Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:14:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 185671 пъти)
Smily
Любопитен
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #210 -:
януари 30, 2012, 08:22:59 »
Цитат на: gucci в януари 28, 2012, 20:14:10
За мен Вила Марциана е красива,но не е удачна защото няма хотелска част.В последните няколко страници непрекъснато виждам момичета с по две три мнения да призоават за нея.Малко в повече ми идва агитацията.За мен специално е голямо неудобство да накараш гоститете си да пътуват около час поне за да се приберат.Определено е непрактично за вечерна сватба.
И още нещо.Не агитирам никой! Нали тук си пишем, за да си помагаме! Аз съм преживяла нещо хубаво и просто го споделям!Ако някой е имал кофти сватба, вината не е моя.
Моята си беше супер!А гостите ми бяха поучудени от избора на място преди да дойдат там, но след като влязоха разбраха моя избор.
Активен
Margaritka
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #211 -:
януари 30, 2012, 09:18:39 »
Да
gucci
, присъединявам се към мнението на Smily! Да не би да трябва да влизаме по форумите само като имаме да кажем нещо лошо? Щом сме останали впечатлени, защо да не го споделим с други, които още не са взели решение? И ако редица момичета "агитират" за Вилата, то може би има защо!
Както казах и преди, бях именно на една такава "проблемна" вечерна сватба там, където тържеството се получи толкова добре, че не мисля, че някой помни факта, че е отделил цял ПОЛОВИН час, за да стигне до там!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #212 -:
януари 30, 2012, 09:38:49 »
Smily ами то основно само за тази вила пишеш и ти и Margaritka.
Дано другите момичета не се доверят само на вашите мнения.А и за всеки въпрос свързам с вилата имате толкова конктретни и изчерпателни отговори.За мен вашите мнения са си реклама,но всеки си преценява.
Активен
Smily
Любопитен
«
Отговор #213 -:
януари 30, 2012, 10:09:46 »
Цитат на: gucci в януари 30, 2012, 09:38:49
Smily ами то основно само за тази вила пишеш и ти и Margaritka.
Дано другите момичета не се доверят само на вашите мнения.А и за всеки въпрос свързам с вилата имате толкова конктретни и изчерпателни отговори.За мен вашите мнения са си реклама,но всеки си преценява.
Виж, аз не мога да бъда конкретна за място, на което не съм била.Конкретна съм , защото съм го преживяла!Ако трябва да ти доказвам, че се е случило, има начин.Профилът ми във фейсбук и този на мъжа ми са пълни със снимки от сватбата ни на това място.
Но както и да е!!!
Момичета, нека не си разваляме настроението с безмислени спорове.Важното е , че ще се омъжвате! И важното е този ден да си го направите супер як! Изберете, така , както сърцето ви диктува, не майки или бащи, не роднини, приятели или не знам още кой да взема решение!Направете го вие и изберете, това, което отговаря на вашата същност!Защото това е вашият ден!
)НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НИЩО ДА ВИ РАЗВАЛИ НАСТРОЕНИЕТО И ВЯРВАЙТЕ ,ЧЕ СЛЪНЦЕТО ЩЕ ГРЕЕ ЗА ВАС!!!
Аз утре заминавам на сватбено пътешествие в Африка.Стискайте палци да кацна
)))
А после ще ви разказвам
А
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #214 -:
януари 30, 2012, 12:38:08 »
Здравей,
Smily
,
Много ще се радвам, ако мога да погледна някъде снимки от твоята сватба, ще се радвам и да разкажеш как се е получила самата сватба и какви са били впечатленията на гостите. Къде точно бяхте в градината (кога свъщност беше сватбата)?
Пожелавам ти весело прекарване в Африка
Активен
simona77
Новак
«
Отговор #215 -:
януари 30, 2012, 13:30:41 »
Абе хора, не се карайте за тая Вила Марциана, аз мисля да изчакам да им свърши паузата, ще отида на място да видя за какво иде реч, след което веднага ще си дам обективното мнение, че да се разреши спора убаво ли е, не е ли убаво
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #216 -:
януари 30, 2012, 14:57:42 »
simona77 за не твърдя ,че не е хубаво.Просто за мен има проблем това ,че няма хотелска част.И че е далеч от Варна.Това за мен е неудобство,но всеки си преценява.Освен това аз не видях никъде снимка от сватбата на Smily.И затова подхождам с недоверия към хвалебствия за фирми ,без реално да виждам резултата.
Момичета не забравяйте,че по форумите всеки може да се представи за булка и да ви каже колко е доволен,а всъщност самите фирми да си правят скрита реклама.Имайте едно на ум все пак.
Margaritka никъде не съм казала ,че трябва само за лошо да влизате по форумите.незнам ти къде прочете това.Ама ми е малко странно как от 6 поста всичките ти са за Вила Марциана и предложение към другите да я ползват и към zp_70,и към miroslava_kalin и за арките и другите им неща си много в течение и за страници профили и т.н.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #217 -:
януари 30, 2012, 15:14:32 »
Здравейте,
Голяма дилема се оказа тази вила Марциана.
Една приятелка ще се жени там юли месец, така че мога да споделя мнение чак след това. Ще има организирани 2-3 мини буса към 12.30 и 1.30.
Аз лично мисля да отида с колата и да се групираме 4-5 човека.
А относно разстоянието - това е много относително понятие, но всеки си знае гостите.
Аз пътувам например по 40км до работа и обратно всеки ден през последните 7 години и за мен 30 мин извънградско шофиране е нищо.
И макар, че сватбата ми ще е в Романс, Дружба, 1/3 от гостите ми ще се прибират обратно в Добрич същата вечер, другата 1/3 живеят из Варна, но от Дружба до Владиславово или в.з Боровец, където живеят някой,са си почти 20км, което отново е 30мин шофиране, а само 1/3 ще останат на хотел.
Определено е много по-лесно да има хотелска част, но първо разберете колко човека мислята да остават и после преценявайте.
Активен
Margaritka
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #218 -:
януари 30, 2012, 15:19:37 »
Gucci,
в течение съм, защото булката, на чиято сватба бях, ми е доста близка и си говорим за тези работи, и най-вече защото сестра ми ще се жени тази година и й помогом с подготовката. В контакт сме с хората от Вилата и ще ми простиш, ако съм информирана по някои въпроси. Аз лично не се представям за булка, тъй като вече съм женена и за уточнение, НЕ СЪМ се женила във Вила Марциана. Никой нямам намерение да навивам за нищо, просто бях възхитена наново покрай разговорите за сестра ми и реших да споделя впечатления като гледам на колко бъдещи булки им е трудно да направят това решение. Ако го считате за скрита реклама - ваша си работа, всеки има право да мисли каквото иска и всеки може сам да си провери фактите. В крайна сметка всеки сам си решава според собствената преценка и вкус...
Активен
Marina12
Любопитен
Публикации: 29
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #219 -:
януари 31, 2012, 01:36:07 »
anelcka80
Благодаря много за отговор!
Наистина, годеникът ми иска да направиме сватбения банкет в обикновена вила и да погрижиме за кейтъринг самостоятелно.
Честно казано, аз намирам вариант c хотелските ресторанти по-добре, отколкото вариант вила + кетъринг. Харесва ми стилът като в хотел Лондон или Вила Евгения, обаче първият е твърде малък, а вторият няма да провежда сватби през летния сезон.
Така че сега съм объркана малко...
Активен
danyy_82
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #220 -:
януари 31, 2012, 10:29:57 »
Цитат на: aalko в януари 24, 2012, 23:57:41
След като плащате на агенция,би трябвало тя да ви даде правилните насоки,нали са професионалисти.Току що видях,че нямат сайт,а фейсбука им е свързан със заведение,наречено Класик,бивше Sea Side,а украсите им са с помоща на други агенции..Не бих ползвала подобна агенция,поне засега!Успех!
Естествено, че от агенцията ми предложиха варианти, просто исках още няколко мнения. Да, от агенцията ми обясниха, че в момента сайта им се обработва
www.classic.bg
и ми показаха снимков материал на живо. Аз лично не се притеснявам за това, че са нова агенция, даже си мисля, че като такава ще се стараят 100 пъти повече. А и идеите им са страхотни и новаторски. Дали си нов или стар - или го можеш или не! Но ще се чуе, след сватбата ще показвам снимки.
А относно ресторанта... поразрових се малко и да ви кажа, това че имат ресторант не е в техен минус. До колкото разбрах всички ресторанти с името Класик са били техни и се славят с добро име, изисканост и елегантност. Дори ресторанта който имаха в София, аз съм го посещавала, е станал ресторант на годината... така, че това говори само добре за тях.
Пожелавам на всички успех...
Активен
magi_to
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #221 -:
януари 31, 2012, 12:03:14 »
VILLA MARCIANA RULES
На който му е много половиния час с кола, да не ходи, на който не му е много да иде, заслужава си...
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #222 -:
януари 31, 2012, 16:17:20 »
Marina12
наистина си заслужава да се поразпита- обадете първо за цена на вилата да видите, после поразпитайте за кетъринг- ама със всичко (прибори, маси, покривки, столове... та до самото ядене), сумирайте всичко и най-накрая направете едно сравнение с оферта на ресторант... Хубаво е да не играете на сляпо за да не се окаже, че ще ви е трудно да си го позволите... Не забравяйте също така, че атмосферта ще е по-различна- украсата може би ще трябва да е повечко... Успех ви пожелавам!
Активен
Marina12
Любопитен
Публикации: 29
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #223 -:
февруари 01, 2012, 12:09:13 »
Здравейте отново, булки от Варна!
Получих отговор от хотел Аква. Кувертът изглежда евтин, но като разбрах, те се опитват да се възползват от допълнителни услуги - диджей, фото, видео, украса, които са по-скъпи от другите фирми. Някой има ли опит с тази Аква? Какви са впечатления?
За кетъринг намерих мел-кетъринг, G-catering и "За приятели". "За приятели" предлага евтини куверти, ами, какво е качеството на храната си? Може ли някой да коментира нещо по този въпрос?
Въпрос с вилата все още не е решен, чакам реакции от няколко места.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #224 -:
февруари 01, 2012, 12:13:46 »
Marina12
моето впечатление е , че много рядко някой отговаря на e-Mail, по-добре звънете...
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...