Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:14:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185675 пъти)
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #300 -:
февруари 20, 2012, 17:48:00 »
Не, аз говоря при мен като време-тъй като има повечко време дотогава-не си закъсняла
и аз имах спомен, че сте в Романс. Значи ясно-и ние от там чухме същото, не знам истина ли е... Ние също сме там.
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #301 -:
февруари 20, 2012, 19:43:08 »
Разбира се, че няма да споменавам нито ресторанти, нито конкретни форуми и потребители! Благодаря ти за отзивите, ще им предам инфото дискретно! Но пак държа да отбележа, без да им ставам адвокат, че до момента не сме имали никакви отрицателни коментари по техен адрес, само и единствено хвалебствия, и смятам да продължа да им се доверявам!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #302 -:
февруари 20, 2012, 21:19:24 »
Бяха ми похвалили
http://www.facebook.com/profile.php?id=1042469749
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #303 -:
февруари 20, 2012, 21:25:15 »
Момичета тортите трябва да са докарани с хладилен камион и да имат сертификат иначе ресторанта няма да се съгласи да я сервира.Ако има живи цветя допълнително има изисквания.
Активен
slavinasss
Новак
«
Отговор #304 -:
февруари 20, 2012, 21:33:16 »
Здравей _Ezra_,
моята сватба е на 15 септември и аз се спрях на Вики като гримьор. Вече ходих при нея на пробен грим след като и се обадих и си уговорих час. Хубаво е да си разгледала снимки на неин грим във facebook, за да си ориентирана какво искаш. Може да отидеш и по някакъв повод - например 8 март, тъкмо да си използваш грима. Аз отидох на 14 февруари и се получи много добре. Вики е много приятен човек и много добра в работата си.
Активен
slavinasss
Новак
«
Отговор #305 -:
февруари 20, 2012, 22:01:33 »
Момичета, ориентирала съм се към фотостудио Х за фото и видео на сватбата ни, но може ли да ми препоръчате конкретен фотограф и оператор на фирмата, от които сте доволни и работят хубаво. Уверяват ме, че всички снимат с еднакво качество, но все пак ми се иска да е някой който е проверен.
Благодаря ви предварително
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #306 -:
февруари 20, 2012, 22:05:20 »
Относно тортите на Lamore - ние лично бяхме доволни, беше вкусна и прясна, за външен вид - отговаряше точно на снимката, по която я избрахме, така че бих дала само положителен отзив за тях, въпреки че може и да не съм актуална, мина време
от август 2010. Аз нямах големи изисквания към тортата, заложихме на стандартен техен модел, вече като съм виждала работата на Bubolinkata всички торти ми бледнеят, но за съжаление тя е от София...но съм абсолютно запленена от блога й.
Попадала съм на тази страница, но никога не съм чувала отзиви, а е от Варна, ако сте чували нещо, може да споделите:
https://www.facebook.com/pages/Cakes-by-Mina-Bakalova/220467671320537?sk=photos
Аз понеже бях чела за доста неприятни изненади по повод нестандартен дизайн, реших да заложа на сигурното.
Относно часовете при Вики и по принцип за запазването на всеки професионалист относно саватбата бих препоръчала да си запазвате час винаги малко по-рано, ако е сигурна датата ви. Вече ще бъде въпрос на късмет в последния момент да има удобен за вас час. Но най-добре е да питате лично, за да сте сигурни.
Искам да споделя с вас най-любимата ми торта на Bubolinkata, не е сватбена, но е вдъхновяваща
Относно снимките - нашите снимки са от Емил Пенчев, Графити студио, тук можете да видите друга сватба, за която е правил снимки:
https://www.facebook.com/photo.php?v=2074554631373
Иначе не от Варна, но фотограф който можете да наемете за Варна - Влади Балевски, влюбена съм в неговата работа, Ангел Ненов, Ка студио - абсолютно доказани имена в моите очи. Студио X - според мен подхождат не толкова творчески, но там зависи и на кой фотограф ще попаднете. Разгледайте сайтовете на тези фотографи и ще се убедите сами кой е вашият човек
DSCF7614.jpg
(27.49 KB, 241x320 - видяно 3975 пъти.)
«
Последна редакция: февруари 20, 2012, 22:22:27 от Milataaa
»
Активен
anelia_
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #307 -:
февруари 21, 2012, 05:45:13 »
За
Ла море
- тъй като искам тортата ми да е в лилаво, си поръчахме пробна от там. Цвета не се получи както желаехме и промених идеята си, но това е най-вкусната сватбена торта, която съм яла. Така, че избора ми остава за тях.
За Гес
- толкова е ме е яд, че не ми се коментира. За рожденния ден на сестра ми поръчах по-нестандартна торта, хем да ги тествам. Останах много разочарована - цялата, ама цялата беше напукана, изпълнението на идеята - не това, което исках, вкуса беше добър, но ягодите, които поръчах вътре-не ги намерих.....
още съм бясна.
Фото и видео
- знам, че най-добрите от фото студио Х работят вече самостоятелно - фотограф - Деян Стоев, видеооператор Красимир Ламбов. Студио Х вече не са гаранция за качество. Аз съм избрала Леземан, защото искам двама фотографа и защото снимките са му нестандартни, но е малко скъпичък.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #308 -:
февруари 21, 2012, 09:14:18 »
Ние за сега избрахме Ангел Ненов за фотограф, диджей тия дни ще мислим; Благодаря ви много за съветите
А може ли идеи за място за купуване или изработка на халките
Активен
sofiq_vn
Любопитен
«
Отговор #309 -:
февруари 21, 2012, 10:05:07 »
girlinblue182
Мисля, че пощата ти е пълна и не получаваш лични съобщения, жената се казва Фани - 0898 422461 надявам се да останеш доволна. Успех!
«
Последна редакция: февруари 21, 2012, 10:07:03 от sofiq_vn
»
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #310 -:
февруари 21, 2012, 10:33:05 »
чудни са нещата на Буболинка, аз преди време й бях засичала блога и много ми хареса.
Особено детските неща са много сладурски. Има и още една ladybird и тя прави красиви неща, но всички са в София...
Аз се чудя между 2-3 варианта за торта, но основното ми изискване, обаче е да не е с фондан и не знам каква алтернатива ще предложат различните сладкарници
Може и да посетим Ламор в крайна сметка, те ми бяха първия избор и си заслужава поне да се видим с тях.
Същото бе и за фотографа и за роклята - гледане, чудене, ядосване и накрая и двете неща си останаха това, което първо бях харесала.
Фотограф между другото ще ни е Леземан, ние няма да имаме видео, затова решихме, че е по-добре да дадем по-висока цена, но да имаме качествени снимки. По-напред в темите бях писала за Студио Ка, техните цени въобще не отстъват на Леземан.
«
Последна редакция: февруари 21, 2012, 10:35:03 от yara
»
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #311 -:
февруари 21, 2012, 11:33:22 »
yara
като друг вариант може да се ползва или сметана, или някакъв вид глазура- има всякакви цветове. Само че няма да станат тези пластични неща, това само с фонадана се получава до колкото знам. Ако имате някакви цветя или други украси, можете и от захарно тесто да го правите, или само окрасата от фондан, а покритието от някое от по-горе споменатите...
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #312 -:
февруари 21, 2012, 11:42:01 »
Вариянтите са ти крем ,сметана,шоколад.Но за да стане красива украсата трябва поне цветята или украсите да са от фондан.
Активен
anelia_
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #313 -:
февруари 21, 2012, 14:40:18 »
_Ezra_
- Ди Джей Съни ми е фаворит, като по-евтин вариант мисля, че е Пламен, който работи с Горчев и също е добър
yara
- имам приятелка, която на сватбата си нямаше видео, а само фото. Снимките и бяха страхотни. Един от гостите и беше направил клипче с телефон и тя като го гледа се просълзи и каза, че няма по-голяма емоция от това. Не знам, може би след време ще е толкова мило като си гледаме филма. Други казват, че толкова бързо минава сватбения ден, че се пропускат много моменти и добре, че е видеото - за да видят всички детайли, да се чуят гласовете, да се видят гостите и емоцията в очите и по лицата. И всички тия мнения ме подтикнаха да решим в бъдещия ми съпруг да отделим парички за видео, което не е малко, но пък е спомен за цял живот. И като се сетя, че само за обличане на столове ще дам около 350 лв
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #314 -:
февруари 21, 2012, 15:45:38 »
Определено цветята ще са от захарно тесто, но е толкова гаден този фондан като е цялата торта с него и само чоплят хората от вътре парчетата.
На рождения ми ден поръчах такава торта, защото исках да е супер ефектна, но не искам за сватбата ми гостите да чоплят парчетата. Ще мислим
А за видеото - не, ние ще имаме камери 2- двама приятели ще снимат.
На сватбата на едни мои приятели един от нас снима и се получи страхотно видео - без излишна помпозност, непринудено, хората, когато познават оператора и особено като е непрофесионалист по съвсем друг начин се държат.
А и няма да е 6ч двд, което да дотяга. Най-важните моменти ще ги снимат, също влизането в ресторанта, рязането на тортата и букета. От там нататък съм им дала свобода:)
После ще го дадем да го обработят и да извлекат най-хубавите и забавни моменти. Моята приятелка има 6мин филм с най-важните неща, който прати на всички.
Много добре се получи:)
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23