Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:25:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част  (Прочетена 187917 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 04, 2013, 22:38:10 »

Днес родителите ми са минали оттам за дегустация и са останали очаровани! Благодаря ти за тази препоръка. Тортата ни ще е оттам. Я кажи, кой ти е любимият им вкус?
Бих ти препоръчала да отидеш и сама да направиш дегустацията, ние с моят съпруг така постъпихме, бяхме си поръчали 3 варианта и избрахме един, по наш вкус. Специално ние се спряхме на плодова шампания, много ни хареса на вкус, а и някак си се оказа много подходяща за сватбена торта според нашите представи. Тортата е с лек млечно-сметанов крем, със смлени бадеми има и доста плодове, това беше вътрешността, иначе ми я направиха на 2 нива със захарно тесто, декорацията избрах аз, а те импровизираха в допълнение, на сватбата останах очарована. Доставиха я до ресторанта, без допълнително заплащане. За декорация исках сватбени фигурки и си наех от тях, имат асортимент. Ако имаш допълнителни въпроси, съм на разположение give_rose. В едно можеш да бъдеш сигурна, избереш ли тях, няма да имаш повече грижи около тортата Wink
Активен
helena31
Сватбар
Публикации: 270

« Отговор #91 -: май 05, 2013, 06:03:30 »

И аз много бих искала да мога да я опитам, обаче ние живеем във Филаделфия smile Така че ще трябва да се доверя на тях. Мисля, че сме 100% сигурни в избора, а и твоята увереност ми помага smile
Активен
Lexie
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #92 -: май 19, 2013, 02:22:32 »

Здравейте,
Търся борса за цветя в района на Велико Търново или Габрово (наша добра приятелка има опит като аранжор и ще ни аранжира цветята).
Гримьор и фризьор, които да идват на място някой да препоръча?
Поздрави
Активен
petq1989
Сватбен ГУРУ
Публикации: 614

моят сватбен ден 13.07.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 19, 2013, 10:13:44 »

някой може ли да ми даде информация за ценичките на водещите ритуалите
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
**
Публикации: 148

Щастлива мама на Даниел!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 20, 2013, 13:49:32 »

petq1989, на повечето сватби, на които съм присъствала воденето на ритуалите го прави DJ или оркестъра. Вие искате да имате отделно водещ ли?
Активен
sladurche123
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #95 -: май 27, 2013, 07:53:23 »

Можете ли да ми препоръчате гримьор в района на Велико Търново
Активен
kanela
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #96 -: юни 03, 2013, 22:44:17 »

Здравейте, нека дам и моето мнение по темата. Аз съм безкрайно очарована от работата на агенция "Мериан", те правиха нашата сватба, и то перфектно. Силно я препоръчвам за младоженци с характер и малко по-различен от установения сватбарски стил - Мериан могат да се справят с всичко! За ресторант избрахме Чифлика на Леденик, наредихме масите край басейна и стана приказно красиво, сватбата беше през Август.  Никакви проблеми с овъртайм или спиране на музика - докато има гости :)За Лесопарка - за нас беше неудачно, отдалечено за хора, непознаващи района и малко  неподходящ стил. Българрка е прекрасен избор, нашия фаворит, но беше заето на нашата дата smile Но има проблем с музиката след 23.30, внимавайте smile
 Торта поръчахме от Фасони - няма други такива - чудесен вкус и визия, както си я поръчахме. Обаче идват малко по-скъпичко - мисля 3.50 на парче.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #97 -: юни 04, 2013, 01:17:16 »

Още един глас за "Мериан". Това са единствените сватбени агенти който отделиха 3 дни и присъстваха на международния сватбен фотографски форум през април 2013г., наред с още 200 участници от различни свери, за да се запознаят с най-новите тенденции в бранша.Хора който имат желание да работят професионално и коректно, съобразено с международните етични правила.
Активен
kamelija_goranova
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #98 -: юни 04, 2013, 11:28:03 »

Здравейте от мен smile Ние запазихме терасата на х-л Лесопарка.Запазихме си и агенция Болярка.Ще съм благодарна на отзиви за нея  girl_impossible

Здравей и на мен ще ми е любопитно да чуя отзиви...Аз обиколих всички агенции в града включително и Болярка, не останах очарована от посрещането нито от това което предлагат...пуснаха ми сватби който са правили и на всякаде беше едно и също почти никакви нови идеи... Честно казано не ми хареса... запазих Мериан и съм доволна от отношението разбирането и естествено работата им до момента, след сватбата ще пиша окончателното си мнение...Надявам се да останеш доволна и сватбата да мине прекрасно но на мен изобщо не ми харесаха...
Активен
kamelija_goranova
Новак
*

« Отговор #99 -: юни 04, 2013, 11:36:05 »

някой може ли да ми даде информация за ценичките на водещите ритуалите
аз имам водеща, но тя върви с ДЖ и цената която ми даде и за двамата горе долу колкото ти иска идиния толкова и другия
Активен
kamelija_goranova
Новак
*

« Отговор #100 -: юни 04, 2013, 11:37:40 »

Можете ли да ми препоръчате гримьор в района на Велико Търново
мога да ти препоръчам моята гримьоркар ще останеш очарована, ако още не си намерила пиши ми на лични ще ти дам телефон и адрес
Активен
mariag
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #101 -: юни 21, 2013, 10:52:33 »

И аз много бих искала да мога да я опитам, обаче ние живеем във Филаделфия smile Така че ще трябва да се доверя на тях. Мисля, че сме 100% сигурни в избора, а и твоята увереност ми помага smile
Мои приятели винаги поръчват от там торти за рождените дни на децата и са много доволни. И аз съм чувала само добри отзиви за тях. При нас май ще правят тортата в ресторанта, още не сме го уточнили.
Helena31, твоята сватба май е този уикенд в Арбанаси, нали? Пожелавам ти да са изкарате страхотно и твоите гости от чужбина също така. Ще чакаме да видим снимки!
Активен
sladurche123
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #102 -: юни 24, 2013, 07:38:46 »

Колко струва долу-хоре една торта защото не мога да преценя колко да отделя от бюджета
Активен
kamelija_goranova
Новак
*

« Отговор #103 -: юни 26, 2013, 07:49:42 »

Колко струва долу-хоре една торта защото не мога да преценя колко да отделя от бюджета
моята излезе около 150 лв. цените в сладкарниците варират от 2.80 лв. на парче до към 3.80лв. на парче
Активен
mariag
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #104 -: юни 28, 2013, 14:53:00 »

момичета, някой ще прави ли сватба в Рачев Резиденс? ако да, как се разбирате с г-н Рачев и маркетинг дамата?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: