Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:56:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част (Прочетена 187956 пъти)
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
Re:СВАТБА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 4 част
«
Отговор #195 -:
февруари 20, 2014, 10:52:27 »
На нашата сватба нямах втори букет и си хвърлях моя. Имах идея да си запазя няколко цвята (да си ги хербаризирам за спомен), но на деня просто изключих. Това го видях на сватбата на братовчедка ми, там DJ-ят й каза да си вземе два цвята от букета и да си ги прибере, а букета да хвърли към момичетата. Съпругата на девера ми сподели, че е подарила букета си на кумата, защото щяло да й бъде жал да гледа как увяхва. В такъв случай можеше да хвърли истинският си букет, а не втори.
С каква цел си решила да имаш втори букет?
Чела съм, че не е хубаво да се съхраняват изсъхнали букети. Нямали добра енергия. Въпреки, че и аз пазих години на ред букет подарен ми от кумеца като бях кръстница.
Ако обаче все пак си решила да имаш и втори букет, може да го повериш на някоя от шаферките или някой от роднините да го прибере в колата си и да има грижата за него докато стане време за хвърлянето.
Активен
jasminne
Професор
Публикации: 425
«
Отговор #196 -:
февруари 20, 2014, 17:51:11 »
попринцип като съм ходела на сватби винаги има втори букет за хвърляне,но според мен е по логично да си хвърлиш този който цял ден го носиш.а във агенциите има и много изкуствени букети но аз съм фен на естествените цветя
Активен
Silvia_VT
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #197 -:
февруари 28, 2014, 17:17:29 »
Аз също предпочитам естествените цветя. Може даже да се свържат 3 букетчета в едно и преди хвърлянето дърпаш възелчето и хоп... 3 бъдещи булки. Виждала съм го и ми е харесвало като идея. Jasminne, ти за кога си и къде?
Активен
Silvia_VT
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #198 -:
февруари 28, 2014, 17:20:06 »
А, и да не забравя да се похваля - ще ставам мама
! Малко още ми е едно много такова странно като чувство, малко страх, еуфория, но и голяма радост.
Я споделяйте впечатления за оркестър за извеждане - за и против...
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #199 -:
февруари 28, 2014, 21:05:01 »
честито за бъдещата мама
няма нищо по хубаво от това,желая лека бременност.относно музиката за сватбата и за извеждането на булката съм твърдо с две ръце за оркестър жива музика.
Активен
darito86
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #200 -:
март 02, 2014, 00:33:32 »
Здравейте, мили дами бих искала да ви попитам какво ви е мнението за Ксилифор?
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #201 -:
март 02, 2014, 21:01:00 »
ксилифор е едно прекрасно място,а ресторанта момина крепост е идеален за сватба но за не повече от 90 човека
Активен
tinakostova
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #202 -:
март 02, 2014, 22:35:31 »
Абсолютно подкрепям мнението на jasminne за Ксилифор. Ресторанта е идеален за сватба.
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #203 -:
март 04, 2014, 10:54:40 »
Здравейте момичета,искам да попитам,на вашите сватби,ако сте имали шаферки вие какви задачи им бяхте връчили и къде седяха те покрай вас или ?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #204 -:
март 04, 2014, 11:22:52 »
Има и тема за Шаферките.Прочети я и си задай въпроса там ,ако желаеш по пълна информация.
Активен
ralunka
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #205 -:
март 05, 2014, 21:37:24 »
Здравейте момичета! Това ми е първи пост в този форум
Аз искам да ви задам няколко бързи въпроса, които съм сигурна, че са обсъждани назад, но просто нямам възможност да се връщам назад, за това моля да бъда извинена
Първо - харесали сме Винпалас - какво ви е мнението за там? Роклята - от къде да си намеря на прилична цена, дали не е по-добре да си я шия...
И последно/за сега/ - препоръчайте ми DJ и видеооператор
Мнооого се извинявам отново, че питам за обсъждани, най-вероятно, неща, но съм с близнаци на 2г, които при това са болни в момента...
Хубава вечер от мен!
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #206 -:
март 05, 2014, 23:42:40 »
ralunka, добре дошла!
За Винпалас нищо не мога да кажа. По отношение на роклята зависи с какъв бюджет разполагаш и какъв тип рокля искаш за деня. За моята рокля шита в Рабел преди 6г похарчих 400лв, а съпругата на девера ми миналата година си купи роклята за 300лв. Като цяло и двете рокли са обемни с кринолин, но моята рокля беше точно това, което исках. Отпечатах няколко снимки и казах на момичето от коя снимка какво искам, нещо между роклите на Пепеляшка и Бел (от Красавицата и Звяра). Ако бюджета ти е по-ограничен и не се притесняваш от факта може да си наемеш рокля. Ако днес трябва да избирам може би съм склонна да си наема рокля.
За DJ мога да дам препоръка за Валентин Тенев. Той е от Търговище, но явно поема ангажименти и до В.Т., тъй като беше водещ на сватбата на мои колеги. Аз не съм почитател на DJ-ите, предпочитам жива музика, но ако трябва да съм честна той се представи много добре. На сватбата беше сам, сам си пускаше музиката, сам си водеше сватбата, посрещането, дори носеше менче за вино при посрещането на младоженците. Беше подготвил и мини балони, които разпръсна в един момент.
Видеооператор може да наемете от всяка една агенция. Отново и там зависи какъв ви е бюджета, какво очаквате от самото видео. Има оператори, които работят на много разумни цени, но пък те влагат по-малко работа в обработката на филма, което за мен е допълнителна услуга. Т.е. зависи на какво държите. Ако искате не само заснемане, а и филм - предистория, интервюта и т.н. нещата се оскъпяват и то доста.
Активен
jasminne
Професор
«
Отговор #207 -:
март 06, 2014, 14:57:21 »
Здравей ralunk! мнението на всеки за един ресторант е различно ,всеки човек има различи представи,щом сте се спрели на него давай резервирай,има доста сватби тази година и няма време за отлагане.единственото с което мога да те съветвам за ресторант,да съобразиш като седнат гостите дали ще има място за игра.защото всички казват няма проблем ще се съберете а като тръгнеш да редиш масите става един върху друг.а относно диджей аз съм фен също на живата мужика ,но бих препоръчала пламен и анелия азманови,толкова са добри,ще направят великолепна сватба.
Активен
ralunka
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #208 -:
март 07, 2014, 11:20:25 »
Благодаря, момичета! Днес звънях и на Рачев Резиденс, но за нашата дата са заети...
От Винпалас ни дадоха мн високи цени на кувертите, сега ще преговаряме да ги намалят малко..
Активен
tinakostova
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #209 -:
март 07, 2014, 14:14:23 »
Цитат на: ralunka в март 07, 2014, 11:20:25
Благодаря, момичета! Днес звънях и на Рачев Резиденс, но за нашата дата са заети...
От Винпалас ни дадоха мн високи цени на кувертите, сега ще преговаряме да ги намалят малко..
Мила,
хубаво е да се върнеш назад във форума и да прочетеш мнения и коментари. Имаше момичета, които доста се оплакваха от управителката на Винпалас и най-вече от това, че изключително си налага мнението и иска едва ли не на твоята сватба да се случва, това, което тя иска. Цените също са неоправдано високи. На Арбанаси има толкова много хубави места за сватба - поразходи се поогледай. Арбанаси Палас е например разкошно място. Дай малко подробности, колко хора ще е сватбата, какви предпочитания имаш относно мястото, ще помогнем с идеи.
Коя дата сте избрали?
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16