Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 21:30:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 11 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 11 част (Прочетена 184310 пъти)
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 11 част
«
Отговор #150 -:
февруари 24, 2012, 15:19:14 »
Kalama да форума е да си помагаме ,но не и само да критикуваме и недоволстваме!
Съгласявам се с мнението на Pachoran и Inlove_girl.
А що се отнася до въпросния фотограф - след като на теб не ти допада неговата работа ,не означава ,че трябва да го оприличаваш с такива думи !
Имаме доста кадърни професионалисти в Бургас .
«
Последна редакция: февруари 24, 2012, 16:45:57 от Bibsi8792
»
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #151 -:
февруари 24, 2012, 15:20:51 »
Цитат на: macituu в февруари 24, 2012, 15:10:41
Булките от Бургас имате ли мнения за Тонена ателие
http://www.facebook.com/#
!/pages/TONENA-ATELIER/134476739907929?sk=wall
От това, което видях на сайта много ми харесаха нещата. Ателието изглежда много кипро. Мисля, че беше тази дизайнерка, за която съм чувала добро отзиви. Много е добре и в Бургас да има истински булчински бутик. Аз лично ще го посетя веднага!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #152 -:
февруари 24, 2012, 15:21:24 »
Калама, аз също изказвам мнението си....Просто хората са различни и имат различни критерии и най-вече индивидуалност...Това, че някой няма камерата която ти искаш не го прави по-малко професионалист, или факта, че ти не удобряваш снимка или поза...прави Калоян по-малко добър фотограф.
Както казах и аз не избрах него, не искам да се приеме като реклама някаква. Просто да застанеш и да кажеш в Бургас няма професионалисти....еее...преувеличено и то много и това ще го кажат и много от другите професионалисти, както го прави и Пачоран.. Не искам да спорим, просто бъди склонна да приемаш и други изкавания..както казахме това е форум.
macituu , мила не съм ги срещала, дано някое от момичетата може да ти даде инфо
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #153 -:
февруари 24, 2012, 15:28:32 »
Хвалебствия мога да изкажа за професионалисти и фирми с които съм работила и работя и които ще наема. И тогава ще ме обвините в реклама. Въпреки това, след като мине всичко ще изкажа мнението си. За дейностите, за които все още нямаме избрани фирми сондирам мнения и правя проучвания и споделям с вас. Между впрочем е всеизвестно кои са фирмите в сватбения бранш, които са много реклама, но за съжаление само по форумите.
Ако идеята е тук само да се хвалим и да правим реклама на едни и същи хора, то мога да си направя съответния извод тогава за какво иде реч.
Аз ще бъда обективна в оценките си, дори и да не му се хареса на някой, но това е моята сватба и ще настоявам всичко и всеки, който е обещал да покрива критериите, които имаме наистина да го изпълни.
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #154 -:
февруари 24, 2012, 15:36:43 »
Цитат на: InLove_Girl в февруари 24, 2012, 15:21:24
Калама, аз също изказвам мнението си....Просто хората са различни и имат различни критерии и най-вече индивидуалност...Това, че някой няма камерата която ти искаш не го прави по-малко професионалист, или факта, че ти не удобряваш снимка или поза...прави Калоян по-малко добър фотограф.
Както казах и аз не избрах него, не искам да се приеме като реклама някаква. Просто да застанеш и да кажеш в Бургас няма професионалисти....еее...преувеличено и то много и това ще го кажат и много от другите професионалисти, както го прави и Пачоран.. Не искам да спорим, просто бъди склонна да приемаш и други изкавания..както казахме това е форум.
macituu , мила не съм ги срещала, дано някое от момичетата може да ти даде инфо
Моля, да не ми се изопачават думите.
Не съм казала, че в Бургас няма професионалисти. Казвам, че за сега в Бургас не съм открила оператор с това, качество камера, с което искаме, което няма връзка с това колко е добър оператора. Това са различни категории неща. Разбира се, че има добри оператори в Бургас, но камерите им не покриват техническите изисквания.
За фотограф- имам възможност да направя сравнения и съответно избор. Това, което си представям за фотосесия не се покрива от това, което видях при вече споменатия бургаски фотограф. Както и вие казвате- всеки си има изисквания.
До тука не виждам какво лошо съм казала? Освен, ако някой не е в ролята на PR на някого.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #155 -:
февруари 24, 2012, 16:40:31 »
Kalama вярвам ,че ще намериш това ,което търсиш ,но се чудя защо правите сватбата изобщо в Бургас - след като на теб нищо не ти допада.
Нищо лично към теб ,но просто ми става много интересно ,когато прочета доста негативни неща за конкретни услуги предлагани в определен град
Адинце,ще ти ги пусна на скайпа нямаш проблем
«
Последна редакция: февруари 24, 2012, 16:46:48 от Bibsi8792
»
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #156 -:
февруари 24, 2012, 16:52:57 »
То си е наша работа кое къде да направим. Това, че не намирам подходящ фото и видео оператори в Бургас не "всичко", нали?
А, не разбирам защо трябва да са от Бургас?
Относно въпросния фотограф ето тука има дискусия от други негови киенти.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26935.360.html
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #157 -:
февруари 24, 2012, 16:59:04 »
Цитат на: Kalama в февруари 24, 2012, 16:52:57
То си е наша работа кое къде да направим. Това, че не намирам подходящ фото и видео оператори в Бургас не "всичко", нали?
А, не разбирам защо трябва да са от Бургас?
Относно въпросния фотограф ето тука има дискусия от други негови киенти.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26935.360.html
Не мисля да влизам повече в дебати с теб.
И ще те помоля тона, с който си написала този пост да си го запазиш само за теб.
- да то си е ваша работа къде какво ще правите,но пак казвам такъв тон в този прекрасен форум не се толелира!
Доволни и недоволни от нечия услуга винаги ще има!
Извинявай изобщо ,че те попитах нещо свързвано с най-прекрасния ти ден в живота!
«
Последна редакция: февруари 24, 2012, 17:01:17 от Bibsi8792
»
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #158 -:
февруари 24, 2012, 17:04:38 »
Цитат на: Kalama в февруари 24, 2012, 17:02:41
Спрете да преиначавате написаното от мен. Вие сте тези, които постоянно търсите конфронтация и обида за някой.
Вече се съмнявам в искреността на вашите мнения. Прилича ми всичко на евтин PR.
Къде по точно съм ти прииначила думите???
Тук както казах не се толерира и рекламата!!
Активен
nova123
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #159 -:
февруари 25, 2012, 13:24:53 »
zdr i ot men.i az 6te se gotvq za golemiq den.4etoh dosta ,no nikade ne pi6e kakvi sa cenite na agenciite v BURGAS.molq pomognete
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #160 -:
февруари 25, 2012, 13:34:31 »
О...това е супер, супер индивидуално
Зависи какво искаш, какви услуги от тях ще ползваш... Порови се из сайтовете им.Има доста агенции. На първо четене - Мирена, Аз и Ти, Брилянтин, Диаманти, Парти Арт 2, Магнетик, Рая. За тези се сещам, погледни сайтовете им, срещни се с тези,които ти се струват интересни
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #161 -:
февруари 25, 2012, 14:15:23 »
Ами именно, те не се ангажират с цени... Знам , че за всяка услуга имат цена...Примерно - цена на декорация на 1 маса, цена за декорация на официална маса, цена за арка наем...но всяка цена се формира според украса - цветя, количество и вид украса, свещи и т.н. Ако аз искам арка с гербери цената ще е една, но ако ти искаш арка с орхидеи - друга. Това е за украса. Вече, ако ще ги ползваш и за други неща - те също се договарят. За това е нужно да ги посетиш една по една, да си споделиш идеите, те да ти дадат, да ти предоставят оферта и вече да решаваш
Вие решили ли сте за дата, ресторант. Разкажи до къде си с подготовката и каква си предтавяш
Много момичета във форума изобщо не ползват агенции, друга част ги ползват само за единична услуга. Аз, например, ще ползвам агенция само за декорацията на официалната маса и за балона с конфети за първия сватбен танц
П.П. Пиши, ако може, на кирилица, защото модераторите ще ти направят проблем
«
Последна редакция: февруари 25, 2012, 14:16:59 от InLove_Girl
»
Активен
nova123
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #162 -:
февруари 25, 2012, 14:27:33 »
след 1 март ще ходим да запазим дати понеже смятаме да е през юни.за ресторанта мислим да е в българия,но още съм неорентирана в много неща.мислих че агенциите си имат пакетни цени в интернет за всичко но явно не.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #163 -:
февруари 25, 2012, 14:29:56 »
Ами поне в бургаските агенции не съм виждала цени в интернет. Сега погледнах и една, две софийски агенции и там не виждам фиксирани цени.
Активен
Kalama
Сватбар
«
Отговор #164 -:
февруари 25, 2012, 17:27:44 »
nova123, освободи си място в пощенската кутия, защото не мога да ти изпратя
Активен
Страници:
1