Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:37:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 14  (Прочетена 160149 пъти)

emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #285 -: март 01, 2012, 16:16:34 »

Мариелка,Еми,мерси многооо! @}->--Тоно такива ми трябват,като на Весито!А този магазин Джъмбо има ли сайт за поръ4ка?Не знам къде е в Пловдив blushЗа материали знам няколко сайта и магазин Дали...Това 6те е първото ми саморъ4но украсено не6тоо и съм малко объркана какви то4ни декорациии са взема.Ре6ила съм да го облека със сатен свят екру,може би и вата ,за да стане по-плътно,от 6ива6ки магазин ли да си ги купя,сатена обикноввен или ласти4ен?А рози4ки от плат?Трябват ми  розови и по-големки,не. Съм виждала по кинкалериите :huh:Извинявайте за въпросите,но много 6те се радвам да ми помогнете с идейки blushМоже на ли4ни да ми пи6ете,да не наводнявам темата blush
бих те посъветвала преди да започнеш да облепяш албума да пробваш на нещо друго, за да видиш дали ти се получава  Wink да не го съсипеш албума ако нещо не ти се получи good
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 01, 2012, 16:25:45 »

Благодаря ви!Аз купих от един китайски магазин 3 албума за 4,50 единия,формат 225мм на 280мм,т.е. малко като голяма тетрадка,със спирала и такива хартиени страници с прозра4но фолио каквото исках.Много е зле изработката,но за толкова пари4ки съм доволна ,4е ги намерих,още пове4е ,4е като сложа снимкките се надявам да стане по-добре.Проблема е ,4е кориците са тъмно сини с някакви 4аши и вази и май ще трябва с нещо по-плътно да ги подвържа,какъв плат се използва ,аз мислех за сатен или е по-добре някакъв картон?Само да ги 'облека' ще ми е зора,другото е по-лесно,даже ве4е съм измислила декорацията....А с подвързия,за книга например дали ще стана,ако ми дойде сложно blush
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: март 01, 2012, 16:56:22 »

gothic_queen, може да покриеш кориците и с плат, но първо ще е добре да изрежеш от по дебела хартия или картон размера на корицата и върху него с Ц200 или друго лепило да залепиш плата, но така че да е по голямо парчето, т.е. краищата на плата да са извън картона. След това хубаво да изкараш въздуха, притискайки от вътре навън. Изчакай да изсъхне и изрежи в размерите на корицата на албума. После правиш и едно парче за задната страна и залепяш. Декорираш както си искаш и готово. Има и други начини, но спирала ще пречи. Дано съм ти помогнала good

П.П. Хубаво е плата да не се нищи, а сатенът е точно такъв.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 02, 2012, 09:08:41 »

Момичета от къде да си взема сватбена книга(за пожелания) обикновена...искам сама да си я декорирам и да не много скъпа  crazy
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 02, 2012, 09:17:39 »

Готик купи някакъв твърд перлен картон и после го облепи с красиви дантелки. И картона и дантелките не са скъпи и мисля, че ще стане хем по-лесно, хем по ефектно  give_rose
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 02, 2012, 09:18:46 »

Момичета от къде да си взема сватбена книга(за пожелания) обикновена...искам сама да си я декорирам и да не много скъпа  crazy
Можеш да си купиш тетрадка с твърди корици и хубава хартия и да си я декорираш. Аз лично си купих албумче за снимки, на което махнах станиола.
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 02, 2012, 09:55:02 »

Можеш да си купиш тетрадка с твърди корици и хубава хартия и да си я декорираш. Аз лично си купих албумче за снимки, на което махнах станиола.
Определено потърси по книжарниците тетрадка с бели листи и твърди корици. Би трябвало да има и в крафт шоповете. Миналата година, когато търсихме такава книга за кумата направо изпаднах в потрес колко са скъпи тези книги. За найната платих 30лв  crazy.
Аз лично изкарах голям късмет с моята книга- купих я за £2.50, което в лева е 6-7лв. Сега трябва само да сменя външния й вид.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: март 02, 2012, 10:08:03 »

http://gretasart.com/index.php?route=product/category&path=36_194   give_rose
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: март 02, 2012, 10:44:13 »

Езра много е подходящо,но е албум...
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: март 02, 2012, 10:55:39 »

И какво като е албум? Ще си го направиш като Весето, махаш найлончето и ето ти книга  pardon Магияяя  Girl_hide
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 02, 2012, 11:00:26 »

На мен ми предложиха книга от агенцията за 17 лв.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 02, 2012, 11:03:34 »

Зависи какъв албум е,според мен може да се получи грозно,ако е разграфен...
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: март 02, 2012, 11:05:42 »

Е да естествено, то затова се и пита. Но като гледам размера сигурно е като на Весето- едно найлонче на страничка. Но ако не ти харесва, няма какво повече да обяснявам  give_rose . Успех в търсенето  good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 02, 2012, 12:01:55 »

При нас беше от кумата книгата и беще направена от отделни листи-златист перлен картон които бяха пробити и вързани с панделка.Беше красиво ,лесно и удобно.Корицата беше напечатана и пишеше Дневник за сватбени спомени.На самите листи имаше заврънтулки .Скоро си я намерих и си четох пожеланията и ми стана много мило.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 02, 2012, 12:10:47 »

Готик купи някакъв твърд перлен картон и после го облепи с красиви дантелки. И картона и дантелките не са скъпи и мисля, че ще стане хем по-лесно, хем по ефектно  give_rose
[/quoteл
Много.много благодаря!Страхотна идея @}->--Тръгвам веднага да търся картон по книжарниците yahoo

gothic_queen, може да покриеш кориците и с плат, но първо ще е добре да изрежеш от по дебела хартия или картон размера на корицата и върху него с Ц200 или друго лепило да залепиш плата, но така че да е по голямо парчето, т.е. краищата на плата да са извън картона. След това хубаво да изкараш въздуха, притискайки от вътре навън. Изчакай да изсъхне и изрежи в размерите на корицата на албума. После правиш и едно парче за задната страна и залепяш. Декорираш както си искаш и готово. Има и други начини, но спирала ще пречи. Дано съм ти помогнала good

П.П. Хубаво е плата да не се нищи, а сатенът е точно такъв.
Много добре си го обяснила,мерси,6те пробвам с дантела тогава,тя не се ни6ти А ина4е спиралата не пре4и според мен,за6тото е вътре6на,но 6те видим като ги по4на,благодаря моми4ета,страхотни сте Bravo
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: