Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 21:30:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184311 пъти)
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #180 -:
февруари 27, 2012, 13:18:09 »
Да се надяваме, че въпросните фирми и "професионалисти" са се научили, че вече не става така. Напротив вече е анти реклама за тях. Ако направите една проверка ще видите, че по този форум би трябвало всички сватби в Бургас да са правени от 3-4 агенции. А, на практика, ако разпитате близки, познати и хора минали по този път ще чуете съвсем други имена, от които хората са останали супер доволни. За мен това е най-голямата и истинска реклама.
В Бургас има над 30 агенции и 99,99% от тях са страхотни професионалисти и могат да направят всичко, което поискате. От там на татък всичко е въпрос на цена и коректност.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #181 -:
февруари 27, 2012, 13:59:18 »
Абсолютно съм съгласна. И затова е форума да се дадат мнения за колкото може повече агенции, така новите момичета могат да се ориентират. Хайде моляя давайте предложения за златарски ателиета. Сега халките са ни на дневен ред, поне на мен. Вчера си избрахме кумове с милото и сега халките са ми дерт. Калама, видях в темата "Кое колко ви струваше", че вие сте избрали, сподели, моля те
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #182 -:
февруари 27, 2012, 14:09:29 »
От Варна или от Пловдив. Нашите са от Варна.
В Бургас на нас нищо не ни хареса, не намерихме и златар, който да може да направи модела.
А на Сара трйд нали знаете, че са с примеси не е чисто злато.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #183 -:
февруари 27, 2012, 14:17:27 »
Сара Трейд отпадна... Милото ми поръчал годежния пръстен от тях, като дошъл нямал нищо общо, с това което той е харесал. Имало хиляда разговора по телефона, като отказвали да върнат парите. Накрая милото се обадил на негов приятел и той оправил нещата. Въобще ми забрани да гледам техни халки. Аз искам халките да са от наше злато, защото е от пръстени и колие, което значат много за мен. Никога обаче няма да ги сложа и ми се иска да ги претопим, за да можем да ги носим. Затова искам златарско ателие, което прави халки, а не само такова което продава.
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
Публикации: 55
«
Отговор #184 -:
февруари 27, 2012, 14:23:12 »
Здравейте момичета, относно халките ние си ги купихме от златарския магазин в Безистена, обиколихме повечето златарски магазина в Бургас, но или беше много скъпо за нас или не ни харесваха. Ходихме и до битака в Меден рудник, бях чела някъде из форума за там, но имаше точно 3 модела, другите бяха по каталог, а ние искахме да си ги сложим и да видим как ще стоят. За изкупуване знам за магазина в ТЦ Престиж че заменят злато и доколкото знам изработват по модел, но да не объркам най-добре е да се пита на място.
Дано съм ви била полезна с информация!
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #185 -:
февруари 27, 2012, 14:23:49 »
Цитат на: InLove_Girl в февруари 27, 2012, 14:17:27
Сара Трейд отпадна... Милото ми поръчал годежния пръстен от тях, като дошъл нямал нищо общо, с това което той е харесал. Имало хиляда разговора по телефона, като отказвали да върнат парите. Накрая милото се обадил на негов приятел и той оправил нещата. Въобще ми забрани да гледам техни халки. Аз искам халките да са от наше злато, защото е от пръстени и колие, което значат много за мен. Никога обаче няма да ги сложа и ми се иска да ги претопим, за да можем да ги носим. Затова искам златарско ателие, което прави халки, а не само такова което продава.
Трудна работа. Ние проверихме ателиетата в Бургас- в подлеза на ДСК, от страни на Триа- та, на Младост, на Богориди златарския магазин и всички магазини за злато в центъра и всички казваха, че нямали машини за изработка на нашия модел или правели само модели по каталога на Сара трейд.
Когато даваш злато обаче няма никаква гаранция, че ще ти направят халките точно от твоето злато. Трябва да си сигурна в златаря, за да не те излъже.
«
Последна редакция: февруари 27, 2012, 14:44:43 от Kalama
»
Активен
nova123
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #186 -:
февруари 27, 2012, 15:18:32 »
за халките можете да проверите в меден рудник изработват претопяват всичко.на мен бъдещата ми свекарва от там ми взе пръстен.даде неино злато и го заменихме
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #187 -:
февруари 27, 2012, 15:21:23 »
Цитат на: InLove_Girl в февруари 27, 2012, 14:17:27
АДИ ПИСАХ ТИ НА ЛИЧНИТЕ
ИМА ЗЛАТАРИ ВСЕ ОЩЕ В ГРАДА ,КОИТО МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЖЕЛАНИЯТА ВИ!НАШИТЕ ХАЛКИ СА ТОЧНО ОТ ТАКЪВ ЗЛАТАР
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #188 -:
февруари 27, 2012, 15:24:15 »
Кажете кой е ако друг път ми трябва да знам. Макар, че по нашите халки има елементи, за които трябвало специална машина, а на моя ще има инкрустиран диамант, но така или иначе вече са поръчани.
Активен
nova123
Новак
«
Отговор #189 -:
февруари 27, 2012, 15:26:16 »
момичета какъв е куверта във ВИНАРНА ОКЕАН
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #190 -:
февруари 27, 2012, 15:27:25 »
Варира от 20 до 30 лв. Много са им добри предложенията, отиди и разгледай
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
февруари 27, 2012, 15:28:50 »
Цитат на: Kalama в февруари 27, 2012, 15:24:15
Кажете кой е ако друг път ми трябва да знам. Макар, че по нашите халки има елементи, за които трябвало специална машина, а на моя ще има инкрустиран диамант, но така или иначе вече са поръчани.
Ще ти пратя координатите на лични ,ако не възразяваш!
Активен
nova123
Новак
«
Отговор #192 -:
февруари 27, 2012, 15:29:30 »
ДОБРЕ.с халките справихте ли се
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #193 -:
февруари 27, 2012, 15:38:48 »
Цитат на: Bibsi8792 в февруари 27, 2012, 15:28:50
Ще ти пратя координатите на лични ,ако не възразяваш!
Да, моля
Активен
katalina__23
Регистриран
«
Отговор #194 -:
февруари 27, 2012, 16:24:12 »
Цитат на: nova123 в февруари 27, 2012, 15:26:16
момичета какъв е куверта във ВИНАРНА ОКЕАН
Условието за внасяне на алкохол и др. обаче, е да е поне 25лв.,което все пак си е доста добра оферта,нали момичета
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...