Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:52:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 14
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 14 (Прочетена 160467 пъти)
emocia_wa
Професор
Публикации: 399
Отг: Дреболийки - 14
«
Отговор #285 -:
март 01, 2012, 16:16:34 »
Цитат на: gothic_queen в март 01, 2012, 11:24:02
Мариелка,Еми,мерси многооо! @}->--Тоно такива ми трябват,като на Весито!А този магазин Джъмбо има ли сайт за поръ4ка?Не знам къде е в Пловдив
За материали знам няколко сайта и магазин Дали...Това 6те е първото ми саморъ4но украсено не6тоо и съм малко объркана какви то4ни декорациии са взема.Ре6ила съм да го облека със сатен свят екру,може би и вата ,за да стане по-плътно,от 6ива6ки магазин ли да си ги купя,сатена обикноввен или ласти4ен?А рози4ки от плат?Трябват ми розови и по-големки,не. Съм виждала по кинкалериите :huh:Извинявайте за въпросите,но много 6те се радвам да ми помогнете с идейки
Може на ли4ни да ми пи6ете,да не наводнявам темата
бих те посъветвала преди да започнеш да облепяш албума да пробваш на нещо друго, за да видиш дали ти се получава
да не го съсипеш албума ако нещо не ти се получи
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #286 -:
март 01, 2012, 16:25:45 »
Благодаря ви!Аз купих от един китайски магазин 3 албума за 4,50 единия,формат 225мм на 280мм,т.е. малко като голяма тетрадка,със спирала и такива хартиени страници с прозра4но фолио каквото исках.Много е зле изработката,но за толкова пари4ки съм доволна ,4е ги намерих,още пове4е ,4е като сложа снимкките се надявам да стане по-добре.Проблема е ,4е кориците са тъмно сини с някакви 4аши и вази и май ще трябва с нещо по-плътно да ги подвържа,какъв плат се използва ,аз мислех за сатен или е по-добре някакъв картон?Само да ги 'облека' ще ми е зора,другото е по-лесно,даже ве4е съм измислила декорацията....А с подвързия,за книга например дали ще стана,ако ми дойде сложно
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #287 -:
март 01, 2012, 16:56:22 »
gothic_queen, може да покриеш кориците и с плат, но първо ще е добре да изрежеш от по дебела хартия или картон размера на корицата и върху него с Ц200 или друго лепило да залепиш плата, но така че да е по голямо парчето, т.е. краищата на плата да са извън картона. След това хубаво да изкараш въздуха, притискайки от вътре навън. Изчакай да изсъхне и изрежи в размерите на корицата на албума. После правиш и едно парче за задната страна и залепяш. Декорираш както си искаш и готово. Има и други начини, но спирала ще пречи. Дано съм ти помогнала
П.П. Хубаво е плата да не се нищи, а сатенът е точно такъв.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #288 -:
март 02, 2012, 09:08:41 »
Момичета от къде да си взема сватбена книга(за пожелания) обикновена...искам сама да си я декорирам и да не много скъпа
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #289 -:
март 02, 2012, 09:17:39 »
Готик купи някакъв твърд перлен картон и после го облепи с красиви дантелки. И картона и дантелките не са скъпи и мисля, че ще стане хем по-лесно, хем по ефектно
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #290 -:
март 02, 2012, 09:18:46 »
Цитат на: Bulka88 в март 02, 2012, 09:08:41
Момичета от къде да си взема сватбена книга(за пожелания) обикновена...искам сама да си я декорирам и да не много скъпа
Можеш да си купиш тетрадка с твърди корици и хубава хартия и да си я декорираш. Аз лично си купих албумче за снимки, на което махнах станиола.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #291 -:
март 02, 2012, 09:55:02 »
Цитат на: veseto_87 в март 02, 2012, 09:18:46
Можеш да си купиш тетрадка с твърди корици и хубава хартия и да си я декорираш. Аз лично си купих албумче за снимки, на което махнах станиола.
Определено потърси по книжарниците тетрадка с бели листи и твърди корици. Би трябвало да има и в крафт шоповете. Миналата година, когато търсихме такава книга за кумата направо изпаднах в потрес колко са скъпи тези книги. За найната платих 30лв
.
Аз лично изкарах голям късмет с моята книга- купих я за £2.50, което в лева е 6-7лв. Сега трябва само да сменя външния й вид.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #292 -:
март 02, 2012, 10:08:03 »
Цитат на: Bulka88 в март 02, 2012, 09:08:41
http://gretasart.com/index.php?route=product/category&path=36_194
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #293 -:
март 02, 2012, 10:44:13 »
Езра много е подходящо,но е албум...
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #294 -:
март 02, 2012, 10:55:39 »
И какво като е албум? Ще си го направиш като Весето, махаш найлончето и ето ти книга
Магияяя
Активен
petia___88
Ентусиаст
«
Отговор #295 -:
март 02, 2012, 11:00:26 »
На мен ми предложиха книга от агенцията за 17 лв.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #296 -:
март 02, 2012, 11:03:34 »
Зависи какъв албум е,според мен може да се получи грозно,ако е разграфен...
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #297 -:
март 02, 2012, 11:05:42 »
Е да естествено, то затова се и пита. Но като гледам размера сигурно е като на Весето- едно найлонче на страничка. Но ако не ти харесва, няма какво повече да обяснявам
. Успех в търсенето
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #298 -:
март 02, 2012, 12:01:55 »
При нас беше от кумата книгата и беще направена от отделни листи-златист перлен картон които бяха пробити и вързани с панделка.Беше красиво ,лесно и удобно.Корицата беше напечатана и пишеше Дневник за сватбени спомени.На самите листи имаше заврънтулки .Скоро си я намерих и си четох пожеланията и ми стана много мило.
Активен
gothic_queen
Професор
«
Отговор #299 -:
март 02, 2012, 12:10:47 »
Цитат на: InLove_Girl в март 02, 2012, 09:17:39
Готик купи някакъв твърд перлен картон и после го облепи с красиви дантелки. И картона и дантелките не са скъпи и мисля, че ще стане хем по-лесно, хем по ефектно
[/quoteл
Много.много благодаря!Страхотна идея @}->--Тръгвам веднага да търся картон по книжарниците
Цитат на: AliTia в март 01, 2012, 16:56:22
gothic_queen, може да покриеш кориците и с плат, но първо ще е добре да изрежеш от по дебела хартия или картон размера на корицата и върху него с Ц200 или друго лепило да залепиш плата, но така че да е по голямо парчето, т.е. краищата на плата да са извън картона. След това хубаво да изкараш въздуха, притискайки от вътре навън. Изчакай да изсъхне и изрежи в размерите на корицата на албума. После правиш и едно парче за задната страна и залепяш. Декорираш както си искаш и готово. Има и други начини, но спирала ще пречи. Дано съм ти помогнала
П.П. Хубаво е плата да не се нищи, а сатенът е точно такъв.
Много добре си го обяснила,мерси,6те пробвам с дантела тогава,тя не се ни6ти А ина4е спиралата не пре4и според мен,за6тото е вътре6на,но 6те видим като ги по4на,благодаря моми4ета,страхотни сте
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...