Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:28:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 9 част  (Прочетена 172199 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: март 28, 2012, 18:27:19 »

На една сватба сме били с милото, където ни подариха подаръче-за мен свещичка като торта с мн. хубав аромат, за него тирбушон. Стоят на рафта у нас, на мен ми харесват (въпреки че са прахосъбирачки). На сватбата на неговата братовчедка ни пратиха снимки от сватбата с благодарност (не са лоши, но не мисля че снимка от сватбата ако не е обща ще бъде кой знае какво, прибираш я и до там).
Важно е наистина жеста, пък който му допада да му подарят нещо ще му хареса, който не се впечатлява от украси и подаръчета, няма да има значение какво ще е  Wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: март 28, 2012, 18:45:43 »

Моята  майка напримен си има  един  шкаф,в който  е  събирала  всички  късметчета и покани  за  сватби  ,на които  са  били с  татако,заедно с подаръците(от  тогава  са  едни кърпички  нагънати по  различен начин-мъжка и  женска).Винаги ми е  било  голямо удоволствие д а  ги  вадя и  да  ги  следам,малко сантиментално.
От  целия  си  съзнателен  живот,на  колкото  сватби  съм  била  си пазя подаръчетата.Да  прахосъбирачки  са,но  си има  един рафт където  седят икогато  ги  погледна  се  сещам както  за  купона  така и за сладурите,които  са ми  ги подарили.
Това е  един  сантиментален  спомен,който  прави впечатление.Дори  и  една  близалка  да  им  сложите,гостите  ви пак  ще  го  харесат.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #422 -: март 28, 2012, 22:43:31 »

това е нашият подарък за дамите, за мъжете е черна папионка. ще бъдат изпратени преди сватбата в красива кутия smile

* 123.jpg (70.34 KB, 274x260 - видяно 3254 пъти.)
Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #423 -: март 29, 2012, 08:00:30 »

Аз пък си поръчах ето такива подаръчета - меденки smile

Много са хубави и много се радвам, пък и ще ми излязат малко по-евтино от хубав бонбон в кутийка! Благодаря ви за идеята smile

ylith, а каква им е цената на меденките или те са на килограм?!
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: март 29, 2012, 08:06:11 »

aleksandroff на предната страница съм коментирала  smile

Предпочитам да не казвам цена така публично - все пак е ръчно и предполагам зависи от количество, вид и т.н.  give_rose Попитай дамата - на мен ми отговори веднага и беше много мила, предложи ми и други варианти и мога да кажа че цената й беше доста добра и по-евтина от сладкарниците в които питах.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: март 29, 2012, 11:03:43 »

Момичета,за мен подаръчетата са най-трудната част....още не сме избрали какво да подарим на гостите....кутийките ни са готови,но не знаем какво да сложим вътре...
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: март 29, 2012, 11:51:44 »

Булка, не се отчайвай- в крайна сметка каквото ви хареса на вас, за ядене или не-нека сте доволни.
ето няколко вдъхновения, да си повдигнеш настроението.
възглавнички с благодарности:
http://www.100sheep.eu/2011/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B0/

за дамите  идея:
http://fairymoments.eu/Images/Podaryci/praktichni/podaryci_praktichni_ogledalo.jpg

поставки за чаши в мъжки и женски вариант ( пасват с онези твоите покани  girl_wink )
http://fairymoments.eu/Images/Podaryci/postavki/podaryci_postavki_chashi-Bulka%20i%20mladojenec.jpg

и почти в цвета на сватбата розово сладко в сладки керамични съдчета   danceg:
http://fairymoments.eu/Podaryci-rychno%20izraboteni.html

Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: март 29, 2012, 18:22:39 »

Много ми харесаха възглавничките, не точно тези, а самата идея.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: март 30, 2012, 13:33:50 »

Аз взех да се чудя дали да не подарим от онези малки книжки с мисли. Говоря за нещо такова.

Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: март 30, 2012, 14:25:24 »

Страхотна идея, sunset. Като ги поукрасиш с някоя панделка, в цвета на сватбата и ще изглеждат много оригинално . Аз лично, бих се зарадвала да получа нещо подобно като порарък good
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: март 30, 2012, 14:32:37 »

Благодаря, AliTia. give_rose Ето тук има такива книжки с цени, но аз си мисля, че ще намеря по- евтини. Тези подаръци се оказаха доста трудна работа, всеки ден си променям мнението. angry
Активен
Stasi_K
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #431 -: април 02, 2012, 13:06:28 »

Здравейте,

нашата сватба е планирана за края на м. Август.
Все още сме далеч от "всичко е ясно, планирано и капарирано", но поне за подаръчетата сме стигнали до съгласие един с друг smile
Решихме да бъдат дискове с музика - наши, любими песни, които слушаме когато пътуваме, или които свързваме с конкретни моменти от когато сме заедно.
Обложката на диска ще бъде според това за кого е предназначена, т.е обложката ще е обща снимка, която имаме с въпросия човек / или двойка (снимка, която сме правили преди време). В случай, че нямаме така снимка с някой от гостите, ще поставим само наша обща снимка.
Сега обаче идва въпросът - кога да подарим това и по какъв начин smile Дали да го сложим по мосите, или когато гостите бъдат настанявани (ще си казват имената и ще бъдат насочвани коя е тяхната маса).

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: април 02, 2012, 13:09:34 »

нашите  бяха  наредени по  масите.Другия  вариант  е да  давате  лично  на  всеки подарък,когато приемате  поздравления от  тях.
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #433 -: април 02, 2012, 16:15:13 »

Stasi_K и Sunset, страхотни идеи за подарък. И диск с любимите песни, и книжките са много оригинални.

Stasi_K, май по- практично и лесно е подаръците да са по масите. Ако е на входа е доста по "лично", но все ще има някой закъснял, някой не разбрал, влизащи, излизащи и ако бройката на гостите е голяма, този който раздава подаръчетата може и да се обърка.

Иначе  да споделя с вас: вчера на едно изложение видях още една идея за подарък- свещ, но в ръчно изплетена на една кука "поставка". Самата "поставка" представляваше едно кръгче, изплетено на една кука и чрез панделка обвиваше свещта (от по-дебелите и ниски свещи). Тъй като аз обожавам всичко битово и родно, просто ми стана много мило и за пореден път съжалих, че няма да можем да си направим битова сватба.

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: април 02, 2012, 17:38:48 »

http://nadejda2004.weebly.com/index.html
понеже  заговорихме  за  свещи...
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Нагоре
  Изпечатай