Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:47:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8 (Прочетена 172652 пъти)
_perlichkata
Професор
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
«
Отговор #240 -:
февруари 29, 2012, 23:58:02 »
Nikolaycho ние ще сме в Интервю, на пръв поглед ти сте струва като столова, но според мен има потенциал с малко украса става супер, казвам го, защото съм го видяла скоро бях на сватба там.... Ние сме 140 човека и там условията и цените ми се сториха приемливи:)
Успех с избора на ресторант
Активен
nikolaycho
Любопитен
Публикации: 24
«
Отговор #241 -:
март 01, 2012, 00:06:32 »
Цитат на: cchernata_perlichka в февруари 29, 2012, 23:58:02
Nikolaycho ние ще сме в Интервю, на пръв поглед ти сте струва като столова, но според мен има потенциал с малко украса става супер, казвам го, защото съм го видяла скоро бях на сватба там.... Ние сме 140 човека и там условията и цените ми се сториха приемливи:)
Успех с избора на ресторант
Кога е вашата дата? Ние по принцип ще сме около 80 човека и това е другото което ме притеснява - при таква голяма зала, за нашето парти да не изглежда празно
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #242 -:
март 01, 2012, 00:16:38 »
На 9 юни сме ние... Отидете на място, разговаряйте с управителя (изключително любезен и пълен с идеи) и преценете....Успех
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #243 -:
март 01, 2012, 00:24:36 »
Цитат на: goldish в март 01, 2012, 00:01:20
Deliysky, Т.е. да проверя Ниагара на Дойран- той ли е с по-голяма зала?
Да, отиди там, вечеряй без да казваш, че ще се жениш, и си направи изводите.
«
Последна редакция: март 01, 2012, 02:13:44 от Deliysky
»
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #244 -:
март 01, 2012, 00:27:58 »
това е много добра тактика и ще можеш обективно да прецениш обслужването
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #245 -:
март 01, 2012, 00:47:51 »
goldish, относно Ниагара на Дойран наши много близки приятели бяха на сватба лятото на 2011 и ето какво беше тяхното мнение:
- тъй като ресторантът е разделен на 2 основни помещения и още едно по-малко, гостите са били отделени едни от други и нашите познати са се чувствали малко в страни от всички игри и ритуали и е трябвало да надничат в основната зала, за да видят какво става. Поради този факт не са успели да усетят празника с пълна сила
- относно обслужването споменаха, че сервитьорите са били много стриктни относно времето на сервиране на различните ястия и са гледали 'накриво', ако някой е консумирал по-бавно яденето. Иначе храната е била вкусна
Една друга позната е правила там сватба за 30 човека и са останали много доволни и са били само в едното помещение.
Ние бяхме там и мога да ти пиша каква им е офертата. Иначе ресторантът е много елегантен, но просто за по-голяма сватба гостите трябва да са разделени на две
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #246 -:
март 01, 2012, 08:40:16 »
"nikolaycho"
За около 80 човека проверете и ресторанта на х. "Каса Бояна" в Бояна, а също така х. "Сити" на Дондуков - Заведения без забележки относно персонал, кухня, отношение и дисциплина на обслужване.
«
Последна редакция: март 01, 2012, 09:09:32 от DjNick Mc
»
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #247 -:
март 01, 2012, 14:07:08 »
Цитат на: Kalama в февруари 29, 2012, 23:49:41
Еми, да ама някой от Враца интересуват ли го ресторантите в Бургас?
Това е тема Ресторанти, не ресторанти София, ресторанти-Варна и т.н. Тук се пише за всички ресторанти по темите в градовете се пише не само за ресторантите, а за всичко.
Активен
Stasi_K
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #248 -:
март 01, 2012, 17:10:02 »
Здравейте,
предстои и на нас сватба. Бяхме се ориентирали към Кемпински, но се огледахме и към Царко село. Не съм била на какъвто и да е евент там, имате ли мнения или наблюдения за мястото?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #249 -:
март 01, 2012, 17:11:46 »
здравей, чети назад- има писани лични отзиви и за двете места.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168
«
Отговор #250 -:
март 01, 2012, 20:48:01 »
Бях в Ниагара на Дойран. Мястото е хубаво, но двете зали директно ме отказаха. Само питах като цяло менюто излизало 50 лева, но нищо друго не питах, защото искам една зала.
За Триада- малък е ресторантът. Максимум 70 човека, за да има място за дансинг. Иначе хотелът е хубав. Ресторантът не е кой знае какво на фона на фоайето на хотела.
Бях в Чергата. Много ми хареса. Просторно е и модерно. А кухнята как е? Има ли отзиви за него?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #251 -:
март 01, 2012, 22:48:44 »
Цитат на: Stasi_K в март 01, 2012, 17:10:02
Здравейте,
предстои и на нас сватба. Бяхме се ориентирали към Кемпински, но се огледахме и към Царко село. Не съм била на какъвто и да е евент там, имате ли мнения или наблюдения за мястото?
Ако трябва да избирате между двата, бих препоръчал Кемпински. Царско села има красиви градини, езерце и т.н. Но само това, за другото , прочети в темата.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #252 -:
март 02, 2012, 00:43:19 »
Да, Ниагара на Дойран е много елегантен ресторант и доколкото успях да усетя, обслужването и храната са на много добро ниво, но наистина голям минус е разположението на залите. Мениджърът беше много любезен и изключително (даже прекалено според мен) детайлен и според мен биха се погрижили много за удобството на младоженците и гостите, но стига сватбата да не е с повече от 40-50 гости, за да се поберат в отделната зала. Иначе това, което много ми хареса в тяхното предложение, беше че предлагат доста интересни предястия, за сметка на обичайните чушки бюрек и разни други пържени гадории.
Ресторантът в хотел Триада не е лош, според мен също не е подходящ за много гости. Това, което не ни хареса, е че искат по 3 лева на човек за внасяне на алкохол, овъртаймът им е 180 лева, а залата не е нищо кой знае какво.
Аз останах доста очарована от един ресторант на бул. България, за който изобщо не бях намерила мнение - казва се Te Quiero и е испански ресторант. Хареса ми лятната градина и вариантите им за меню, управителят изглеждаше супер пич и изобщо май хората бяха доста свестни. Лошото е че градината затваря в 10 часа вечерта и трябва да се местите вътре, лятната градина на практика е на открито между блоковете и приятелят ми беше доста против хората, които живеят в блоковете наоколо, да ни виждат. Ако сте повече от 50 души, трудно ще се поберете в основната зала, ако е лошо времето. Иначе ресторантът си е доста изискан и ме изненадаха със страхотното си примерно меню - доколкото помня, беше нещо от рода на 43 лв, 5 степенно, точно за по-интересна малка сватба.
Тъй като обиколихме още около 20 ресторанта, ще пиша още в събота, защото знам, че това е една от темите, които най-много вълнуват хората тук (тя беше една от причините да вляза изобщо в този форум
Активен
nikolaycho
Любопитен
Публикации: 24
«
Отговор #253 -:
март 02, 2012, 00:46:01 »
И аз ново 20... - хотел Хемус, червена салон. Доста добра е офертата, но не съм ходил да го гледам. След ремонт е.....
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
www.Deliysky.com
«
Отговор #254 -:
март 02, 2012, 01:44:45 »
Човек, ти какво правиш, търсиш в нета и после питаш тука без да ходиш да гледаш ли? Отиди виж, тогава питай. Колко време мислиш, че ще загубиш? За един ден ще обиколиш поне 10 ресторанта. Така без лични впечатления, няма да стане.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...