Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 13, 2025, 19:21:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 176742 пъти)

MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: юли 01, 2011, 23:53:17 »

Ловли smile Тортата е много хубава и ние ще посетим тази сладкарница "Мон Шери"  да хапнем по едно парче тортичка smile
Нощувката е "Екзотик" двойната стая е 98 лева, но предполагам ако са повече хора ще ви направят отстъпка  smile И ние ще имаме около 25-30 човека на които ще осигурим нощувката и почти сигурно ще останат в хотела на ресторанта (Замъка Орфей) нощувката там двойна стая е 50 лева. smile
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #61 -: юли 01, 2011, 23:54:02 »

И като стана на въпрос, някой може ли да ми каже как са цените за нощувка в Екзотик, че той е най-близият хотел до моя ресторант, а имам доста гости, които не са от Пловдив и трябва да им намеря място за спане. blush

http://www.hotel-exotic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=62&lang=bg
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #62 -: юли 02, 2011, 10:11:41 »

Ох аз имам към 60 човека за преспиване, което ще рече в екзотик 3 хиляди отгоре, май ще пропусна nea от ресторанта ни предложиха хотел в града, но ще трябва да извозим гостите от хотела с таксита или бусчета, за да могат да пият. Ама пак ще ми излезе по-евтино. blush
Активен
gabriella
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #63 -: юли 02, 2011, 13:02:09 »

За Garfield и pink_panther - нашата торта беше от Сладък рай - страшно доволни останахме! Тортата беше много вкусна, дори по-хубава отколкото в сладкарницата им, когато ходихме да дегустираме. Срещнахме се със сладкарката Диди в сладкарницата в Тракия.Тъй като цветът на сватбената украса беше много специфичен (нещо между прасковено и цвят сьомга) й показах мостра и я попитах дали може да го докара. Тя влезе в цеха и след 5 минути излезна с 3 топчета от захарно тесто (което използват за глазурата) с различни нюанси   Bravo  На самата сватбена торта цветът на глазурата беше 1:1 с мострата. Доставката е безплатна в рамките на града, взимат само 50 лева депозит за стойката и цветята за украсата, който после връщат. Парчето ни излезна 2 лева, комбинация от бели и кафяви блатове, както и бял и кафяв крем.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юли 02, 2011, 13:11:09 »

Супер, Габи, много ти благодаря! Задължително ще отида и до там!  give_rose
Активен
VeniNY
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #65 -: юли 02, 2011, 20:59:23 »

Момчета аз съм с двете ръце за Мон Шери good...........Страхотно обслужване и изпалнение. Даже сега като им разглеждах снимките във Facebook, нашата торта е там Bravo ........бяла сас калии сас зелени листенца на 3 етажа.......толкова се зарадвах като я видях  danceg
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юли 02, 2011, 21:11:14 »

Аз пък не останах никак очарована от Мон Шери. Тортите, който дегустирахме бяха с посредствен вкус.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #67 -: юли 03, 2011, 11:39:36 »

Вчера посетихме Мон Шери. Допаднаха ми на външен вид, даже многооо. Обърнаха ни много внимание, цените са добри.. good
Правят торти по снимки и имат много богато цветово разнообразие.

Posum, ти откъде поръча твоята торта?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юли 04, 2011, 16:20:32 »

От Буратино. 1.50 лв ни излезна парчето. Приятелката на братовчед ми е инж. сладкар и каза, че всички торти ги правят с 1 и същ крем, важното е да намерим най-ниската цена.
Получихме мн комплименти за тортата, на мен също ми допадна. Беше лека и сочна.
« Последна редакция: юли 04, 2011, 18:56:39 от posum » Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: юли 04, 2011, 16:26:25 »

Посумче, къде се намира тази сладкарница Буратино, защото цената наистина е много примамлива.  smile
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юли 04, 2011, 16:41:37 »

Сладкарница "Буратино" е в Изгрев до Преспите. Една приятелка много ми е хвали нейната торта също от там са е поръчали smile
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #71 -: юли 04, 2011, 17:06:48 »

Момичета, и аз с въпрос - мяркали ли сте обувки, подходящи за сватба, със среден ток, цвят шампанско/екрю?
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юли 06, 2011, 09:57:21 »

Здравейте ,момичета ! Казвам се Росица и догодина живот и здраве ще правим сватба, а сега февруари беше годежа! Имаме момченце на 1год. и 9 месеца. Чета ви от известно време и сте ми мноооооооого полезни със съвети и идеи.Радвам се ,че ви има  Bravo  От сега се вълнувам и понеже почваме да спестяваме за събитието и лека полека мисля да купувам едно по едно неща ,някои да правя сама.......че иначе паричките ще си потънат по другите дупчици.  Надявам се да приемате в отбора още една бъдеща булка Girl_hide
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #73 -: юли 06, 2011, 10:19:36 »

Моля те,попитай колко време предварително трябва да се поръча и дали осигуряват транспорт до ресторанта в деня на сватбата!

Lovly,твоята какво представлява горе-долу и какви цветове е?
Относно "Мон Шери" искам да споделя, че и нашата торта беше от тях и всички гости останаха очаровани както от вида, така и от вкуса й. Поръчахме я 3 дни преди сватбата и хората реагираха абсолютно професионално, въпреки краткото време, което имаха. Ако успея, ще кача й снимки.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #74 -: юли 06, 2011, 10:22:58 »

Добре дошла, Росица smile
Аз да дам малко информация - вчера направих един тегел по Главната и намерих магазин, който не бях виждала досега - за всякакви материали за сватба - имаше панделки, шнурчета, цветенца, дантели и т.н. Намира се в началото на Главната, идвайки от Пешеходния мост и подлеза - веднага вляво.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: