Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:38:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част  (Прочетена 187966 пъти)

mariag
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #120 -: юли 24, 2013, 08:12:57 »

malkabulka, и аз така съм чувала за Винпалас и затова даже не сме ходили там. Нашата сватба ще е в Рачев и искренно се надявам да е така както си казала, хаха. Била съм на сватба там преди 3 години и се надявам да поддържат нивото.
Активен
eliza81
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #121 -: юли 24, 2013, 15:07:56 »

Здравейте,

може ли някой да ми предложи DJ за Велико Търново, но не с отделен водещ, а сам?

Скоро бях на сватба на 13.07.2013г. и беше само с водещ. Хареса ми, май се казваше Йордан Хинков. Ритуалите бяха стегнати, много игри и музика всякакъв стил!
Активен
mariag
Ентусиаст
**

« Отговор #122 -: юли 25, 2013, 11:02:06 »

Момичета, а някой може ли да ми препоръча фолколрна формация в Търново или региона? Благодаря ви
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #123 -: юли 25, 2013, 12:37:56 »

Фолклорна компания "Сидер Войвода" много са добри и създават настроение.

0878 978 534 това е телефон за връзка, не знам дали е актуален, минаха 3 години, но едва ли е сменен.

По въпроса за диджея, който води ритуалите:
Момичета, с каква цел искате само диджей?
Не мога да се съглася, че диджея може да направи ритуалите по начин, по който ще ги направи един добър водещ, а и кой ще направи организация по време на сватбата, след като диджея е постоянно на пулта..? Този ден е веднъж и за мен най-важните екипи са фотограф и водещия и диджея - с тях не се прави компромис.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 25, 2013, 14:25:52 »

Здравейте!
И аз да се включа по въпроса с диджея. Според мен много зависи от човека, при нас беше само дижей, той ръководеше цялата сватба. Не искам да се повтарям или да правя излишни реклами(макар този човек да заслужава това) затова ето тук http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,20642.0.html, започната от мен тема с моето мнение, продължена и от впечатленията на други съфорумки.
Успех в подготовката!
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #125 -: юли 26, 2013, 12:32:41 »

Момичета, споделете ми контакти или отзиви за гримьори от региона, трябва ми някой добър професионалист за грим на булката и нейните приятелки Wink
Активен
tinakostova
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #126 -: юли 26, 2013, 20:31:43 »

www.charvt.com
Козметичен център Чар
Активен
Matilda
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #127 -: юли 29, 2013, 08:40:08 »

Значи аз изпозвах неформален ритуал т. е. подписахме предния ден предварително в обшината с кумовете,това струва за горна Оряховица 18лв.,а ритуала ми го направи водещата на екипа който ми води сватбата, за гостите беше като истинскии никой не разбра ,че тя не е от общината.Ако имаш интерес мога да ти дам координати на екипа имат и сайт!

Здравей,

ще се радвам да ми кажеш, кой е водил ритуала ти, някакви координати и цени.

Мерси
Активен
Matilda
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #128 -: юли 29, 2013, 08:41:43 »

Момичета, а някой може ли да ми препоръча фолколрна формация в Търново или региона? Благодаря ви
Мерси много, а случайно да имаш някакви координати?
Активен
malkabulka
Професор
Публикации: 394

31.08.2013

« Отговор #129 -: август 06, 2013, 13:36:28 »

Някой тук може ли да сподели мнение за работата на гримьорката Мариана Ляскова?
Благодаря!
Активен
kamelija_goranova
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #130 -: август 30, 2013, 15:19:33 »

Момичета, нашата сватба мина (17.08.2013), беше като приказка...ако можех пак щях да я повторя...
Специални благодарности на сватбен център Мериан! Кирилр Мария и Милена са изключителен екип, много иновативен, креативен...страхотни са...нашата сватба беше малка, но въпреки това те подходиха с изключително внимание и професонализъм.
Да кажем и огромно благодаря на нашия видеооператор Красимир Йовчев.За нас беше изключително важно в такъв момент да има човек, на когото изцяло да се доверим, да усетим, че той е съпричастен с нас. Не искахме да поставяме граници и да даваме насоки, а просто да вярваме в него и да бъдем спокойни. Щастливи сме, че Караси беше точно такъв. Най-искрено му благодарим,за невероятното отношение, което имаше през цялото време, за креативността, че беше до нас в този ден.
Благодарим  на фотографа Петко Атанасов страхотен професионалист...с партньорката му Петя са страшен екип.Страхотно отношение и перфектна работа.
Благодарим и на водещата Станислава Харачерева. Перфектна във всяко едно отношение. Каквото и да кажа ще е малко за нея...благодарим че беше до нас в този ден. Невероятен екип са с ДЖ Краси, съобразиха се с всяко желание, музиката беше без грешка.
Не на последно място да отбележа, че Етнографски комплекс Българка се справиха повече от великолепно...страхотна атмосфера и професонално обслужване, страхотна кухня, а управителя ни угоди на всички капризи, беше на разположение постоянно по време на подготовката и на самия ден!
Благодаря и на Мариета - перфектна прическа и грим.
П.С Споделям ви това, защото ако не знаете или имате колебания към кого да се обърнете за вашата приказка...тези професионалисти не само, че няма да ви разочароват, но и ще ви изненадат приятно.
Активен
Qnitza
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #131 -: август 31, 2013, 18:03:47 »

Браво, Камелия smile Чудесно е, че си така доволна. Може ли да кажеш повече за прическата и грима - споменаваш Мариета. Къде работи тази жена и колко ти струваха прическата и гримът? Засега аз ще проверя козметично студио "Чар", но ми се иска да имам и алтернатива ако не ги харесам...
Активен
kamelija_goranova
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #132 -: септември 02, 2013, 10:51:21 »

Браво, Камелия smile Чудесно е, че си така доволна. Може ли да кажеш повече за прическата и грима - споменаваш Мариета. Къде работи тази жена и колко ти струваха прическата и гримът? Засега аз ще проверя козметично студио "Чар", но ми се иска да имам и алтернатива ако не ги харесам...
Здравей Мариета работи на ул."Ален мак" малко над заведенеито SPS тел. 0988878590... моята прическа и грим излязаха 100 лв. но е много индивидуално...зависи от прическата...говори с нея тя ще ти каже....
Активен
Qnitza
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #133 -: септември 25, 2013, 00:17:08 »

Скъпи Търновски булки,
Стигнах до въпроса с медицинското и отново ми е нужна информация от вас. Днес се чух с личния лекар и това, което разбрах от него, не съвпада с казаното ми в Обредния дом в Търново.
През какви лекари сте минавали, за да издадете медицинското? Трябва ли бележка от психодиспансер и тази бележка от психодиспансера по постоянен адрес ли трябва да бъде? Не може ли просто личният лекар да напише, че съм психично здрава?
Разбирам, че трябва да направя изследване за Васерман. Ок ли е личният лекар да отрази това изследване или трябва да се минава през кожен лекар?
Предварително благодаря за инфото!
Активен
mariag
Ентусиаст
**

« Отговор #134 -: септември 25, 2013, 11:10:16 »

И нашата сватба мина и замина...smile Но искам да изкажа благодарности към професионалистите, които ни помогнаха да я осъществим.
Благодарности на агенция Сиана, евала за спокойствието!:) Много са спокойни и Галя и Наско и с това ме успокояваха и мен (аз съм нервачка)smile Осъществихме страхотни идеи заедно. Спеални благодарности и на Дани от Афродита Флора, страхотен букет ми направи.
Фотограф- Венци Йорданов - много хубави снимки и професионално отношение.
Видео - Илиян Матушев и DJ Емо Алексов бяха от София, но биха този всичкия път, за да ни направят страхотно видео и уникален купон!
Сватбената торта беше от Фасони, които се справиха много добре с украсата на тортата-уникална, но не толкова добре със самата торта на вкус, повечето ни гости не бяха очаровани, а и това което опитахме 2 седмици преди сватбата не беше същото като на сватбата за съжаление.
Грим на булката - Илонка Иванова -много се харесвах и мисля, че грима беше на ниво, нито много силен, но и достатъчен според мен за снимките.
Прическата при Катя от салон Crazy много съм доволна както винаги:)
Ресторанта беше Рачев Резиденс, като цяло се справиха много добре, обслужването е на ниво. Единствено не съм доволна, че много бързат да вземат чиниите от масата в стремежа си да обслужват добре. Другото, което ми направи не много добро впечатление е, че оставихме бакшиш за персонала
на г-н Рачев, а той не им го беше дал на следващия ден и дори след разговора с него не знам дали им го е дал. Ако знаех че ще се случи така щяхме да го оставим директно на управителката на ресторанта предната вечер. Като цяло сме доволни от Рачев Резиденс и бихме ги препоръчали.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: