Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 23:30:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част  (Прочетена 184362 пъти)

Смърфиета
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #210 -: март 03, 2012, 13:48:28 »

бравоооо за избора..Винарната е и нашият изборрр Bravo Много се радвам, че още някой ще има там  danceg bubolinka04 кога е вашата дата ? Ако сте преди нас ще имам поне инфо  blush

май отдавна не съм се включвала,  InLove_Girl - ще бъдем в р-т "Авеню", малко ни се разместиха нещата, датата е 1 септември - вече окончателно  girl_wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: март 03, 2012, 15:41:08 »

Буболинка защо сменихте ресторанта, ако не е тайна де...Да не би нещо Океан да сгафика? Инъче честито за датичката  Bravo Сега с какво ще се захващате  smile
Активен
Смърфиета
Любопитен
*

« Отговор #212 -: март 03, 2012, 15:48:50 »

Буболинка защо сменихте ресторанта, ако не е тайна де...Да не би нещо Океан да сгафика? Инъче честито за датичката  Bravo Сега с какво ще се захващате  smile

не, нищо подобно, управителя беше много готин и учтив, показа ни менюта, подредба на ресторанта.... и т.н.
но исках ресторанта да има паркинг, за да е по-лесно за гостите. има доста които не са от Бургас, а не искам да се лутат в търсене на място за паркиране, .....

от Авеню предлагат нощувка за младоженците .... и така

ами с поканите сме готови, остава разпечатването,
видео, ритуална, църква и DJ са запазени  danceg
трябва да вземем чашите и шампанското, защото ще ги украсявам сама - намерих страхотен дизайн....
всичко ще си правя сама, абе чака ме доста робата - но за това пък е приятна  girl_wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: март 03, 2012, 15:51:52 »

Къде ще печаташ поканите? Аз също всичко сама ще правя е затова любопитствам  blush Инъче и мен ме притесняваше паркинга , но просто толкова държа на ресторанта, че реших да не се тормозя  smile За ритуалната зала не е ли рано?? Мен ми казаха най-рано мога да запазя 3 месеца преди датата?
Активен
Смърфиета
Любопитен
*

« Отговор #214 -: март 03, 2012, 15:58:07 »

видеото ни поемат ангажимент да ни запазят дата и час за изнесен ритуал в ресторанта, както и час за църквата.
печатането ще е вкъщи на принтера  ROFL вчера правих последни проби и вече всичко е идеално 
Винарната е супер избор  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: март 03, 2012, 16:03:33 »

Супер е че си го организирала, така че да не се занимаваш със запазване на часовете.  give_rose Аз имам доста време и сега ми е едно....хем ми се иска да започна по-сериозна подготовка, хемм...всичко е толкова далечно.  give_rose
Активен
Смърфиета
Любопитен
*

« Отговор #216 -: март 03, 2012, 16:11:32 »

ами то и за мен до септември има много време, но предпочитам да започна от по-рано, защото не искам после да ми пуши главата и да тичам като луда да дооправям нещата, защото така или иначе ще лудна  insane
даже скоро смятам да се захващам с правенето на цветенцата за ръцете на шаферките, още събирам идейки  girl_wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: март 03, 2012, 16:17:28 »

Ами да, то и аз с тази идея запазих ресторанта още началото на януари smile Тази седмица ще правя нещата за кумовете, защото другата събота официално ще ги каним. След това се заемам с украсите за масите. В понеделник ще обиколим няколко златаря и ще запазим официално фото, видео и ДЖ. Все решавам, че нещо ще го  свърша "точнооо тази седмица" и отлагам, но милото ще почива 2-3 дни и ще ги свършим тези основни неща  smile
Активен
Смърфиета
Любопитен
*

« Отговор #218 -: март 03, 2012, 16:26:50 »

а на кои фото, видео и ДЖ сте се спрели, освен ако не е тайна де   blush
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 03, 2012, 16:31:05 »

Писала съм по-нагоре, но в общи линии е това:
1. Иван Тодоров - ДЖ
2. Алекс Студио - ФОТО
3. Станислав Камбуров - Видео

Вие на кого сте се спряли?
Активен
Смърфиета
Любопитен
*

« Отговор #220 -: март 03, 2012, 16:43:47 »

видео - Сарикови,
фото - ще е някой от техния екип
ДЖ - забравих му името - ще ме прощава  blush
моя позната беше при Алекс студио - снимките им са уникалниииии
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: март 03, 2012, 16:55:21 »

Може ли да ми изпратите сайт на Алекс студио или снимки да погледна?
Активен
Смърфиета
Любопитен
*

« Отговор #222 -: март 03, 2012, 17:25:27 »

http://www.alexstudio.bg/  smile
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 03, 2012, 19:02:44 »

В портфолиото виждам хубави снимки. Добре е да видиш и от цяла сватба как са уловени моментите. Даже и аз съм любопитна.  smile
Активен
anitariq
Любопитен
*

« Отговор #224 -: март 05, 2012, 21:02:13 »

Здравейте, мили бъдещи булки! С най-голямо удоволствие се присъединявам към вас  yahoo. Надяваме се сватбата да бъде на 7.07. Сега проверяваме за ресторанти и се чудим кой да изберем. Ходихме до Амор в Славейков и там не е зле, управителката е много приятна и отзивчива жена. Днес проверихме и в Океан, като че ли може да проверим и Фиеста. Сватбата ще е 100-110 души. Исками се да запазя и фотограф и видео, но може ли да ми кажете как да се свържа с Виктор Набалтанов и видео Панчови. Не мога да намеря техни контакти. Иначе нямам никакви впечатления освен от фото Гея, но не съм 100% впечатлена smile Лично мнение си е и не искам да обидя някоя булка. Ще съм благодарна ако споделите с мен контактите на горепосочените. Благодаря предварително за помощта.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: