нейно водене, за да добия представа. И е свободна за 30.03.! На 29.03. има сватба, но ние сме за неделя и имаме късмет. Но нека първо ми прати видео и да си поговорим по-обстойно, за да видим дали ще се харесаме
! Утре ще се чуя и с другата водеща на Тина, за да решавам вече, че ми е голямо гайле това. Ще докладвам какво е станало и какъв е резултатът
...
Активен
MissBlondy
Новак
«
Отговор #176 -:
февруари 04, 2014, 21:07:58 »
Днес имахме среща с Пламен и Анелия - DJ и водеща, останах повече от очарована от отношението им, супер свежи и контакти, знаещи какво правят
.
Сега дойде време да ми помагате отново, мацки, с камера и фото заснемане, че едни цени навсякъде ... стана ми лошо докато им гледам офертите.
Активен
sisi22
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #177 -:
февруари 05, 2014, 10:25:10 »
Уважаеми колеги от Сватбен център Мериан,
доста отдавна с колегите от другите агенции Ви гледаме сеира с постоянните Ви регистрации във форума от различни профили на мними булки. Пиша този пост в услуга на ИСТИНСКИТЕ БУЛКИ, които поради финансови или други причини черпят информация от форума, за да организират сватбата си, а нали и форума е точно за това, всеки да сподели лични мнения и впечатления. Като се върнем няколко страници назад, всички булки са се женили само и единствено с Вашата агенция, в което разбира се няма нищо лошо, стига това да са реални булки. Сега пък новото име, което се развъртя из форума, на водеща, която прави страшен купон - Елена Димова. Дали пък това не е сестрата на собственичката на Сватбен център Мериан? Дали тя има повече от пет сватби? И как уважаеми колеги за времето през, което работите на разбрахте, че купона на една сватба, в никакъв случай не го прави водещата.
Моля, модератора да не изтрива поста ми, тъй като той е само в услуга на новите истински булки, на които преди всичко желаем успех в подготовката.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #178 -:
февруари 05, 2014, 12:52:27 »
Аз мога да поспоря за водещата,тя е много главна част в един такъв ден,ако не я няма става страшна какафония,мения нерви и така,смятам че на една сватба водещ,оркестър или диджей и младите хора правят купона.
Активен
Merian_Wedding
Регистриран
Публикации: 3
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
«
Отговор #179 -:
февруари 06, 2014, 12:52:36 »
Уважаеми Анонимни колеги,
Позволяваме си да се включим във форума, тъй като наш клиент ни информира, че са отправени анонимни обвинения към представляваната от нас фирма. Бихме желали да запазим добрия тон на форума и за това няма да си позволим да квалифицираме твърденията ви. Единствено ще ви посъветваме следващият път преди да отправите към някого конкретни обвинения да се подготвите и да съберете необходимата информация. След като прочетохме отправените от вас твърдения си поставихме за цел да прочетем последните страници на форума, за да разберем от кого и какво е коментирано за нашата работа. Предлагаме и на вас да отделите това време и примерно да пишете на лично съобщение на всяка една от булките(потребителите),които са коментирали работата ни, за да разберете дали са реални или не. Ако искате можете да пишете и на нас, за да сравним вашата и наша информация. Забелязахме, че във форума на различни места се появяват имена на различни агенции и е нормално, все пак работим точно с тази цел да се развиваме и да оставяме доволни клиенти.
Що се отнася до Елена Димова и това, че е сестра на собственичката, смятаме че не е критерий за оценка на професионализма и, но ако имате някакви конкретни забележки към нея е редно и професионално да се свържите с нея, все пак тя не е наш служител, а освен всичко живее в София.
Пожелаваме ви успешен сезон и много доволни клиенти, които да споделят опита си с бъдещите булки.
Надяваме се, че администраторите няма да изтрият публикациите, тъй като целта е информацията, която достига до всички заинтересовани, да бъде точна и коректна. Това е първият и последен пост от нас по темата. Според нас мястото не е подходящо за такъв тип спорове,но ако все пак имате желание можеде да се сържете с нас, за да се срещнем лично, а не да се крием, зад анонимни постове.
Поздрави!
«
Последна редакция: февруари 06, 2014, 12:59:13 от Merian_Wedding
»
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12