Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:29:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 172640 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #255 -: март 02, 2012, 11:13:38 »

По отношение на ресторант Tequiero  искам да изкажа моите добри впечатления от кухнята му. Снощи имах възможност на едно събитие, което обслужвах да опитам от кетъринга му. Много вкусна храна, типична испанска с много хубаво испанско вино. В самия ресторант не съм бил ,предполагам, че за малки сватби става. Не всички клиенти на ресторанта ще понесат специфичния вкус на испанската храна.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: март 02, 2012, 11:21:22 »

При едно от ходенията ни до София вечеряхме в ресторант Te quiero и бешее невероятно вкусно. Наша главна подбуда беше, че шеф-готвач е Борис Петров /беше шеф на журите в кулинарното предаване по БТВ, не помня как се казваше  blush/ и искахме да пробваме храната. Ако някой организира малка сватба мисля, че е много подходящо  give_rose
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: март 02, 2012, 20:33:10 »

Много е хубав наистина, за мен най-големите му преимущества са лятната градина, персоналът и цените на кувертите, както и това, че не взимат такса внос алкохол. Минусът е това, че трябва да е малка сватбата  nea

Други ресторанти, които видяхме:

Парк-хотел Москва, ресторант Панорама - гледката наистина е уникална, цената е една от най-ниските, пък изглежда да си държат на името и най-вероятно ще се грижат за удобството на клиентите. Голям минус - соц интериор, залата не е удобна за големи сватби (разбрах, че големите се правят в другия ресторант).

Silver house - залата е хубава като светлина, столовете нямат нужда от калъфи (ако харесвате такива), максимум по една панделка. Храната им е добра, пробвала съм я преди години, предлагат младоженската си стая с шампанско и плодове, както и преференциални цени за гости в хотела. Минус - залата е Г-образна и не е от най-големите.

Парк-хотел Витоша - едно от първите места, което наистина харесахме, залата е много голяма и , въпреки че до някаква степен е Г или даже П-образна, е много просторна и няма да се тревожите къде да сложите гостите. Персоналът беше изключително любезен и се държаха много професионално, предоставиха ни много изчерпателна информация и бяха свежари на около 20-30 г. всичките. Минус - за нас цените, поне на този етап. Освен това цените на стаите не са никак ниски, дори преференциалните.

Хотел Галант - залата е доста светла и не е никак лошо разпределението на масите, според мен е приятен вариант. Цените са ниски. Приятелят ми го отхвърли веднага, де, той предпочита нещо по-така smile

Ресторант Макси - направиха ни много лошо впечатление с това, че ни накараха да чакаме около 15-20 мин управителя, даже бяхме станали да си ходим вече. Залата, която предложиха за около 80 души, е самият гръцки ресторант и е с едни стъклени прегради (за пушачи) и прилича на аквариум. Голямата зала така и не я видяхме (щели сме да се губим 80 души там, да речем, че може би е наистина така).

Ресторант Тополите - не ни хареса изобщо, дано собствениците или близки техни познати не се обидят, но миризмата от кухнята е много силна, а калъфите на столовете са определено за пране.

Хотел Одаджийски - семеен хотел е и собствениците бяха изключително любезни. Залата е много приятна, наистина минус са тези сепарета, за които някой беше писал, в центъра на помещението, но на мен лично ми хареса. За жалост е доста далече и е малко трудно да се стигне до него, иначе е прекрасен вариант  good

П.С. Снимката е от лятната градина на Te quiero

* Untitled.jpg (50.35 KB, 638x406 - видяно 3789 пъти.)
« Последна редакция: март 02, 2012, 20:46:49 от flyin » Активен
flyin
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 02, 2012, 20:45:11 »

Ресторант Той и Тя в х-л Света София
Не успяхме да го видим, тъй като управителката я нямало и не ни пуснаха да видим залата, но цените не са лоши и местоположението на ресторанта е добро - близо до ритуални зали и църкви. Нещо обаче не пожелахме да отидем пак, можеха все пак да отворят залата да хвърлим едно око smile

Ресторант Лебед
Просторен е, огромен плюс е гледката, професионалното им отношение към кандидат-клиентите им и това, че е луксозен интериорът. Има голям паркинг. Не ми хареса това, че ресторантът е решен в черно до голяма степен (може би през по-топлите месеци не е така), не е никак близо, иначе цените са горе-долу ОК. Правят 2 сватби на ден, искат капаро от 2000 лв.

Ресторант Централ Форум
Беше украсено като за сватба и на мен направо ми се разтуптя сърцето като влязох, беше много хубаво. Цените са много добри и изглежда имат сносни цени и за нощувки на гостите. Половинката ми обаче го отхвърли, защото таваните са нисички и даже зимата беше леко задушничко, не знам септември как ще е. Пък и ресторантът беше резервиран почти до края на септември  Wink

Дипломатически клуб Горна Баня
Градината е много хубава и сигурно е доста приятно за сватба през лятото, на открито. Вътре обаче изглежда от доста време не са правили ремонт, защото е доста вехто (нищо лично) и, честно казано, се отказахме още при влизането.

Ресторант На Върха
Гледката наистина е страхотна, но пътят до там е кошмарен - дупка до дупка и страшно много кал, и директно се отказахме, защото предпочитаме да не разнасяме гостите си из целия град.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: март 02, 2012, 21:00:13 »

Хотел Best Western City
Персоналът беше много любезен и евала, че успяха да ни обърнат внимание даже при организирането на някакъв рожден ден. Предлагат украса на столовете - в сиво или в жълто. Цените не са високи, а местоположението е мн добро. Не ни хареса това, че залата беше доста мрачна.

Хотел Акорд
Приятелят ми го отхвърли още като влязохме  Blush Залата не е никак лоша според мен, сравнително просторна е, но определено трябва да отидете, за да прецените дали ви харесва или не.

Хотел Феста
Бяхме на сватба там преди няколко години, младоженците разправяха, че са имали проблеми с персонала, защото са пробвали да скатаят няколко бутилки алкохол и от тортата. Бяха забравили и да дадат подаръците на гостите. Иначе залата изглежда добре, няма нужда от много украса (даже според мен е добра идея да няма почти никаква, защото може да стане малко кич biggrin ). Цените им са малко височки според мен и при оглеждане на залата имайте предвид колоните.

Ресторант Берлин
Хотелът изглежда страхотно отвътре, много е луксозен. Залата на ресторанта е много светла и приятна, персоналът беше доста любезен и се стараят доста да предоставят информация на гостите.

Ресторант Панорама, на Дондуков
Залата не е лоша, цените са доста добри, приятен ресторант е и имат добър избор за меню. Не е супер лукс, но за хора, които имат финансови ограничения, е приятен вариант.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #260 -: март 02, 2012, 22:07:14 »

Всичко от последните 2 поста е на 90% вярно, много полезно инфо за бъдещи двойки.
Активен
SPECIALNIQ
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #261 -: март 02, 2012, 22:10:04 »

Здравейте, дойде момента в който и аз трябва да избирам ресторант  danceg става въпрос за София, около 60 - 70 човека, вечерна сватба и основното което искам е да се проведе всичко в градина. Дотук съм се спрял на комплекс Яев, ресторант Te quiero и EvergreenPalace. Ще помоля всеки който знае, да сподели информация за качеството на храна и обслужване на тези 3 ресторанта, както и ако знае друг ресторант с градина на максимум 150 км от София. Много ще съм ви благодарен за инфото  help
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #262 -: март 02, 2012, 22:16:07 »

Основното което, трябва да предвидите, е резервен вариант, защото ако вали дъжд ще стане весело smile. Иначе за градини все още изборът е малък. Ще добавя и Александрия в Овча купел, цените са ниски, но не помня има ли вътрешна част.
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #263 -: март 02, 2012, 23:00:57 »

друг ресторант с градина на максимум 150 км от София. Много ще съм ви благодарен за инфото  help

http://www.stsofiagolf.com/
Активен
nikolaycho
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #264 -: март 02, 2012, 23:21:46 »

Човек, ти какво правиш, търсиш в нета и после питаш тука без да ходиш да гледаш ли? Отиди виж, тогава питай. Колко време мислиш, че ще загубиш? За един ден ще обиколиш поне 10 ресторанта. Така без лични впечатления, няма да стане.

Като гледаш часа на постовете ми....., не е защото кисна в нета. Уф както и да е. Не разчитам само на интернет, естествено че ходим и гледаме, но работя до късно и повече от 1-2 ресторанта на ден неможем да видим. Просто обичам да съм подготвен за всякакви въпроси и предварително да съм проучил нещата. И така си отпадат ресторанти още преди да сме ги видели - лоша оценка, скъп куверт и т.н.
В крайна сметка се въртят едни и същи ресторанти тук, на които кувертите им почват от 35лв. нагоре или някви ей такива(като мойто) надприказвания. Истински полезните постове, като горните няколко на Flyin, са рядкост или аз не мога да ги намеря.
Ето примерно днес ходихме в спортна среща и в панорамата на дондуков. И двата ни хареса по различен начин, но никъде не намирам отзиви за тях, за протичането на самото тържество - как е обслужването, коректни ли са били, озвучаване, имало ли е проблеми и т.н. За мен това е много по-важно отколкото разположението на местата и дали масите са кръгли или правоъгълни. Вярно, че основните потребители на форума са бъдещи младоженци и след това не оставят коментарите си, но и вие като професионалисти били къде ли не, видяли какво ли не също сте ценни.
Някой беше писал да забравя за спортната среща, ама не беше се обосновал защо. Ако може малко повече инфо, защото като местоположение, за нас, е супер, а и офертата е повече от изгодна.
« Последна редакция: март 02, 2012, 23:26:39 от nikolaycho » Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 02, 2012, 23:31:27 »

Искам да помоля някой, който е подписвал договор с ресторанта си, да го постне тук или да ми го прати на лични. Вече мисля, че е крайно време да капарираме и се оглеждам за договор.
Май в крайна сметка ще е Брод. Не знам защо така ми се е запечатал, че сравнявам всеки ресторант с него  и май той бие. Ако имате мнения за Брод, ще се радвам да ги споделите.
За Шератон- прекрасни са залите. Бях на бал там миналата седмица- страхотна атмосфера. Много ми хареса това, че има очертан дансинг- ние бяхме в Royal hall (мисля  crazy)
И на мен ми стана интересно колко са кувертите?
Здравей,
Ние също избрахме Брод и вече капарирахме . Хората са много любезни и отзивчиви, отворени са за всичко и нямат почти никакви претенции. Харесахме го и като визия smile Като ходим за дегустация на менюто, ще споделя и за това, но за сега съм много доволна от тях smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #266 -: март 03, 2012, 01:32:12 »

Николай, не се ли замисли , че на нас, дето сме с истинските си имена ни е малко трудно да ти напишем кой ресторант е кофти, защото когато отидем там , може са си имаме проблеми. Чети къде сме дали положителни мнения, има доста. Аз лично не пиша че " това е зле" , обикновено давам жокер.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #267 -: март 03, 2012, 02:26:25 »

Николай, пълна ти е пощата, питал си ме нещо отговарям ти тук:

Ресторанта не е лош, последно съм бил преди 2г, но просто не ми направи никакво впечатление.Честно казано не ми харесва визията и околностите - стълбите и т н. За храната не мога да кажа, 2г са много. Не е от най-силните и предочитани ресторанти но няма негативи за него.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 03, 2012, 12:31:29 »

Останаха 3-4 ресторанта, над които още умуваме и когато вземем окончателно решение и капарираме за датата си, ще добавя информация и за тях smile

SPECIALNIQ, чух много добри отзиви за Спортно развлекателен комплекс "Чери" в София, една приятелка каза, че е била на сватба там и е била много доволна. Иначе ако ще ходите до Рибарица (поне доколкото виждам, споменал си Evergreen Palance), страшно много ми хареса в х-л Света Екатерина, бяхме там преди 2-3 години на тийм билдинг. Ресторантът е много подходящ за забавления (събрахме се около 80 души), хотелът е доста добър и бяхме много доволни от всичко. В Рибарица е много красиво, ще станат прекрасни снимки  good
Активен
maslenka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #269 -: март 03, 2012, 15:40:02 »

Ние капарирахме Акорд, много ни допадна, дано всичко да е наред.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: