Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 29, 2025, 16:56:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Отдушник!
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Отдушник! (Прочетена 149587 пъти)
Бебче
Сватбен ГУРУ
Отг: Отдушник!
«
Отговор #105 -:
февруари 06, 2008, 11:44:49 »
Цитат на: bibsi в февруари 06, 2008, 11:37:21
Имам въпрос....
нещо ме мъчи...и няма кой да питам.....
Някой преписвал ли е на изпит с помоща на handsfree???? Моля учащите да споделят ако имат опит---защото има изпит и три теми не ги знам,,, и ако се паднат мисля този вариант да пробвам....
Бибс, имаш ли човек който да ти диктува? Трябва да си с поло, и под него да ти минават кабелчетата, слагаш слушалката и пускаш косата
Принципно е оферта, но трябва да имаш човек, който да хване темпото с което да диктува, щото може да се получи да диктува бързо, да не можеш да смогнеш, и да не можеш д аму кажеш дай по-бавничко.Има и друг момент, че се чува, като ти говори..Не много зависи и от сила на звука и т.н. , но поне този до теб ще чува. Имахме пък един преподавател, който на един изпит дойде с радио и обикаляше и ги хвана всички с хендсфрита.. А защо не пробваш да си качиш темите на телефона и да си ги преписваш от там?
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654
«
Отговор #106 -:
февруари 06, 2008, 11:54:26 »
Благодария===за всеки случай...имам дълга коса..имам и поло....ще седна и назад.......много сме като група........ще видим......
Не мога да ги кача на тела--с капаче е и ще е мн съмнително да е отворено....Пък и тази е професор--едва ли ще носи радио-хихихи---аз това ще го пробвам в краен случай ако се падне една от трите теми,които не съм учила....
«
Последна редакция: февруари 06, 2008, 11:57:20 от bibsi
»
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #107 -:
февруари 06, 2008, 11:57:56 »
да,аз веднъж ходих и беше ужасно,при нас има термини и съкращения,които само адвокат или човек учил правво може да ги схване и беше ужас,но имам приятелка която вече 5-ти изпит така си взима,и си имат хватки,ако изкашля значи на намали,ако два пъти изкашля да върне едно изречение назад и т.н.и да ви кажа става със всички,много малко се усещат,да не кажа никой-дори и най-гадните квестори и преподаватели пак няма да се усетят ако е качествено преписването
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #108 -:
февруари 06, 2008, 12:01:27 »
на мен..моя приятел ще ми диктува и довечера ще направим генерална репетиция---хаха--пък и имам право да изляза до тоалетна 10 мин след започването на изпита..(никой не идва с нас)..и да му се скрам ако ми диктува бързо--хаха
Аз съм учила, чела и т.н....но се притеснявам адски много, защото като отида се паникьосвам и се дтаписвам яко......
....и да си призная ме е страх от това---(да знам, че имам помощ скрита в ухота) хихи
Активен
Zahira
«
Отговор #109 -:
февруари 06, 2008, 12:19:12 »
аз преди страдах от скрупули да преписвам и много се притеснявах, обаче като видях, че хора, които изобщо не учат изкарват с пищови и преписване много по високи оценки от мен смених тактиката. Просто системата те принуждава. И понеже повечето преписват буквално от лекциите и преподавателите им се нрави това, което четат, а като видят нещо интерпретирано с твои думи ти пишат по ниски оценки. Затова преписване му е майката щом е такъв методът на оценяване.
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #110 -:
февруари 06, 2008, 12:23:17 »
И аз мног се издразних...защото се счупих от учене за 5 изпита---и половината имат оценки като моята--аз не бяха чели въобще--само с пищови......Знам че това си е за мен---но......мн се дразня защото на изпита по история по градоустройството си написах всички, даже и допълнителни скици правих....и този ми писал 5.5---отидох с въпроса защо имам толкова, при положение че дори коментар нямам---и той ми каза, че не моголо само 6 в книжката да имам--а пича до мен, преписа от мен и има 6----какво е това....
Ега ти на всеки изпит някой преписва от мен ----и после еднакви оценки, или като в случая тоя по-висока....Аз така или иначе няма да оставя да чета, но.........
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #111 -:
февруари 06, 2008, 12:24:51 »
bibsi да ти кажа аз съм преписвала така
И първият път бях много притеснена.С фибички си бях закрепила здраво кабелчето за косата.Той минаваше отзад през тила ми и после отзад зад ухото.Даже зад ухото ми бяха сложили лепенки с телесен цвят
и даже не се наложи да слагам поло.Пускаш хубаво косата отпред и си готова.Аз моят телефон го бях намалила почти до край, защото в залата е тихо и ще се чува.Тогава ми диктува една приятелка - спокойно,тихо и си имахме сигнали.Като не съм записала всичко се изкашлях, а ако наближи някой покрай мен се почесвах по блузата там където е микрофона( а той беше хванат за сутиена ми )за да спре да говори и така успях да си взема НАЙ-ГАДНИТЕ изпити
Активен
Zahira
«
Отговор #112 -:
февруари 06, 2008, 12:32:21 »
Бибс то не става въпрос да оставиш четенето. Общо взето всеки попрочита нещо преди изпит, обаче съм имала случаи в които съм се счупила от учене, отивам на изпита и ми се пада нещо страшно лесно и просто зациклям и не мога да се сетя. В такъв момент ми идва да се гръмна защо не съм си направила пищов.
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #113 -:
февруари 06, 2008, 12:35:32 »
За това говоря и аз Захира....Аз не съм спирала да уча от 5 дни.....но винаги се спичам----като олигофрен на нещо елементарно.....
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
февруари 06, 2008, 12:57:14 »
Бибси имам една колежка дето от както я познавам само с хендсфри си взима изпитите. И не дай си боже да има ниска оценка, ако знаеш как поздравява преподавателите до 13 коляно, а нищо не е учила и нищо не знае
Аз сега се връщам от изпит, добре че ни оставиха да си попогледнем малко, че простоооооооо.
Не се шашкай толкова, щом си чела все ще измислиш нещо от обща култура поне
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
февруари 06, 2008, 13:17:49 »
Омръзна миииииииииии, омръзна ми от хора които не си вършат работат, а иначе имат претенции!!!!!!!!!!! Не само че не вършат нищо, ами и се оправдават с другите и не могат да поемат грам отговорност!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #116 -:
февруари 06, 2008, 13:58:32 »
оооооохххх бях се скарала с един приятел и само се псувахме и убиждахме!не съм го виждала от много време!и сега ни в клин ни в ръкав иска да се видим е за какво да ми обяснява как ходи с някаква от балет магаданс
:!и да се прави на голямата надувка!!!!!!!!писна ми от такива хора!какво да го правя ние преид така си държахме един на друг а сега какво стана намразихме ли се що ли викам му за какво искаш д аме виждаш"щото си ми скъпичка"ебаси и наглоста!до оня ден ме псуваше :girl_impossible:какво да го правя сега
Активен
Zahira
«
Отговор #117 -:
февруари 06, 2008, 14:03:54 »
Клео от такива приятели пази боже! По-добре малко на брой, но качествени. Човек, който държи на теб никога не би те псувал и обиждал. Просто е искал човека да се похвали.
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #118 -:
февруари 06, 2008, 14:07:35 »
Клео и аз съм така.Ако знаещ колко такива приятели са ми ставали вече само познати.Защо да го оставяш да ти се дуе
И аз имам един такъв познат и вече неискам да го виждам.Беше ми толкова добър приятел и толкова сме си помагали, а сега всички искат нещо от теб без да те питат дори как си? И най- лошото е, че когато наближи време милото да тръгва всички и най- вече той ме успокояваха,че ще са около мен и няма да ме оставят дълго сама.Но точно обратното стана.Той вече е "толкова зает", че няма време дори за по едно кафе.И има точно 5 оправдания, които редува всеки път
Така,че реших че ще се отърся от такива приятели.Мога и без тях в това поне вече съм сигурна.А той после нека ми разправя какво приятелство сме имали......а пък той сега ще ми се прави на "голямата работа" . Далече от такива " приятели"
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #119 -:
февруари 06, 2008, 14:09:40 »
иска ми се да се видя с него за да го поставя на мясотто му
100 пъти му казах че не желая и да си пишем в скайп нито да се чуваме нито нищо той не та не "скъпичка си ми"абее еййй мърльо с извинение
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...