Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 27, 2025, 11:11:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 208764 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: ноември 21, 2007, 15:29:50 »

опс не!
грешен е адреса, наблизо е но го обърках!
sorry.
ох, я ми се обади или ми клипни - аз ще ти се обадя от. моят е 0898/452 469
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: ноември 21, 2007, 18:32:51 »

Ро6ко, ама за пасти4ка ли ми гожорицх или за малки торти4ки? Мн евтино ми се струва, даже и за паста...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: ноември 22, 2007, 08:23:00 »

да, там попринцип е невероятно евтино!!!
само за пример - преди 2-3 седмици купихме торта...-с диаметър 25 см. - супер вкусотия и цената беше 8 лв!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - тази цена си беше редовна, не е с птстъпка или нещо такова.
непременно отиди там!
значи аз за тортички не съм гледала конкретно, но си спомням че имаха малки кръглички отгоре с цветчета и такива завъртяхи..(като мини торта) - аз пастичка го наричам, защото е малко smile, то всъчщоност каква е раликата между паста и тортичка?! - само във формата според мен... но така както ти го описах изглежда де. yahoo явно сутрин не съм много добра с описанията smile
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #228 -: ноември 25, 2007, 12:22:01 »

Ейййй, здравейте!
Явно по отношение на тортите всички говорим за едни и същи хора- Куманови, за които казах, че милото се познава с тях.
За шоколадите- ще питам,бре,споко!  Wink
Моята свеки ходила в Галина-та и там й обяснявали как няма никакъв проблем да ушият рокля каквато кажа, с какъвто плат и дантела искам. Ама аз... не знам...малко скептично съм настроена.  crazy Минах из София, сега остава да пребродя и Асеновград. Ама дотук обиколката ми само ме убеди, че е минимален шансът да харесам нещо готово- егати и циганиите, дето се предлагат, на Пиротска щях да се изповръщам..и тия хора са дизайнери... bad Само в Холидей и в Симон що-годе ми хареса нещо. pardon
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: ноември 25, 2007, 17:20:49 »

Ахооойййййй smile

Ето ме отново, пфу много скучна неделя ...

И аз се бях отчаяла за роклята след като разгледах в СтЗ. Особено в едната "сватбена къща" не и помня името, няколко момиченца те пресрещат на вратата и се започва един тормоз - милиони въпроси кога е сватбата, къде, имаш ли това имаш ли онова сякаш си умирам да им разказвам ... добре, че бях с майка ми и бест френд, че ги оставих те да се обясняват.

Според мен отидете в Асеновград - къщи Сияна и Нели Праматарова. В Сияна има доста богат избор, аз имах късмета да си харесам рокля от пръв поглед. Искаше ми се полата да е по-голяма, но няма значение, бюстието много ми хареса. Веднага я стесниха, доколкото знам правят и комбинации между различни рокли. Иначе и там има много цигании, но в тези две къщи са ОК. Има голяма вероятност да си харесате нещо.
Идеята с шиенето на роклята изобщооооооо не ми харесва и я бях оставила за краен случай. Представяш си едно, а може да излезне съвсем друго ... кофти

Чаоооо чаооооо
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: ноември 26, 2007, 08:10:35 »

аха smile
значи все пак всички говорих за Куманови smile - невероятни са тея хора просто. Вчера едно руло ни донесоха от там сестрата на моя бъдещ мъж за 5,40 лв.... tease
като гледам всички са се разпазарували, само аз още чакам май smile, ама за мене има време още.
хайде, хубава седмица на всички danceg
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: ноември 26, 2007, 10:35:32 »

Милички мои, как може на Пиротска да гледате tease
там има само един хубав - на втория етаж - Романтика се казва. - той обаче е затънтен и може и да сте го пропуснали...
там има едни...-аз понеже работя наблизо и често минавам по Пиротска, има едни на улицата - да се изповръщаш!!!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: ноември 26, 2007, 10:41:13 »

Въоб6те не съм го пропуснала, ама то не прили4а на магазин а на стулби6те с рокли..за пробната няма да говоря...надявам се магазина им на Вито6ка да изглейда по-добре, за6тото, този бе6е ужас! На вси4кото отгоре си мислех, че роклите наистина 6те ме грабнат (рекламите са им супер), но явно бяха толкова ло6о излжени, че shok

Авви4ке, разбрах, 4е сте засекли със Са6 Wink Wink Wink
« Последна редакция: ноември 26, 2007, 11:43:03 от Valentinka » Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: ноември 26, 2007, 15:49:17 »

Сладурки, вeче е запазен ресторанта на Марица Изток, стра6но сум дожолна yahoo yahoo
yпраvителя е казал на Са6, че 6те има увеличение на цените след Нова година, но в момента куверта е 16лв shok. На мен ми се струва доста малко, 4ак се притеснявам. Ресторанта бе6е страхотен, пък за6то е толкова нисък куверта....
« Последна редакция: ноември 26, 2007, 15:51:29 от Valentinka » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: ноември 26, 2007, 15:57:37 »

споко миличка!!!! толкова е нормално за Стара Загора! ти какво искаш... - напълно нормално е, като имаш предвид, че на тях себестойноста им е около 7 лв... - дали и толкова има!
а я кажи те украса предлагат ли някаква?
а салфетките?! - от плат ли са? по колко вилици слагат? салатите по масите ли са като дойдат гостите - за такива неща питала ли си?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: ноември 26, 2007, 16:05:31 »

Боже, Ро6ко shok, аз съм във Франция...нямам си и на идея по колко вилици слагат Girl_hide
Аз само ходих да го видя, доката си бяхме в бг, мн ми хареса, тоалетните са супер (Са6 умря от смях като се наврях да проверя). Има6е хора, но не ми бе6е удобно да им погледна в 4iниите (ne че не си го помислих)
При мен украсата 6те се прави в последния момент, понеже ме няма. Мисля да видя ж Стелина какво предлагат. Аз искам естествени цветя...за друго незнам, плус това не си спомням вече ресторанта то4но как изглежда6е blush

« Последна редакция: ноември 26, 2007, 16:07:28 от Valentinka » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: ноември 26, 2007, 16:13:10 »

ох, аз си мислех че си се върнала и все още си тука и за това Валентинка smile
извинявай smile
да, за Стара Загора е добре, за София е безбожно евтино, тука под 40 лв няма нищо.
Железник е 20 лв примерно (само за сравнение ти го давам де lol
а питали ли сте до колко часа ще може вечерта?! - всъщност вечерна ли ще бъде сватбата ви?
питам те така защото в повечето ресторанти дават само до 12ч., а аз искам до по-късно, а не хората акто се развеселят и айде ходете се....
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: ноември 26, 2007, 16:20:47 »

На мен това ми бе6е най-голямото притеснение. Дневна 6те е сватбата, управителя не е казал ни6то по този повод. ето малко снимки, които намерих+линк с др.

« Последна редакция: ноември 26, 2007, 16:24:20 от Valentinka » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: ноември 26, 2007, 16:24:05 »

а къде е линка smile
и аз имам снимки от там от една сватба от преди 2 седмици, ама на лични ще ти пратя
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: ноември 26, 2007, 16:25:25 »

опа, виж ми предния пост
ето го линка: http://hotels.marica-iztok.com/bg_custom_About-hotel.html

4акм снимки с нетърпение
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 53   Нагоре
  Изпечатай