Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:18:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 9 част  (Прочетена 172208 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: март 28, 2012, 10:45:26 »

Аз също не държа гостите да пазят с месеци/години някоя прахосъбирачка. Искам да е нещо практично.
В последно време ми се върти идеята за тирбушон/тапа за бутилки- предмети, които не са излишни и все ще влязат в употреба. 
Обмислях и нещо сладко, но ме всеки обича бонбони/меденки, същото е с меда и виното. И лъжици обмислях, солнички [нещо което също често би влязло в употреба], но все още на нищо конкретно не мога да се спра. Може би като дойде лятото и не остане време за чудене бързо ще го реша.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: март 28, 2012, 10:48:12 »

И аз мисля като вас момичета...но като съобщих на майка ми,направо побесня...."Как можеееее,нищо няма да остане за спомен на хората....."  angry и не знам сега...ще мисля варианти...
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: март 28, 2012, 10:48:18 »

Според мен тези подаръци са символични и дали ще е керамична фигурка или бонбон все едно и също. Целта не е да се подаряват практични подаръци, защото това не е рожден ден, а сватба. Аз се спрях последно на снимка от сватбата.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: март 28, 2012, 10:55:28 »

И аз мисля като вас момичета...но като съобщих на майка ми,направо побесня...."Как можеееее,нищо няма да остане за спомен на хората....."  angry и не знам сега...ще мисля варианти...

Оооо, същото стана и при нас. Майка ми сега ми е много ядосана. Щяла съм да ги каня на ядене и пак да им подарявам неща за ядене.
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: март 28, 2012, 11:00:49 »

Предпочитам да не казвам цена така публично - все пак е ръчно и предполагам зависи от количество, вид и т.н.  give_rose Попитай дамата - на мен ми отговори веднага и беше много мила, предложи ми и други варианти и мога да кажа че цената й беше доста добра и по-евтина от сладкарниците в които питах.
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: март 28, 2012, 15:45:11 »

Според мен тези подаръци са символични и дали ще е керамична фигурка или бонбон все едно и също. Целта не е да се подаряват практични подаръци, защото това не е рожден ден, а сватба. Аз се спрях последно на снимка от сватбата.

Да, снимка в рамка е най-добрия вариант. Ние ще подаряваме кристални 3D снимки, но цената на едната е 25 лв. Разбира се има и по-евтини варианти, когато става въпрос за обикновена рамка.

Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: март 28, 2012, 15:46:40 »

А, като им подариш нещо ненужно да не мисли майка ти, че ще го запомнят. В най-добрия вариант ще събора прах, а в по-вероятния вариант ще се подхвърля известно време и след това в коша за боклук.
« Последна редакция: март 28, 2012, 15:49:56 от Kalama » Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: март 28, 2012, 15:49:16 »

Вчера се смяхме с едни приятелки, но то както е майтап, така може да стане и истина. По стар български обичай едно време на сватби се е подарявало на жените престилка, на мъжете хавлия. Какъв по-практичен подарък от това. Особено, ако осъвремените малко и си надпишете имената и дата на сватбата. Ще падне голям смях, ама съм сигурна, че всички ще го използват и ще го запомнят.  yahoo
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #413 -: март 28, 2012, 15:57:39 »

Според мен е доста субективно кое е практично и кое- не. Примерно тирбушони или солнички- има ли къщи, в които ги няма? А 3D снимките са ваши- колко хора ще си изложат ваши снимки на секцията освен родителите?
 В никакъв случай не се заяждам. Искам просто да кажа, че явно толкова се вманиачаваме, че можем да открием по 3 вола под всяко теле.  crazy 
За мен е важен жеста, че се подарява нещо, че са помислили и затова. Оттам нататък- няма идеален подарък.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: март 28, 2012, 16:05:19 »

Абсолютно споделям мнението на goldish . Без да обидя никого, аз не бих подарила собствена снимка, като подаръче по време на сватбата. Струва ми се многоо...нарцистично. А кристали с ЗД снимка..са пак вид сувенир pardon Аз смятам да пратя снимка с всеки гост/двойка, около месец след сватбата, заедно с благодарствена картичка, а в самия ден съм се спряла на нещо тематично и оставащо за спомен  give_rose
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: март 28, 2012, 16:46:35 »

Аз лично не бих подарила тирбушон, нито солничка. Прекалено битовизно ми се вижда. Съдейки по себе си у дома си имам подбрани комплекти от тези неща. И за мен би било дрънкулка, която ще се чудя какво да правя. А, съм виждала тирбушони за подаръци, които хич не ми вдъхват доверие. По-скоро са сувенир, от колкото да са реално използваеми.
Що се отнася до снимките- те няма да са само наши, а ние и съответния гост, на когото я подаряваме. В крайна сметка всеки сам си решава. Това е мое мнение не задължавам никого, не се обиждам и на вашите коментари, надявам се и вие да не го приемате лично.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: март 28, 2012, 16:51:58 »

аз мисля че зависи и от аудиторията на сватбеното тържество-трябва да си познаваме гостите. Ако съм поканили все хора с възможности- няма как да ги впечатля с някоя дреболия, по-добре да не давам нищо. А ако са хора с по-малки финанси- те се радват на доста неща,защото така или иначе, ако е практичен подарък- влиза в употреба при тях. good
За рамките-мисля че е добър подарък, защото може да се сложи и друга снимка вътре като мине време след сватбата.  smile
 Затова поздравявам момичетата от миналата страница които са решили да подаряват нещо по-така за хапване- хем е луксозно, хем богати или бедни-хората обичат да си хапват tease give_rose
Активен
Kalama
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: март 28, 2012, 17:02:58 »

Да, това с хапването и на мен ми допада. Първоначалната ми идея беше да поръчам мини кексчета в цветовете и тематиката на сватбата и отгоре инициалите ни от шоколад. И да бъдат поставени на масата пред всеки гост още на влизане в ресторанта. Така хем ще е като част от украсата, хем и сладко подаръче.

« Последна редакция: март 28, 2012, 17:06:00 от Kalama » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: март 28, 2012, 17:31:21 »

Не бих се обидила, пък и самата аз не съм на 100% сигурна, че тирбушон е подходящ подарък. Макар,че независимо че всеки има, още един никога не е излишен.
Честно да си кажа хем държа на практичен подарък, който или да се използва след това или да се изяде, хем всичко ми се струва ужасно тривиално и отбиване на номера.
Предлагаха ми и снимки като подарък, но ние вкъщи имаме десет снимки и от там съдя, че дори и да ги има гостите на снимката, пак ще се чудят къде да я държат/приберат.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: март 28, 2012, 18:13:40 »

Какъвто и да  е подаръка  ви към  гостите  ,всички  ще  го оценят.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: