Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:52:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 185582 пъти)

smileee
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #120 -: януари 05, 2012, 16:11:54 »

Наистина ритуала е 195 лв с квинтет. Аз го платих преди 20 дена smile НЕ мисля, че огромните разлики в цените за големината на хора е оправдана. Дали ще са 5, 10 или 15... за мен . Иначе роклята си я купих вече от Ла Споса, модел на Ателиер Диагонал е и съм много доволна и щастлива. Най-доволна съм от факта, че няма обрачи и обема идва от плата и е страшно лекичка! Това беше първия магазин, в който отидох и излязох с рокля  blum
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 05, 2012, 16:16:51 »

smileee
Браво на теб:))) А кога е сватбата?

Определено роклите с обръч са доста непрактични и въобще се чудя дали някой още ги поръчва.
За съжаление моя бюджет бе до 1000лв и готовите рокли, особено с дантели както аз исках, бяха доста над тази цена, а и някак нещата с Ла Споса тръгнаха много на опаки, затова се стигна до шиене.
Кой модел си взела?
Активен
smileee
Новак
*

« Отговор #122 -: януари 05, 2012, 16:22:30 »

Нашата сватба ще бъде на 07.07.2012. Роклята си я взех сега, защото имаше 20%  намаление до края на декември и ми излезе с около 300 лв по-евтина и с тях си взех було-то.
Ето това е моя избор -> http://www.flickr.com/photos/21807130@N07/4603045309/in/set-72157623927384723
Пробвах около 20 рокли и... тази ми стоеше най-добре, а и само на нея се усмихнах smile Надявам се да ВИ хареса!
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #123 -: януари 05, 2012, 16:28:08 »

Нашата сватба ще бъде на 07.07.2012. Роклята си я взех сега, защото имаше 20%  намаление до края на декември и ми излезе с около 300 лв по-евтина и с тях си взех було-то.
Ето това е моя избор -> http://www.flickr.com/photos/21807130@N07/4603045309/in/set-72157623927384723
Пробвах около 20 рокли и... тази ми стоеше най-добре, а и само на нея се усмихнах smile Надявам се да ВИ хареса!
Роклята е много хубава, а и в крайна сметка няма значение дали на нас ще ни хареса,щом само тя те е накарала да се усмихнеш smile, и все пак е прелестна smile
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #124 -: януари 05, 2012, 16:30:26 »

smileee,невероятна ти е роклята наистина.Относно изнесеният ритуал в ритуална зала няма много да коментирам,но тази цена е ужасяващо висока.Отделно в нея какво влиза,предполагам само водещото лице ....а къде остава музиката и озвучаването .Писах и на mroslava kalin,че за много по-ниска цена може да се поръча изнесен ритуал,с подходящите думи за конкретната двойка младоженци,музика,преди,по време и самият ритуал.Така наистина ще се почувствате специални,а не част от конвейра на ритуална зала.
Активен
smileee
Новак
*

« Отговор #125 -: януари 05, 2012, 16:32:19 »

Знам, че трябва на мен да ми харесва, но нали знаеш, че винаги ти остава едно двоумене... дали това е роклята, която е трябвало да избереш smile
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #126 -: януари 05, 2012, 16:33:47 »

smileee,невероятна ти е роклята наистина.Относно изнесеният ритуал в ритуална зала няма много да коментирам,но тази цена е ужасяващо висока.Отделно в нея какво влиза,предполагам само водещото лице ....а къде остава музиката и озвучаването .Писах и на mroslava kalin,че за много по-ниска цена може да се поръча изнесен ритуал,с подходящите думи за конкретната двойка младоженци,музика,преди,по време и самият ритуал.Така наистина ще се почувствате специални,а не част от конвейра на ритуална зала.

Aalko

Къде можем да си поръчаме такъв изнесен ритуал?
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #127 -: януари 05, 2012, 16:34:52 »

Знам, че трябва на мен да ми харесва, но нали знаеш, че винаги ти остава едно двоумене... дали това е роклята, която е трябвало да избереш smile

Въобще недей да се двоумиш и да го мислиш,роклята е суперррррр smile Bravo
Активен
smileee
Новак
*

« Отговор #128 -: януари 05, 2012, 16:36:12 »

ИСКАМ ДА ПРЕПОРЪЧАМ НА ВСИЧКИ БУЛКИ, КОИТО ИСКАТ ИЗНЕСЕН РИТУАЛ - НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА РИТУАЛНА ЗАЛА!!! По-добре отидете да сключите брак, през седмицата ( така или иначе е задължително при изнесения ритуал, защото е забранено да се изнася истинската брачна книга) и без това после всичко е театър. По-добре оставете на някоя агенция да ви организира изнесения ритуал!!! Сестра ми имаше изнесен ритуал и това, че използвахме услугите на ритуална зала беше огромна грешка. Озвучаването е под всякаква критика, нищо не се чуваше, съчетано с мрънкането на служителката - жив ужас. Даже сега всеки път като гледам ДВД-то се възмущаваме.
Активен
miroslava_kalin
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #129 -: януари 05, 2012, 16:45:06 »

Ами след като казваш, ти все пак имаш опит, а на мен ми писа едно момиче което каза, че може да се заеме с ритуала. Предложи ми като цена 200 лв. като се включва в тази цена и озвучаването. Дори ми каза,че може да ми даде ДВД да видя някой от ритуалите които е правила. Казва се Деси-предполагам, че и на вас е писала(писа ми като видя, че пиша във форума).
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #130 -: януари 05, 2012, 16:50:00 »

Именно,това казвам и аз!Първо,че тези хора са свикнали да работят в затворено помещение,там акустиката е съвсем друга.Второ,незнам какъв им е стимула да работят,но при толкова много сватбени тържества,едва ли е много голям.На две сватби съм виждала лица от ритуална зала,от малки градчета до Варна и беше незабравим кошмара.В стремежа си да бъдат малко по-оригинални опропастиха всичко,а и все пак има и притеснение от гледна точка на това,че не могат да работят с микрофон и са на чуждо място.Не искам да правя реклама,за това ,ако някой се интересува от романтичен изнесен ритуал,нека пише на лични.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 05, 2012, 16:52:23 »

smilee

Прекрасна е роклята, въобще да не се съмняваш, още повече че е оригинален модел.

А за варианта някой друг да ти направи ритуала не се бях сещала, но идеята е наистина чудесна  Bravo
Активен
smileee
Новак
*

« Отговор #132 -: януари 05, 2012, 16:56:42 »

80% от Сватбените агенции предлагат този тип услуга. Гледала съм снимки на невероятни "театрални постановки". Ние избрахме да сключим брак в Ритуална зала с народен ритуал, защото и двамата обичаме народните мотиви, но ако не беше това, 100% и аз щях да избера изнесен ритуал, направен от агенция!
Активен
Sophy
Новак
*

« Отговор #133 -: януари 05, 2012, 17:05:12 »

80% от Сватбените агенции предлагат този тип услуга. Гледала съм снимки на невероятни "театрални постановки". Ние избрахме да сключим брак в Ритуална зала с народен ритуал, защото и двамата обичаме народните мотиви, но ако не беше това, 100% и аз щях да избера изнесен ритуал, направен от агенция!

ние сме се спряли на сватбена агенция Моменто за ритуала, ако някой може да сподели мнение за тях,тъй като в нет-а се подвизават доста агенции
Активен
aalko
Ентусиаст
**

« Отговор #134 -: януари 05, 2012, 17:12:17 »

Лично аз нямам представа от агенция Моменто,през агенция обаче цената може и да се покачи драстично,те каква оферта ти направиха.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: