Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 16, 2025, 10:52:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 53   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора?  (Прочетена 206437 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: ноември 26, 2007, 16:27:35 »

да, видях, просто тука на работата ми имам някакви настройки, които не отварят всичко винаги и за това.
видя ли си пощата?
да, супер са тея снимки!!!!1
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #241 -: ноември 28, 2007, 09:58:55 »

Валентинка, ресторантът е идеален! Изглежда много чистичко и новичко. Важното е, че ти видях столовете,хехех.
Аз нещо много взех да се моткам май...ако е хубаво времето, тази събота ще отида до Асеновград.
А, да ви се оплача- харесала си бях един модел на Симон в сайта им. И си казах-еее,те това е роклята. И им писах и като ме застреляха с една цена... cray
Сега, ако не харесам нищо и в Асеновград,хич не ме интересува-започвам да шия. diablo То време не остана!
Днес отивам да запазваме датата в ритуалната, имаме бележка от Общината вече. Bravo
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: ноември 28, 2007, 10:45:26 »

Да, в Симон и мен ме стреляха girl_wink, 2300лв за рокли4ка shok shok
Ми разходи се до Асеновград и 6те види6, но не залагай кой знае какви надежди за там.
Аз сега за други не6та се 4удя - какъв да ми е букета. Първо бях ре6ила да е в розови нуанси, както и останалите цветя, ОБА4Е, като се имат предвид цветовете на ресторанта и май 6те се наложи не6то по-4ервено-малиново. Не искам 4ервени рози, ама в никой слу4ай.  girl_impossible girl_impossible

Аз се свързах с Виолета и имам снимки и цени. Ако някои го интересува да ме пита Girl_hide
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #243 -: ноември 28, 2007, 12:46:19 »

А, ако някой го интересувало!!! Oh my ... Алооо,мацкаааа  beating
Давай на лични , че още не съм намерила ресторант, за да говоря с Виолета. Ама все ще опра до нея, или до "Тиания" Wink
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: ноември 28, 2007, 13:01:49 »

Ехее, мацка от кога сум ти ги пуснала на мейла shok Girl_hide Girl_hide Girl_hide
о6те преди да попитам да ли някой желае blum blum
пускам и линк на стелина, има една снимка, която мн ми харесжа, но не цветовете ( втората снимка, която е в оранжево)
http://stelinabg.com/shop/pages.php?pageid=3

Я дай малко инфо за "Тиания" моля girl_wink girl_wink
« Последна редакция: ноември 28, 2007, 13:05:14 от Valentinka » Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #245 -: ноември 28, 2007, 13:20:54 »

На Тиания им пратих запитване, иначе сайтът им нещо не ми се отваря- www.tiania.info.
И сега видях, че на мейла имам за Виолета  blush Май най-добре излиза да вземеш пълен пакет, пък и не ми се вижда скъпо, ако включва и DJ good, като гледам, пише, че включва озвучаване и водене на тържеството.А някои от снимките й силно ме впечатлиха! Има талант тази жена!
С кой DJ работи Виолета? Или тя си DJ-ства? Oh my ...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: ноември 28, 2007, 13:21:57 »

На мен ми се иска не6то такова, ох 6те ми се пръсне мозъка

и
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: ноември 28, 2007, 13:24:05 »

уау!
цветовете са супер! аз и аз такова нещо подобно искам....
супер е!
аз обаче не искам някой да ми "води" сватбата (имаше цена за тази услуга в листа от Виолета), освен нали Ди джея разбира се... я вие които сте минали по пътя кажете как е по-добре....
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #248 -: ноември 28, 2007, 13:26:21 »

"ПАКЕТНА УСЛУГА „ЕКСТРА” САМО ЗА 500 ЛВ. *Професионално озвучаване DJ и водещ на сватбеното тържество *Сватбена украса *Професионални танцьори от фолклорна формация „Верея” за ритуала по посрещането на младоженците в ресторанта, булчинското хоро и кумс"

Хм, ето една обява, пускана от 'Тиания'...само не знам колко е актуална, изрових я от нет-а. crazy
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: ноември 28, 2007, 13:31:08 »

иха! това е невероятно евтино според мен...
на нас DJ-я ще ни вземе 400лв и това е евтино доколкото успях да сравня с другите ценив СтЗ...
аз искам от агенцията: ресторанта-украса (столовете, масите, салфетки, цветя, табелки за масите и т.н.), кола-украса, църква-украса - това е...
е тези неща ако за 600-700 лв мога да намеря ще е супер...
ама тея цени ми се виждат подозрително евтини за такива хубави неща, които по снимките виждам....
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #250 -: ноември 28, 2007, 13:39:26 »

На мен не ми са подозрителни, при условие, че са изкуствени цветята...и че ползваш пакет. Даже напротив-много са си ми реални, а не прекалено завишени. crazy

Валентинка, единственото, което не ме кефи, са лъщящите сатенирани калъфи за столовете. crazy Ако след като поговоря с милото и питам сега по мейла Виолета с кой DJ работи, абе изобщо,ако наемем агенцията, да вземем да й предложим да ни направи калъфи от памук?Аз ще я свържа с фирмата, с която бях говорила. Аммм? *crazy*Какво ще кажеш?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: ноември 28, 2007, 13:44:14 »

и аз не ги понасям тези калъфи, хи4.
Не мога да ре6а дали 6те взема Виолета или Стелина, мн ми е тупо като не съм на място. За това, в наи-скоро време 6те командировам майка ми, на която имам пълно доверие, в СТЗ на оглед.
Ина[пише се че] принципно съм "за" за калъфите. girl_wink
« Последна редакция: ноември 28, 2007, 15:14:28 от Valentinka » Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #252 -: ноември 28, 2007, 13:52:09 »

Честно казано се чудя какво те е заинтригувало в украсите на Стелина... crazy pardon Аз само тези снимки,които показа, съм виждала, ама..нещо не ми се виждат оригинални изпълненията, като изключим 1-2 парчета плат, които са по-артистично поставени... pardon И с тия балони...  :!Нещо не ми пасват на....нагласата, освен ако няма някой по-подробен каталог, за да погледна. crazy На Виолета много ми харесват идеите! crazy
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: ноември 28, 2007, 15:20:48 »

Аз балони не искам, нито сърца, нито тем подобните селски изпълнения. Но не мога да кажа, 4е и Виолета ме грабна...4естно казано, нейните не6та ми се струват доста претрупани и с тези стойки изкуствени цветя на всякъде...без да говоря за 4ервените панделки по покривките, които ми се струват ни ж клин, ни в ръкав...нензам. Аз искам не6то семпло, не претрупано (поне за мен). Не съм ре6ила ни6то, но при положение, 4е ни6то не съм и видяла, 6те из4акам докато погледне 4овек, на когото имам доверие(майка и сестра ми).
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: ноември 28, 2007, 15:23:18 »

Едно е сигърно, 4е категори4но не искам изкуствени цветя. Предпо4итам да са по-малко, но истински. girl_in_love
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 53   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: