Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:23:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани бебета АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ "  (Прочетена 119558 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 20, 2011, 19:13:35 »

Здравейте на всички бъдещи и настоящи майчета!   give_rose Аз се бях отказала да пиша във форума, но реших да се включа в темата, понеже все пак искам да видя какво се случва и с други момичета в моята ситуация. В момента съм в 17-та седмица и на първата ФМ видяхме, че чакаме момченце.  yahoo Въпреки че бях сигурна, че ще е момче, изчаквам да се подсигуря напълно до втората ФМ, която ще е на 11-ти януари! Нямам търпение до датата!  Girl_hide Чета, че някои от вас вече усещат бебетата, което е супер!!!  Bravo Аз не съм сигурна, че го усещам - има от време на време нещо като леко потупване, но не съм сигурна и ще поизчакам с радостта малко. Пожелавам на всички коремчета леко бременеене!  smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: декември 20, 2011, 21:20:02 »

Мони,много се радвам да те видя. Girl_hide Най-после да се запишеш и да мога официално да ти честитя. blum Лека бременност и честито момченце. yahoo Кога ти е термина?
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #77 -: декември 21, 2011, 12:51:11 »

Да си усещаш бебчето е наистина невероятно чувство Girl_hide, скоро ще го усетите и вие, много е мило! Аз бях миналата вечер на парти с колеги и разбира се много танцувах, а на другата сутрин, като се събудих, първата ми мисъл беше "Бебе, ритни ме, за да съм сигурна, че съм добре" smile, само че той след купона май доста си поспа и чак на обяд се разшава и много му се зарадвах. Това чувство е едно от хубавите неща на бременността, от по-малко приятните е, че започна да ме понаболява кръста и вече по-бавничко се движа из улиците, да не говорим, че навеждането също не ми е съвсем лесно. От всичко най-трудна започна да ми става обаче епилацията danceg! Другото е, че започнах да купувам на бебето Girl_sing...а пък е раничко, само 21 г.с....но като видя някоя сладка малка дрешка и не мога да се удържа. Аз съм от суеверните малко, а и хората около мен все повтарят да не бързам, но пък наскоро сънувах, че бебето се роди преждевременно и си нямаше нищо приготвено, та знам ли, в крайна сметка не правя нищо лошо. На всички ви желая хубави декемврийски дни, а на тези, които все още не знаят пола на бебчето - да не вярват в бабини деветини, че когато ти се гади е момиче, защото и аз съм поредното доказателство, че няма такъв филм blum!
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228

« Отговор #78 -: декември 21, 2011, 12:58:26 »

Ееееее,Мони,само така,няма да се делиш от дружинката,2012 ще е годината на МЪЖЕТЕ yahoo
Мойта първа фетална морфология ще е в периода 10-15.01.2012 ,много ми е интересно тази фетална всеки лекар я прави в различни седмици,немога да си го обясня,аз сега съм в 18Г.С. тогава ще съм жовот и здраве в 21-22,и в 28Г.С правел втората shok
Днес бях на консултация,нашия мъж вече е документиран ,че е МЪЖ със снимка  danceg ,засега всичко е наред,аз също не съм сигурна,че го усещам затова си трая още,чакам да се убедя и тогава ще се похваля,то при всеки е различно.
Радвам се,че сте добре с бебчо,много прегръдки и галки по коремчетата give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: декември 21, 2011, 18:39:58 »

Еееее, carlyangel, няма по-хубаво посрещане!!! kiss2
Боби, мерси и на теб!  give_rose
Иначе на мен термина ми е 26ти май, но тъй като аз трябва да родя секцио, вероятно ще бъде към средата на май. Не ми се иска сама да му определям датата, иска ми се той да си реши, така да се каже, но...просто не виждам как. Ще си намисля нещо по което да позная.  sarcastic
Боби, те феталните морфологии са три по принцип. Та ти отиваш на втората де факто. Аз мислех първата да я пропусна, но като ходих на ехограф заради БХС-то, всъщност се оказа, че във Фемина (в София) съм си записала час направо за фетална. Та едва ли не без да искам стана, но пък стана по-добре.  smile Няма нищо по-хубаво от това да си видиш бебчето и да си му се измери всичко необходимо, за да знаеш, че добре!
А момичета, относно БХС-то, не знам вие дали и къде си го правихте, но горещо искам да препоръчам да се прави в Токуда, а не в Майчин дом (говоря за София специално) - мен в МД ме побъркаха, не ми дадоха никакво разяснително инфо, изнесоха ми 20минутна лекция за махане на бебето (при риск 1:2400!), пък най-малкото е и двойно по-скъпо! И така си причиних 3 седмичен тормоз на бебчето заради притесненията ми, поради факта, че отидох там. Накрая си направих второ БХС в Токуда и всичко си дойде на мястото!
La_Fleur, и аз съм харесала една шапчица и мисля за Коледа да му я купя. Не се притеснявай за суеверия - те са остарели, все пак нещата не са такива каквито са били. Преди са разчитали да си запазят бременността само на съдбата, а при нас слава Богу не е така.  smile И мен ме гложди малко, няма как, ама не трябва да се даваме!
И последно да ви кажа, че аз съм се записала за един информационен бюлетин на МЦ Фемина и ми пращат редовно инфо за бременността по седмици, ако ви е интересно - във фейсбук страницата им се записва. Аз понеже ми се иска постоянно да чета нещо за развитието на бебето и добре ми идва!  blush
Аз се олях (нали не съм писала отдавна), та ви пращам на всички целувки на коремчетата, както и на мамите с вече появили се дечица. И carlyangel - на Лори една голяяяма специално!
Активен
bobi123
Сватбар

« Отговор #80 -: декември 21, 2011, 18:53:44 »

Мони,ние с теб сме значи на една дата Bravo и мойта е 26-27 май ,какво съвпадение yahoo
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 21, 2011, 18:58:15 »

bobi123, ехеее забременели сме едновременно!   danceg Аз съм някъде на 2ри септември. На мини-сватбеното ни пътуване.
Активен
bobi123
Сватбар

« Отговор #82 -: декември 21, 2011, 20:17:57 »

Хахахахахха,и аз съм тогава 2-3 септември blum направо да го бяхме планували нямаше така да стане,дано миличка сме с късмет и да се похвалим с живи и здрави бебчета всички от форума good yahoo
Активен
bobi123
Сватбар

« Отговор #83 -: декември 22, 2011, 21:37:45 »

Олееее,аз как се изкуших ако знаете,бяхме в Кауфланд с мъжа ми и колко много нещица имаше за бебчета и намалени heart харесах спален комплект от 3 части за 6 лв. и толкова хубави шаренки бяха,направо ми изтекоха очичките,ама ........мисля,че ми е още рано,дебели пухени одеалца пак на 6 кинта намалени,хавлийки,абе чудо,чудо danceg ,замо на тези щандове мога да стоя с часове,но........нали съм си суеверна и се чудя какво да правя blum
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: декември 23, 2011, 09:02:52 »

Виждам  и  нови  майчета  Bravo Честито, Мони! Пожелавам  ти леко  бременеене.
 Другата седмица  се  надявам  и  нашият  бебок да  си покаже дали ще  връзваме  панделки или ще караме  колички и  дали моето чувство за момче ще излезе  вярно Wink  Нямам  търпение да отидем. Тогава ще  правим ФМ и  ми е  много  интересно  и на  мен как ще се вижда на  това 4Д. Тогава за първи  път и  таткото ще  види бебо  в  действие.
 А относно пазаруването на разни  нещица от  сега... аз лично не  бих  купила  нищо. Първо  съм  доста  суеверна и второ- има  толкова  много  магзини  в  момента, че за  няколко  часа можеш да си  набавиш всичко необходимо. Въпреки че и  аз  се  захласвам много  по  разглеждане  и  набелязвам  къде  какво  ми е  харесало. Наистина има невероятни  нещица, на  които е  трудно да устоиш, но има време за всичко. smile
Активен
bobi123
Сватбар

« Отговор #85 -: декември 23, 2011, 11:08:14 »

И аз така мисля да направя lola_bunny  good Благодаря ти за мнението все пак give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: декември 23, 2011, 17:48:21 »

lola_bunny, мерси, мила! И на теб ти пожелавам същото!  give_rose и ти пожелавам щом искаш да е момченце! ФМ-то наистина е страхотно усещане! Аз до 11ти ще се побъркам - нямам търпение да си го видя пак.
Аз не се сдържах и купих първия коледен подарък на бебето - една шапчица от органичен памук, която си бях харесала! Толкова сме й се радвали с таткото!  danceg Иначе друго няма да купувам. Ще чакам април месец, понеже май месец ще ми бъде много зает-ще трябва да изкарам сума ти изпити, за да си завърша семестъра по-рано, понеже ако ги оставя за по-натам ще си изгубя стипендията. Пък ми е важна. Доста ще ми е натоварено, но... Иначе аз също не мисля, че е нужно всичко да се купува рано, но ей така нещо, което много те е грабнало за мен не е страшно да се вземе. За мен макар бебето да не е родено, то вече си е човече, вече си има дори свой психичен живот, така че това си му е първата Коледа, макар да не знае милото.   Santa  smile
П.П. lola_bunny, май и с теб сме се оженили по едно и също време и сме забременяли по едно и също време горе-долу!  danceg Егати сладкото!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #87 -: декември 23, 2011, 21:23:59 »

Влизам аз хей тъй случайно да прочета малко новини и какво да видя? Monikamaria Направо толкова се развълнувах за теб, как съм пропуснала такава новина не зная... Ужасно много се радвам за теб (и за другите майчета разбира се), но специално се развълнувах за теб мила защото покрай сватбите ни и всички тези емоции (колко ме подкрепяхте в подготовката на моята сватба) оххх не знам какво пиша хахаха, много много се радвам и ти пожелавам една спокойна и лека бременност и ще следя какво се случва около вас girl_wink ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ РАДВАМ, ЧЕ ЩЕ Е МОМЧЕНЦЕ хихихиии  girl_wink

НА ВСИЧКИ МАЙКИ ЖЕЛАЯ ЛЕКА БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ  Christmas tree
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: декември 24, 2011, 02:32:49 »

Честито Мони и от мен! Много се радвам, че всичко върви нормално! Мислите ли вече име за бебчо? smile
Аз също не вярвам на тези истории да не се купуват неща предварително, добре сте направили, че сте купили шапчицата, представям си колко ви е радостно.  smile
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 24, 2011, 08:23:51 »

Добро утро от наааас!
Първо да кажа добре дошли на новите мамчета и да им пожелая леко бременеене smile
Снощи мъжо си дойде от поредната си командировка и бебка чвно се успокой, защото много мъничко е мърдала, от както татито и е тук!Мърда малко, колкото да напомни за себе си, но за това пък батко и не спира да и говори и да и казва колко много я обича и как чака с нетърпение за да си играят с колите и моторите smile и и казва да не забрави да излезе smile Иначе съм пушка тези дни, пия си фолиевата киселина и гледам да не върша много работа, всеки ден по-малко smile това е мацки!Весело изкарване на празниците!!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: